CITY STYLE




tröja - ny, blåa leggings - julklapp

FULLERULLE KANELBULLE! Vaknade runt 13 och nu har vi bråttom till stan, kolla kläder och göra lite ärenden ;) Sen hem och fixa oss tillsammans sen bort på middag med underbara familjer! Det ska bli skit kul. Okej vi har sjukt bråttom nu, vi hörs sen. Puss


FREJA


så går det när man leker med Martina the HULK


Kusinerna




Nu drar jag och Freja iväg för att kolla på bio, haha avatar igen! Freja har aldrig sett den så... Men den börjar 21:00 och innan de kollar vi i affärer och sånt, mysigt! Och hon är så söt för hon går och pratar med sig själv nu och tror att jag lyssnar, hehe. Ska kila till bussen nu iallafall. PUSS ♥

15:30

Update hemma hos Elin:
Sitter hemma hos världens sötaste Elin i upplandsväsby & vi pratar, pratar & pratar. Gick upp 09:00 imorse för att vara här till 11, för jag åkte med min pappa som skulle åka skidor med Elin's pappa. Men aa, denhär tjejen har jag känt hela livet nästan & snart ska vi åka birka paradise igen, haha längtar! puss

I väntan på mjölken...



Sitter och väntar på min leverans på ett stort glas mjölk som kommer när som helst, min syster alltså. Annars sitter jag och äter chips och kollar på TV. Ska snart sova för jag är lite trött (hehe ok, orkar knappt hämta mjölk) Ska ändå upp 9 imorgon, så jag MÅSTE väl rättare sagt sova. Dagen imorgon kommer bli underbar iallafall, hallelujah!

En dag med Klara


världens bästa & finaste Klara


Tråkigt slask...

Underbar dag! Gick upp runt 11 för att fixa mig och ta bussen till slussen med Klara. Vi åkte till söder och kollade på bio, Avatar! Den var bra men både jag och Klara hade lite för höga förväntningar, men den var bra endå. Sen åkte vi hemmåt, till forum och kollade runt på mellandagsrean.

H O M E



Jag kom hem för lite mindre än en timma sedan & jag har hunnit bada så nu ligger jag i sängen och myser. Tänkte ta och berätta hur det gick i gruppspelet:

första matchen vann vi med 2-1. Målgörare: Jag & Emelie
Andra matchen vann vi med 2-0. Målgörare: Felicia & andra vet jag inte
tredje matchen vann vi med 9-0. Målgörare: Jag 3, Petra 2, Klara 1, Emelie 1, Veronica 2.

Så det kändes jätte bra, och vi spelade bara bättre och bättre i matcherna, kul. Ska ta och sova nu iallafall, för imorgon ska jag träffa Klara & Emelie, yeei! ♥


WISH ME GOOD LUCK


vinst i finalen mot bajen senaste inomhus cupen

Hallå där! Jag har kommit hem från Gus ganska nyligen. Har ätit & packat fotbollsväskan för hur konstigt det än låter så ska jag dra på fotbollscup om en halvtimma, den är tills klockan 12 inatt. Det ska bli kul för det var länge sen vi spelade cup eller match. Och jag kommer vara hyperaktiv tror jag, för jag är alltid pigg på kvällen. Men nu ska jag fortsätta fixa vidare och så hörs vi i natt ;)

Topmodelz



Med denhär låten säger jag godnatt, min syrra och jag har hoppat runt, sjungit & dansat till denhär låten hela helgen... I JUST WANNA USE YOUR LOVE TONIGHT!!

CHILL OUT


Vit tröja: Gina. Tjocktröja: Abercrombie and fitch

Tja! Idag kom jag upp ur sängen runt 13:30. (Orsak: pratade i telefon med Gus till 03:12 inatt...) Sen när jag vaknade upp tog jag det lugnt bara, sen åkte jag hem till Gus runt 4 & kom hem runt 8 tror jag. Det var jätte mysigt! Nu har vi käkat oxfilé m. bakad potatis och sås (favoriträtten) och ska bara vara hemma ikväll och prata med syrran och så, jag får väl passa på nu när älskade syster endå är i stockholm!


-

Tack för att du alltid funnits där, lyssnat, tröstat. Det är jätte skönt att bara kunna prata ut om allting, till dig som känner mig rätt. Du har alltid funnits där men jag har aldrig förstått riktigt att du inte bara är en tjatande mamma... Du förstår vad jag menar och finns alltid där. Tack mamma, jag älskar dig! ♥


THE HILLS





Sitter och kollar på THE HILLS boxen som jag fick i julklapp. Så jävla bra! Men hos farmor var lilla Tim där igen. Får aldrig nog!! Han är så söt, han säger "gott" till allting. Jag fick ju ont i huvudet och magen. Vilket som ledde till illamående, skakig, trött & och otroligt energilös. Kände som om jag fick feber på en sekund som höll i, i 10 min, men hade bara 37,3 så det var ingenting. Sen har jag bara varit trött resten av dagen. Jätte trött!! Men nu efter ha stått ute på balkongen och hackat tänder för att Gus kom förbi till min baksida så hör jag att THE HILLS ropar efter mig, haha. Ha en fin lördagskväll/natt♥


PICTS. DEL TVÅ


Haha Tim...


...


Sen blev det singstar på natten!

JULAFTON - PICTS


Ella & syster Cissi precis när dem kom, hon var så blyg så hon grät. Hehe


fast Tim är inte det minsta blyg, springer, skriker...


Haha, ligisten tim "FAGH"


Han hade 20 bilar med sig som han körde runt med och sa "bii"


Lisa (brors tjej) fick dem att bli tysta ett litet tag, hehe..


Ella vågade sitta i fula tomtens knä minsann. (Vilket inte jag klarade förän jag var 6, haha)


Men såfort Tim kom i närheten av tomten så skrek han och sprang till mamma eller pappa.


Tim var helt dyngrak så... nej jag skoja


Haha söta Ella efter en timme då hon kunde släppa mamma...

Kom precis hem från träningen, efter träningen satt vi tjejer och bara snackade för det har hänt lite saker i vårat lag nu. Jag har träffat dem flera gånger i veckan i 6 år, dvs att vi är som en familj. Men nu är jag iallafall hemma och har extremt ont i magen som jag fick på träningen, vet inte vad det kan vara? Och så fick jag precis ont i huvudet... Men ska hoppa ner i badet och sen drar vi vidare hem till farmor. CYA!


YESTERDAY


lite av det jag fick

TJA! Hur var eran julafton? Min var iallafall helt underbar. Tim (brors son) var livrädd för tomten och grät såfort han kom nära honom, haha söt!  Och Ella var livärdd för Tim och grät. Men nu ska brorsan och hans tjej passa på att dra in till stan för mamma och pappa ska vara barnvakt till Ligisten Tim. Och dem skjutsar mig till saltis för jag ska hem till Ellie, så jag måste dra nu. Ni får jätte många bilder sen, puss


ÄNTLIGEN

Godmorgon!! Imorse gick jag upp, öppnade julstrumpan och där låg massa bra julklappar av bl.a. kusinerna, Adam & johanna (morbror och moster) & Tomtenissarna (Mamma...)!! Hihi vad jag är glad, och snart skall dem stora paketen öppnas. Drömde en mardröm inatt föresten, massa andar som ville komma åt mig på natten men ingen trodde mig och så var jag tillsammans med Leo (Ta inte illa upp Leo) Haha.



Såhär har jag håret idag, ni får mer bilder sen. Är lite små stressad nu för jag måste måla naglarna...


Lite saker som fans i julstrumpan

GOD JUL

Oh shit, sista inlägget för ikväll. Tänkte sova för att vakna upp på juldags morgonen så snart som möjligt. Mamma & syrran har suttit och skrivit rim på paketen hela kvällen och jag har slått in dem, gud vad vi skrattade (åt rim alltså). Men nu ska jag sova. Och inte ligga och tänka hela natten som alla andra år, GODNATT.

-
God jul föresten! ♥ klockan är faktist 00:37 ;)


+++++





R-A-S-T-L-Ö-S!! så ni får demhär bilderna från idag... 

Julhandla


axelbandslös BH - Lindex, hårklämma - Kicks

Följde med mamma till Centrum för att handla mat tills imorgon. Köpte en BH & hår klämma också. Och fick en varm och mysig kram av någon och hörde "Martina, gud vad du har vuxit gumman, vad söt du är!!" Det var min lärare som jag hade förskolan - 3an, Agneta!


EN MÅNAD IGÅR


bild från igår, Foto: Ellie

Gus Strömfelt, jag älskar dig!

CHRISTMAS

Sitter och lyssnar på radion och sjunger med, just nu är det "go charlie, it's your birthday. We gonna party, like it's your birthday" Annars så har jag ganska tråkigt, ska bara vara hemma hela dagen och fixa inför den stora dagen imorgon... Måste fixa hela min våning, dammsuga, dammtorka & städa... Sen köpa julklapp till ena syrran & pappa. Mycket jobb att ha julafton hemma, huh?

SANTA WHO?

För att åtminstonde försöka få lite julkänsla så har jag och min familj precis kollat på "Välkommen till familjen", ätit lussebullar och klätt julgranen, men jag fattar fortfarande inte att julafton är om bara 24 timmar. Vänta... 24 TIMMAR? WTF?!


BIG SURPRISE....

Hallå där! Idag på förmiddagen var jag först i sickla med pappa. Köpte julklapp till mamma, kusinerna och syskonbarnen. Dem sista tror jag?. Sen var jag med Ellie och vi var med Gus, Sebbe & Chrille. Sen kom Lisa & Klara och sist men inte minst kom Nina också. Trevligt! Big surprise... Klara har fått tandställning!! Hon är jätte söt i den. Enda sen jag 4 år har jag velat ha "halsband på tänderna" som jag sa då, haha.

A shot at love with Tila Tequila


tjocktröja ABERCROMBIE AND FITCH






Hemma kväll, och ligger bara i soffan och kollar på Tila Tequila. Skit kul! Det finns en tjej som ser ut som en av världens snyggaste kille, ska ta reda på vad hon heter sen får ni massvis med bilder så ni kan sitta och runka eller pulla eller vad ni nu gör, pax för henne om jag blir lesbisk!!

Hade träning idag inomhus, det var kul att kunna prata med alla tjejer, det var ett tag sedan vi sågs. Men nu ska jag kolla vidare på a double shot at love with Ikki twins som börjat.... Ha en trevlig kväll!

YOO





BUSSEN GÅR OM 4 MIN, JAG DRAR TILL NINA NU!! PUSS

DREADLOCKS


dagens klädsel: vita tunikan på bilden - GINA TRICOT, brun kofta - GANT, sammetleggings - BIKBOK

Har ÄNTLIGEN blivit av med dessa dreadlocks... Efter att inte borstat håret sen i fredags. Men jag går och lägger mig nu iallafall, måste komma upp i tid eftersom att jag ska hinna umgås med Nina innan klockan 3 imorgon för jag har träning 4, herregud... GODNATT!!

EEEYYUU....



Aloha!
Nu har jag kommit hem från Gus, drog till honom runt halv 5. Kom inte iväg tidigare för när jag skulle sätta på badkaret för att tvätta håret innan jag drog så var det en fet spindel där. Försökte få bort den med toapapper fast den kröp upp på armen och jag skrek och sprang ut ur rummet. Jag som aldrig varit rädd för spindlar förut!! Så jag fick vänta tills mina föräldrar kom hem så dem kunde ta bort den. (DET ÄR DEN SPINDELN SOM ÄR PÅ BILDEN)

Jag som tyckte det skulle bli så kul ikväll för jag trodde jag och mina föräldrar skulle åka till sjukhuset och hälsa på min kusin som är jätte sjuk, men dem hade redan gjort det! faster & farbor hade bjudit hela familjen plus deras pojkvänner/flickvänner till USA på lyxbåt och ska vara där i 10 dagar. Så blev Mikael sjuk så han & hans tjej kunde inte åka, stackarn! 


FOUR DAYS LEFT





Halli-Hallå! Jag har varit vaken i två timmar nu och inte gjort någonting, bara kollat på MTV. Men jag ska träffa Gus snart, han är på fotbollscup men kommer hem snart.. Måste bada & tvätta håret innan och städa mitt rum som ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Och mamma & pappa är i stan och min önskelista likaså, det betyder att dem köper julklappar till mig, gissa om jag är NYFIKEN ?!....

-

Vet inte varför jag är uppe denhär tiden när jag endå inte har något att göra... faktist. Men det är väl antagligen för att jag chattar med Miguel söta Samuel som jag gått i samma klass som från förskolan till trean då han flyttade, det är så roligt att chatta med gamla klasskompisar. Men idag efter att vi bara hann träffa Sebbe & Chrille några minuter så var jag med Gus. Sen hem på middag med syskonen.

Men jag tror att jag ska sova nu faktist, eller jag måste.. GODNATT ♥

BYEE


tjocktröja ODDMOLLY, vit långärmad tröja under ODDMOLLY, jeans bikbok

Ellie och jag kom hem för någon timma sen, efter att jag sovit hos Freja! Och nu ska vi iväg igen och vara med Sebbe & Chrille. Så ha det så bra, puss

AT FREJAS HOUSE

Ligger i sängen hemma hos kusinerna med ena Kusinen Freja som jag varit i stan med idag. Vi har legat och skrattat till en bild jag vet inte HUR länge, haha Freja såg lite lustig ut, (HAHA). Direkt efter vi äntligen slutat skolan 09:30 för lov så drog jag hem till Gus och var där tills halv två ungefär då jag drog till stan och träffade Freja för att vi skulle köpa julklappar vilket vi inte gjorde, hehe. Och sen hem till Freja för att min familj skulle på middag här, trevligt!






Tröja: GANT, Jeans: fornarina

TAKE ME BACK







Mulade fabian, blev mulad tillbaka. Mulade Vincent, blev mulad tillbaka. Mulade Filip, blev mulad tillbaka. Mulade Patrik, blev mulad tillbaka. Och så mulade jag Ellie, Alice, Nina, Hannah, Nisse, Jordan & Zacha. Jag har haft snöbollskrig såfort jag har varit ute idag faktist, så jag har frysigt hela dagen. Det roligaste var kampen mellan mig och Filip vid maten. Haha, jag sitter och skrattar åt mig själv!! MEN, jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka sommaren, mycket minnen. brun. mycket roligare. Springa naken på taket på skolans första dag, knulla med en oxe i korridoren, prutta och sjunga i högtalaren för hela skolan. VAD SOM HELST!!

Idag gick inte bussarna (?) så vi drog inte till stan, eftersom att det var snöoväder också. Och vi stannade på tvåan sen hem till Ellie för att öppna julklappar, äta god mat och efterrätt och kollade på låt den rätte komma in för att våran "bästis" är med i den. Tjej kväll med Alice, Nina & Ellie alltså, Hannah skulle varit med men hon kunde tyvärr inte. Men jag tänkte sova nu iallafall, jag har ju skola imorgon.


VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER





Mamma åker iväg nu för att hämta världens bästa syster Mikaela (Cissi är också det) som kommer hem från Lund, hon ska stanna hela lovet. Det ska bli skit kul, och så kommer hon förhoppningsvis hem med en massa kläder som jag kan låna. Åh vad det käns tomt utan henne här hemma, saknar dig äggulan!! (som var hennes smeknamn när jag var liten för att jag HATADE och gör fortfarande, ägg och särskillt ÄGGULOR!)

GRATTIS ÄLSKLINGEN!


Alice, jag, Hannah & Nina igår.

Söbollskrig på IP & utanför tvåan idag. Det är det bästa med vintern, och isbanor. Men idag har vi nästan kollat på film på varje lektion känns det som, skönt fast det är tråkiga filmer så vi ligger bara och kliar varandra på ryggen, halvsover och vaknar upp av trosrycket. På idrotten idag hade vi dans med 8orna. Jag & Hannah dansade med två stelpinnar som inte kunde röra sig eller hålla takten. Och så ringde jag och Hannah 500 gånger till Ellie på mattelektionen med dolt nr, och efter skulle vi kolla in i hennes ögon och säga "jag lovar och svär att jag inte ringde dig på matten" vilket var OMÖJLIGT för att vi alla bröt ut i skratt åt det tillgjorda "allvarliga" ansiktet som bara ville skratta.

GRATTIS TILL HANNAH SOM FYLLER 13 IDAG, GRATTIS ÄLSKLING!


Ikki twins

Min morfar har kommit hem hit, han ska sova här inatt sen beger han sig hem till Gävle igen. Han tog med sig julklappar som ligger och väntar på mig, man blir ju nyfiken... Men nu kollar jag på typ eftersnack om "A shot att love with Ikki twins" E man helt jävla körd i huvudet om man har ett sånt pogram med sin syrra?

Fikat är iallafall klart nu, lussebullar & saft!

SMÄRTOR





Min mage känns som om den ska sprängas när som helst, och min axel likaså. Jag har som mensverk i både mage & axel, konstigt... Men så nu har jag legat i soffan ända sen jag kom hem, ända sättet för att inte känna smärtorna. Träffade Gus idag som jag har saknat så det var kul. Och var med Ellie & Nina där på tvåan också. Och så var jag i forum med Hannah & Alice innan det och avklarade fyra julklappar, HÄRLIGT! Och nu ska jag hoppa ner i jacuzzin och relaxa! YO!

SNÖ



DET SNÖAR! Och bara 10 dagar till julafton, härligt! Nu ska vi ha svenska sen slutar halva min klass, inkl. jag. Då ska jag träffa Gus, det var länge sedan. Nu kom Sami & Miguel och satt sig så vi säger hejdå, HEJDÅ.

MONEY


bild från konserten idag, Nina, jag, Ellie & Hannah. (bild tagen från Ellie's blogg)

Urusel uppdatering. Men idag från 12.00-20.00 har jag bara varit i berwardhallen och haft tvp konserter. Jag kunde hålla mig från skratt på båda, mycket oväntat! Men det var två stycken som svimmade och bara pang-bom låg på golvet och alla kollade. Men det tyckte jag bara fyllde ut mig dag eftersom att jag aldrig sett något liknande =D.

IGÅR: var vi först i Hannah's morfars lägenhet och sjöng för alla gamlingar, jag, Ellie, Nina, Hannah & Alice. Vi fick 1000 kr och dela på och vi sjöng bara 4 låtar och jag garvade åt en gubbe hälften av alla låtar. Han var det första vi såg när vi kom in och det fick alla att börja skratta. Och Hannah's syrra och mamma vågade in kolla in när dem såg gubben för dem började asgarva och tänk dig 20 till... Stackars oss som var tvungen att hålla masken för alla dem!!

Men sen drog vi direkt vidare in till stan och ställde oss på drottninggatan och sjöng, fick ihop ca 500 på två timmar, stog dock fel tid. Första timman rasslade det in... Men så vi känade mycket pengar den dagen!

PICS FROM YESTERDAY

Gårkvällen var jätte rolig, jag Ellie & Alice sov kvar där eftersom att vi skulle på lucia uppdrag idag. Vi åt hembakad pizza, sen öppnade hon alla fina presenter, sen åt vi efterrätt som var kladdkaka med grädde. Vi satt och pratade & snackade hela kvällen, jag hade det jätt trevligt!


Söta Makda & Ester!




fiiina brudar! Makda, Ester, Nina, Hanna


haha, helt klart kvällens skämt. (fast Hannah skämtade inte)


Ellie i bakgrunden, Alice & Jag


Sen när alla gick så tog jag, Ellie, Alice & Hannah en kopp té och pratade.

Tjejmiddag!





Tja då! Nu drar jag iväg på tjej middag hos underbara Hannah som fyller år den 16 december med massor med härliga brudar!

Kom hem för en timma sedan. Idag klockan 12 åkte vi in till stan för att sjunga på 2 olika jobb. Första gick skit dåligt, jag stod näst längst fram i ledet och stod och as garva en hel låt, var påväg att skärpa till mig tills jag hörde Wendela bakom mig skratta, hopplöst. Andra gången gick jätte bra, fast då började Fanny, Hannah & Emma skratta menmen, tonerna satt iallafall liiiiiite (mycket) bättre på det sista jobbet.

Och i gick niorna och åttorna förbi oss i ett lucia tåg och vinkade med oss, så nästan alla i musikklasser gick lucia tåg genom hela skolan, sen ut till mellanstadiet och sjöng i hela deras skola med stämmer och allting, kom in i personalrummet och våran förra lärare började gråta när hon såg mig, Ellie, Hannah & Alice stå där och sjunga. Det gick på en halvtimma, så alla sket i sina lektioner. Men ha en fin fredagskväll ♥


Mina favoriter just nu:






Självklart...


Jag 4 från höger på andra raden




vanliga konsert delen


sjuor, åttor, nior...


lucia tåg



Konserten gick bra fast jag kunde somsagt inte alla texter, så det blir att man står och sjunger sims-språket ungefär, PINSAMT. När vi 2 sjuor skulle sjunga så började jag asgarva och bara stod och kollade ner i marken. Började tänka på tragiska saker så jag kunde skärpa till mig och kollade upp igen. Då hör jag hur Ellie som sjunger börjar darra på rösten och också börja skratta... Då var det KÖRT!


KONSERT


(lockarna blir mindre krulliga efter ett tag)

Konsert! Vi åker om 10 minuter, fan vad kul det ska bli. Jag har haft två timmar på mig att fixa mig, endå är jag jätte stressad just nu. Har inte sminkat om mig eller lockat klart håret... Men det fixar sig. Det enda problemet är att jag kan inte vissa texter, det kommer bli så pinsamt att få stå och mima helt vilset, MENMEN.


THE HILLS BOX - TÄVLING

Okej jag kunde inte låta bli att kika in Kenzas blogg innan jag skulle sova och jag är nu med och tävlar om en the hills box i hennes tävling!

Jag blev så glad när jag såg att man kunde tävla om The Hills boxen på Kenzas blogg! The Hills är ett av mina favorit program så jag tänkte tävla om att vinna hem den underbara BOXEN!! Efter jag vet inte HUR många The Hills program jag såg i somras så är jag helt nerkärad i The Hills. Och om jag nu vinner så skulle jag bli jag jättejätte glad. Har aldrig vunnit någonting förut, så vi får hoppas!

Vill du också tävla? klicka HÄR och skriv i din blogg en motivering till varför du vill vinna, sen länka till Kenzas blogg. Så enkelt är det! :)


KONSERTEN ÄR IMORGON!

Ojojoj, dåligt med inlägg idag! Men jag bloggar när jag först och främst har tid, och när jag har någonting att skriva om. Jag vill inte känna mig "tvingad" till att blogga, för hur kul är det? Jag skriver det jag vill dela med mig, och när jag har lust. Inte bara för att ni ska få något att läsa...

Idag var det sista fotbollsträningen på tre veckor, och skolan bestod av mest repetition. Kul helt ärligt, jag nästan dör av längtan till Luciakonserten som är I-M-O-R-G-O-N! problemet är bara att jag inte vet vad jag ska ha på mig eftersom att man måste ha vit eller röd tröja/blus (får inte vara bara axlar) & svart nertill. Men det löser vi imorgon ;) måste sova nu iallafall, sov gott♥


MATKRIG


alice byxor...

Jag har glömt nämna att Hannah & Alice hade matkrig idag i matsalen. Jag, Ellie, Hanna & Ester satt och as garvade medan dem tjaffsade om att dem inte var kvitt. Slutade med att Hannah tog en bagett som var doppad i fet sås och tröck ner i Alice lår. Haha så jäkla underhållande, dem höll på sen hela dagen om att dem skulle "få sin hämnd"...

GODNATT






hade lite roligt med kameran...

Tänkte bara säga godatt, ligger redan i sängen och halvsover. Jag kom hem från Gus runt 21 någon gång. Då var det direkt att slå på TVn och kolla på desperate housewives med varm Oboy. Men vi hörs mer imorgon, sov gott!♥

Gus house

YO! nu sitter jag hemma hos Gus. Ellie var här men hon drog för ett tag sen. Jag sitter åt skrattar åt Gus lillesyrra Nova som kom hem nyss med hans storesyster Nennah och Nova kollade på mig när hon kom in och snubblade på skorna som var framför henne. HAHA! Bloggar mer sen när jag kommer hem, pussar ♥

KVÄLLENS KNARK


Roligt ändå!

Dagen gick fort och vi har haft skitkul. Det låter fantastiskt bra och jag längtar hur mycket som helst till luciakonserterna, dom är så fina! Påvägen hem gick jag & Ellie med en tjej som heter Hannah i nian. Hon var super trevlig. Och jag, Hannah i min klass, Ellie & Alice satt och pratade med henne på lunchen också för vi började fråga hur hon hade fått sin blåtyra... Genom boxning såklart!

Dagens citat:
Gör det inte ont i ditt ansikte? jag skulle tycka det gjorde jätte ont att ens få ett slag på mig.... (och tog mig på armen som om jag fått ett slag där)" Och alla asgarvade eftersom att man boxas inte precis på varandras armar

Ellie: "ååh, fatta vad härligt att bara kunna boxa till en i pannan utan att få skuldkänslor" alla bröt ut i skratt och sa "PANNAN?"

Jag smsade Ellie "zhank yuo me frend" och så gick vi runt och sa "zud up!" (shut up) till varandra.. och dansen till Shakira får man inte glömma...





Mysig söndag med Klara!







Jag skämtade med Klara, men båda började asgarva innan någon ens hunnit sagt något...
Jag & Klara bakade pepparkakor, klädde Klaras minigran & kollade grinchen idag. Snacka om Julmys! Imorgon är det ingen sovmorgon för vi ska till berwardhallen och repa till konserterna nu i veckan. Så imorgon bitti ska jag upp 6, inte kul. Fast vi slutar 12:45 så det jämnar ut sig.


Julmys



Nu sitter jag hemma hos Klara och vi dricker glögg och kollar på mammas pojkar i repris. Såfort jag kom hit frågade Klara om jag spelar rebubble struggle. Och jag började med det i fredags när Freja kom, för hon är helt nerkärad i det spelet. Och Klara ligger på samma level som jag har hållt på med hela kvällen igår och hela morgonen idag, så nu har jag fått order att klara av den leveln, haha.

BIRTHDAY


T-shirt - H&M. kofta - gina. Jeans - BIKBOK

Med snuva, trötthet & 37,4c feber drar jag iväg till min kusin MIKAEL som fyller 20 år. Jag kommer väl lyckas smitta ner hela feta släkten också. kommer hem ikväll någongång, men nu måste jag sminka mig, föna håret & platta det. Fullerullekanelbulle!!

Efterlängtade fredag, välkommen!


hon drev, men visst ser hon ut som någon twilight snubbe? ;)









Äntligen fredag, skönt! Tog en sväng till stan för ett ärende med Nina efter skolan sen till tvåan. Freja kommer när som helst, hon ska sova här. MYSIGT! Spanskaläxan flyttades tills måndagen innan lovet, härligt. Var lite småorolig idag för hur det skulle gå eftersom att jag inte kan ett piss om vad jag snackar om :)


Spansk vädergubbe..


skoldata & hemma datan sitter jag vid nu



Jag pluggar arslet av mig just nu, jag ska vara vädergubbe med ellie och bara prata spanska imorgon. spanska läxa. Jag fattar inte ett ord om jag vad jag säger, gosh. Slutade en timma senare idag för att vi hade rep, helt okej... Efter var jag med Nina och Gus, sen taggade nina.


Intressant NO...?


Nina


Alice & Hannah

W E D N E S D A Y





JAG HATAR ONSDAGAR kan jag börja med att säga, tatuera in på höger skinkan och skriva på tröjan. Tråkiga lektioner, slutar 15:30, 40 min lunch. Allt suger på onsdagar, och självklart att det hände mer privata saker idag. Suck. Men ända sen jag kom hem så har jag legat under täcket, jag är så kall! Dethär är fan inte kul, jag ska flytta från Sverige så fort jag får!! Det enda mysiga med vinter är typ att det är mörkt... Haha ok, det var inte mycket jag kom på. Hur som helst så har jag varit med Gus, Ted, Nina, Alice & Ellie idag.


BE COOL STAY IN SCHOOL


Nina, Alice, Ellie, Hannah & Jag.

Matten med Dúsan satt vi bara och pratade med honom. Han sa kärring om sin svärmor och att han inte orkar med henne i jul och massa annat som fick mig, Hannah, Hanna, Alice, Sofia & Maja att garva läppen av oss. Och en lärare på skolan har vi utsett till världens snyggaste, - OH MY GOD!


HIDE AND SEEK

Sho bree! Nina, Gus, Benjamin, Leo & Alice hela dagen. Och alla möjliga på tvåan innan. Sen var jag bara med Gus. Måste säga att dagens låt är helt klart "whatcha say" eller orginalet "hide and seek". Jag och Nina har hört den 3 gånger idag på olika radios bl.a i forum & skolan. Och jag känner mig helt omringad av den. Alla lyssnar på den, sjunger den, nynnar den. Blir galen... Fast den är grymt bra men lyssnade sönder den redan i somras ♥


WHATCHA SAY (den som spelas på radio just nu)
 

Hide and seek, ni kommer känna igen refrengen 2:55 


RSS 2.0