NEW IN


149:- H&M


69,50:- H&M

ESPRESSO HOUSE


klara försökte få upp tejpen till sin bakelse. & min underbara chailatte!


även jag fick försöka ta upp den

Hallå kära läsare som bara ökar och ökar sig! Det är jätte kul att se att statistiken lever och bara blir större. Och jag hoppas att ni stannar kvar!

Idag träffade jag klara kl. 12 i forum. INTE likt mig att träffa någon innan 3 på en helg, men jag ställde klockan på ringning. Jag köpte en sak jag la undan igår för mitt kort hade tydligen inga pengar på sig, pengarna låg i fickan vilket jag märkte imorse. Och jag köpte ett vanligt linne till. Sen satt vi oss och fikade på espresso house, jätte trevligt! Sen runt två drog jag till Gus och därifrån kom jag hem 21:30 ganska exakt. Det var jätte mysigt!!


Jag vet vad du gjorde förra sommaren



ÅÅÅH! Jag skrev ett inlägg som jag hållit på med ungefär en timma för att jag kollade på film lite då & då och när jag skulle publicera så kom jag till blogg.se's startsida och inlägget fanns inte på utkast. Jaja, satt iallafall och kollade på "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" en skräckis. Så nu börjar jag tänka på andrar. heeelveeteee!

Bion jag och Klara såg var Precious, den var faktist väldigt gripande och bra. Handlar om en tjocksmock som har det svårt hemma med sin mamma, och får hjälp av sin lärare. Och så var MARIAH CAREY med mitt i allting (!!!!) Jag visste liksom inte att hon skulle vara med så det gör ju filmen genast mycket bättre =D. Men sen kollade vi i affärer fast dem stängde ju 5 så vi forsatte i forum som stängde 6. Sen träffade jag Gus!


BIO





Åker till stan nu för att jag ska kolla på bio med Klara, det kommer bli skitmysigt! Och kolla kläder =D Vi hörs sen, puss

IGÅR


här satt vi en timma, skit mysigt!


lilla flytbåten med godis & dricka

 


TJEJMIDDAG

Nu drar jag iväg på tjejmiddag hos Sara, vi och ska bada i utomhus jacuzzi och ha skit mysigt! Kommer hem inatt någongång. Kameran är med!

Hemma från möte & träning


JAG ÄLSKAR ER!


Hemma från det långa fotbollsmötet & kalla träningen. Vi sprang ca 4 km, och vi var inte alls bra klädda så vi höll på att frysa ihjäl, och sen hade vi cor. Jag är inte på toppen humör, vilket jag inte varit på sistonde. Känns skit tråkigt, hatar sånna perioder. Menmen, sitter med min varma oboy m. grädde och macka och kollar på American pie, the wedding. Som jag har hemma på film och kan utantill men har endå inget bättre för mig!


NYTT LINNE


GINATRICOT, 149:-

Drar iväg på fotbollsmöte nu, efter det har jag träning. Vi hörs sen =)


ÖNSKELISTA


blåmärke från träningen i tisdags med fotbollen


stor bula (syns mycket mer i verkligheten!!!) för att en större människa knuffade mig idag på intagningen och jag flög rakt in i väggen, jag hör själv hur roligt det låter. HAHA!

HEY THERE! Jag har ju inte bloggat på jätte länge kom jag på, har inte haft tid eller ork till det. Men nu så =) Idag efter skolan drog jag och Nina direkt till skolans ena gympasal för att vara med i uttagningen till skol-dm. Sen gick vi till forum i den underbara snöstormen (host) och kollade lite där, sen hem igen. Skrev min önskelista idag, fast jag fyller ju år den 3 mars, hehe. Så mycket saker jag vill ha...

Bilderna ovan är på de jag mest går runt och tänker på. Så jävla jobbiga blåmärken, kan inte ligga i sängen med knä eller armbåge ner. Bajs!


Hannah is my mongobongo (skulle publicerats 13:58)

(Inne i Tikifarm)
Hannah -Faan, det gick inte att skicka mer gifts Marre & Nina
Jag-Okej skicka till alla andra då? (ironi för jag hatar folk som jag knappt känner som skickar gifts till ALLA)
Hannah- Okej... (klickade in Nennah, och alla som spelar det)
Jag- Okej bra, men skicka då så dem blir glada, alla vill ju ha gifts (kunde nästan inte hålla mig från skratt när jag sa det för jag var inte seriös)
Hannah- Okej! (Och skickade det till ALLA)
jag- Hahahahaha, hannah. Det där är det töntigaste som finns, när folk bara skickar till alla. Hahahahaha!
Hannah- vem vet? Nennah kanske blir jätte glad och kommer fram i skolan och säger "Tack Hannah"!! (Med världens fulaste röst)

3 min senare....

Hannah - Aaaaaaa a a a a aaa aaa a a a a  aaaaaa (sjunger operaliknande) Hannah, du är så himla rolig, så himla rolig Hannah! *Asgarv* haaa aaa aaa aaaaa!! TJINGELADI, TJINGELADI, TJINGELADI. (zacha filmar)


-



Är rädd att jag försäger mig nu när tårarna flödar ut och bara vill skriva ner ALLT om hur jag känner, vilket jag inte riktigt kan. Är så långt ifrån glad som det kan bli, kanske bäst att jag slutar skriva istället så ni inte blir smittade. Ha en mysig kväll/natt!


ooooooooooorkar inteeeeeeeeee



Hallå sötnosar! Slutade 15:15 idag, sen åkte jag hem till Gus. Nu är jag hemma & pratar i telefon med Nina gör jag också. Det blev ett kort inlägg nu för jag ska iväg på träning igen, haha! Har massa tankar som yrar runt i mitt huvud, oooorrkkkaaaarrr iiinnnntteeee!!!

OMDÖMERNA HAR KOMMIT!


Innan ellie ramlade


blåa sammetleggings - BIKBOK. Lång vit tajt tröja med snygg rygg - BIBOK. Grå killkofta - Adam. Ring - H&M

kom hem från Felix för en stund sen och nu ska jag bara vara hemma och slappa hela dagen, måste fixa några skolsaker till utvecklingssamtalet i veckan med mina föräldrar snart... har fått mina omdömen som sa att jag hängde med bra och var bra i skolan men att jag lätt snackar, hehe det stämmer. Men nu ska jag checka vidare på THE HILLS!

Alltså jag är ganska lik jessica alba! - Ellinor 13år


snyggingarna hemma hos ellie imorse. Nina var ju kanonsnygg, NOT


Gubbe med nice ass påväg till tåget, haha!


Andreas, Felix & Jag.

Vaknade upp hos Ellie, efter en jätte mysig filmkväll. Sen var jag, Ellie & nina med Sebbe & Gus. Sen runt 19 träffade jag och Ellie Felix och Andreas. Så vi åkte hem till Felix jätte fina hus(!!!) Det var jätte trevligt, men nu är vi hemma igen och har äntligen fått mat i oss. Skulle ut igen och träffat Felix & Andreas men vi kom hem för sent så vi får inte, vi var ute hela kvällen igår också. Och annars vill Sebbe & Gus träffa oss, med det går ju inte heller. Whatever, Ha en mysig kväll ♥


FILMKVÄLL




blää, hinner inte ta några nya försök på bilder... blusen och byxorna från Zara. Tar mina bruna stövlar därifrån också, haha!

Helt slut efter fysen, HELT. Men det hindrar inte mig från att åka på filmkväll hos Ellie, med saltisborna som det var länge sedan man såg & Nina. Och idag är två månader med Gus, och jag känner mig som världens lyckligaste människa! Jaja, ska kolla ut buss nu iallafall, till Nina. Sen tar vi tåget till Ellie, BYE!


Y.M.C.A

Har inte haft tid att blogga idag, alls. Skola, tekniska museét med klassen, stan, forum, tvåan och nu precis kommit hem från bio med mamma & pappa. Vi såg "Did you hear about the Morgans?" Med Hugh Grant och Sara jessica parker. Den var väl bra, Hugh Grant är så skön, haha!


ROLIGAST:
Påväg till tekniska museét sjöng jag, hannah & Nina "Y.M.C.A" för vi har fått den nu på musiken och nynner på den hela tiden. Men vi sjöng den iallafall ett bra tag tills vi kände att "young boy" som vi sjöng inte kändes riktigt rätt, vilket visade sig att det var ju "young man" man sjunger, haha!

Och jag hade en ring på mig idag som jag tröck på Hannah's finger för att den var för liten. Så den fastnade och hon fick inte av den på hur länge som helst, och hennes finger såg jätte roligt ut. Sen efter mycket vatten & tvål gick den bort, hahah...

Och vid maten kastade killarna i nian en köttbulle till oss, som kom i Hannahs knä och hon blev super röd. Men då skulle nina kasta tillbaka den, och då började dem gå så då skulle hon skynda sig och träffade lärarens mage! Hon kom till oss och frågade vem det var och vi alla satt bara och kollade ner i bordet och asgarvade, HAHA!

Och påvägen från stan när vi satt på tåget och skulle gå av så öppnades inte dörren när vi tröck, så vi fick lite panik. Så vi åkte för långt, andra stationen tröck vi vidare då vi hörde en röst bakom oss "det står en stor skyld på dörren att den är tillfärlligt avstängd, tror att det är bättre att försöka gå ut någon annanstans" Haha, såg då att det var en skylt över halva dörren som inte gick och missa..... eller tydligen......

TODAY'S







Skola, tvåan & forum med Gus, Ellie & Mathilda. Och nu sitter jag som vanligt och sjunger... Jag som är så jävla trött tänkte ta och lägga mig tidigt idag. Nu sitter jag här och har världens klädhögar kvar som jag inte orkar börja med, bläääää... Iallafall, humöret är väl bra, helt okej iallafall. Känner mig lite smått förkyld och så skulle jag kunna göra vad som helst för att få somna nu, men nix. Klädhögen först!!


FAVOURITES





Det är ändå skönt med tidiga träningar på något sätt, då har man så lång tid på sig efter. När det käns som om klockan är runt 22:30 så är den bara 19:00. Då kan man göra allt som man inte hinner med. Så just nu fixar jag mina naglar med nagelbandscreme, fila dem, nagel förstärkning. UNDERBART. Och så har jag chillaxat (Hannahs ord som hon uppfann i femman) i ett varmt bad med Body scrub, COCO smak från THE BODY SHOP. Och efter var det på med Body butter, papaya smak från THE BODY SHOP. Dem doftar juuuuvligt, hehe...

KOMA

Min Facebook ligger i koma, jag kommer inte in... Mitt LIV & alla djur och byggnader väntar på mig där... jag döööör.... F-U-C-K


OHH MY DASS



"Go sallie, is you birsday, we gonna party like is you birsday" Haha, vi har liksom fasnat för att blanda in "S" i typ alla ord i engelskan.  Riktigt riktigt läckert...... Nu efter engelskan när vi bara läst böcker är det bara två lektioner kvar, SO & sen media. Sen är det fullerulle till träningen som börjar 16:00, och jag slutar 15:30, lite stressigt... Huh?


@ GUS PLACE

Tja! Nu är jag hemma hos Gus. Fast Gus håller på med sin lillasyster nova som kom in springandes till oss för för hon kollar på Ice age 1 och sa att det var "jätte läskigt". Och förut när jag var här kom hon in och sa "Guus, jag har jätte ont i pannan" och höll på sin haka (som hon menade), haha så himla söt! Ikväll kl. 20-21 har jag fysträning... Jag bara ÄLSKAR att ha fysträning tre dagar i veckan.................

SCREAM 2


pillar snubben i näsan, hehe



Jag har varit med min pojkvän hela dagen idag, SÅ underbart! vi var bara hemma hos honom och chillade och hade det mys. Sen kom jag hem runt 8 för att äta med familjen och kollade på blåst eller vad det nu hette, med mamma och pappa. Haha kul faktist. Men nu kollar jag på Scream 2 vilket jag inte borde om jag vill sova inatt (!!!) hehe, men har inget bättre för mig. Har ju sovmorgon imorgon, SÅ nice! nu var reklamen slur, vi hööres! PEACE OUT

nya favvo låten, fast bara början med "i wrote some songs cus i love her" är bra, haha!
summer of 98 - The secret handshake


Y E S T E R D A Y




Världens bästa kusin!










och våran barnsliga sida lyckades självklart komma fram....


och min nya bästavän: ....... MR. NAGELFIL!!

Jag hade det jätte mysigt med Gus igår, sen var jag hemma halv 9 typ, för att träffa Freja. Det var skit kul att träffa henne och det behövdes för vi hade mycket att prata om! Min syster Cissi kom hem till oss också, det var jätte kul för jag har inte träffat henne på länge. Hon jobbar på NK och berättade om rean som var där, jag MÅSTE dit med mamma.  

You make my day!


(INGET SMINK)

Jag drar till Gus nu, sen kommer Freja hem till mig. Jag hör av mig senare, och då ska jag besvara en rolig komentar, haha. Rubriken är till den som skrev komentaren. PUSSAR

Nämen kolla in vad som kom på posten idag, nästan allt från H&M




från glitter




Gulligt!


Gus som står närmast, Filip & Hannes som sitter på bordet & Nina som sparkar på en boll.


Idag har jag varit i skolan, var skit trött innan lunchen. Kunde inte hålla ögonen öppna,- lägg dig tidigare martina!
Men efter skolan hängde vi bara i pingisrummet på tvåan med Gus, Filip W & Hannes. Men sen tog jag bussen till jobbiga träningen som inte jag kunde träna för mina lår fucked up-ade sig!! Så tränaren kände på dem och sa att jag ska till en expert och kolla upp vad felet är, ååh.. Jag är fan aldrig frisk i mina ben.

Igår somnade jag på engelskan när vi läste tråkiga engelska böcker. Vi har bestämda platser och jag sitter längst fram och tänkte bara blunda lite för jag var så jävla trött, och jag somnade bara. Sen sa min lärare "Martina?" Och då flög jag typ upp och låtsades som om jag inte alls var tröttt och ba "aa? :)" Och då började hela min klass skratta åt mig, kul att typ alla såg när jag sov... Och idag somnade jag på Svenskan när vi läste bok. Då sa min lärare att alla skulle ställa sig upp för att skaka loss lite så vi inte somnade. Och kollade på mig för om JAG skulle ställa mig upp eller om jag sov som det såg ut som. Men jag vaknade då och ställde mig upp och alla skrattade åt mig och så frågade min lärare om jag var vaken. Duktig flicka som somnar två dagar i rad i skolan!!

Jag och Nina säger gulligt till allting, haha låter jätte knäppt.. "Ååh, det är pannkakor idag, vad gulligt!".


MISS IT

Hallå där! Jag har kommit hem från träningen nu och bara chillat, innan det var jag med Gus. Han kom först till min skola och hängde lite med mig, Nina & Ellie för vi var tvungen att fixa lite med datorerna, sen drog vi hem till
honom. Sen var jag på träning, vi hörde cor och löpning utomhus. Nu sitter jag vid min gamla data som jag inte suttit på 3 år typ, MASSA gamla bilder.. Så vi kör lite gamla bilder nu


vi har alltid haft båt för min familj avgudar skärgården på sommaren, så det blev en hel del... Och det bästa som finns är gitarr och sommar tillsammans!!


Jag & min brors tjej Lisa, dem är fortfarande ihop och ska gifta sig i sommar


lilla jag ute i skärgården


Jag på kålmården eller något sånt..


Jag på Möja


Pappas jobb


Möja


Möja


Örebro 07 typ, kärlek till er!


Filip på loppisen


Ta upp äpplet i vattnet-ta fram flingan i mjölet-spring lek


Lina med lilla Ella, haha Ella ser lite rolig ut..


söta Hannash skulle prata inför klassen på engelska sketcher, HAHA


96 teamet, haha. Åh, minns den dagen med klassen. Föräldrar och vi barn skulle ses vid havet, och jag fick en liten crush i Nathalie's brorsa Isak, haha!


hey baby, check me out. Yeah yeah! dagen, MISS IT!!


början av sexan typ, LOVE


Enjoy!



Jag tänkte göra ett litet enstaka videoinlägg för en anonym bad om det, men antingen hade kameran fullt minne så filmerna blev super korta, eller så klantade jag mig.... HAHA. Såhär bra gick det! (ni får inte se dem sju andra misslyckade)

Bajs! Jag är snuvig och trött. Svider i ögonen gör de också, seriöst.. Bajs! Har iallafall varit med min älskling hela dagen, vi bara var hemma hos honom och tog de lugnt. Kom hem lite över 8 och nu är det operation GARDEROB som gäller, eller juste... Har nästan inga kläder där eftersom att allt ligger i olika högar på stolen och golvet... Suck!

SKRATT HUMÖR



Hannah är en dålig förlorare, HAHA. Vi hade 5 kamp på idrotten, jag mötte Nína och Alice mötte Hannah. Jag och Alice vann så Hannah & Nina pratade inte med oss och kallade oss "luft" en halvtimma, söta!

Och så hade vi en vikarie som var jätte säker på att Olivia hette "Lisa" så hon sa lisa jätte högt och glatt när hon räckte upp armen, då kunde inte jag och Hannah hålla igen skrattet.

Och nu sitter jag och skrattar åt Hannah som har toffsen hängandes nere på ryggen... (omedveten hoppas jag, roligast så)

Ibland känns livet så jävla lätt & rätt...

... Just nu har jag dendär känslan som är PRECIS tvärt och om. Jag vet inte riktigt varför.. Är ledsen för att jag inte är någon jag vill vara, för att mycket saker händer, upptäcker nya sidor om personer som jag inte trodde ALLS & sånt. Fan vad jag hatar dethär...

Love the people who treat you right, forget about the ones who don't. And believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes yout life, let it. Nobody said it'd be easy, they just promised it would be worth it.

Jag kan inte låta bli att lyssna på demhär låtarna när jag känner såhär, dem gör allting mycket bättre! eller inte..

The man who can't be moved - the Script


This boy - James Morrison


The funeral - Band of horses


Flume - Bon Iver


Possebility - Lykke Li


True colors - Ane Brun


C.LEWIS



Herre min skapare... Tänk så underbart att lägga mig i min nybäddade säng... Kalla lakan, mjukt & tankarna som flödar på. Hehe. Tänkte lägga mig hyffsad tid idag eftersom att jag ska upp 06:30 imorgon, en månad sen sist ungefär och mitt larm funkar inte, får se hur det går...

Men jag fick en lång kommentar på ett inlägg från i somras, "att tänka på till sjuan...." från Clara lewis som precis gått ut nian i skolan jag börjat i som vi lärde känna. Haha vad söt hon är, fick massa med tips om vad jag ska göra med livet. Typ lägga mig senare, sova lite på björns lektioner, inte lägga så mkt pengar på skräpmat. Haha... Och att du saknar musikklasserna i ******** skola! Jag kommer gråta arslet av mig när jag slutar nian, och nu när dem "coola" niorna slutar.... Hehe lite tankar jag har legat och tänkt på på kvällarna :)

LEVEL 1


Jag och mitt lag (Klara, Sara R, Nellie & Petra) vann en tröja på fotbollen :D




Nu har jag tränat klart. Kom en kvart försent, men det var as bra för jag hade räknat med mer eftersom att träningen började så tidigt. Men nu är jag hemma och ska lägga mig i badet, så skönt för jag är stel frusen och har halkat två gånger idag...

Haha jag sitter och skrattar åt att vi skulle välja bok på engelskan. Level 3, 4, eller 5. Och jag och Hannah ville ha lättaste men vi glömde läsa vad boken hette som vi tog och det handlade om vegiterianer och sen efter dem två första sidorna började jag tänka på vad jag läst, men kom inte ihåg någonting. Men kände att en annan bok kunde sitta fint. Så gick jag till Hannah och frågade "tycker du det är intressant att läsa om vegiterianer eller?" Så började hon as garva, och där satt hon med sin "SUPER SÄKRA & BRA" ring som vi gjorde på tekniken sista minuten, i HÅRET helt omedvetet. För den hade låssnat, hahaha. Det satt vi och skämtade om hela dagen sen...

IN SCHOOL

Ååh, andra morgonen i rad jag försov mig. Mitt larm på mobilen funkar typ inte, eller jag har inte riktigt lärt mig mobilen än. Men nu har vi rast och väntar på tekniken. Känns bra att vara tillbaka i skolan faktist. Fast det är pisskallt!! Idag slutar vi 15:30 och 16:00 börjar träningen så jag har med mig hela feta fotbollsbagen med alla kläder för att åka direkt... Kommer frysa ihjäl med träning utomhus menmen.

 Igår hade vi hård fysträning med nya tränaren, skit hård träning men hon är skikt bra & snäll. Beach 2010, passa er för mitt fotbollslag, 3 fyspass i veckan från och med nu....

Svar på kommentar

 

Svar: nej det gjorde vi inte, vi drack cider utan alkohol och käkade chips & godis :D Och åt tacos till middag, såndär vanlig tjejmiddag med massa snack och skratt.

Glöm inte att skriva namn nästa gång, svarar inte på dem flesta som är anonyma... ;)


Taaack!



Bara för att jag har vääärldens bästa brorsa, så har bror min varit förbi här hemma och lämnat saker till mig!!
Touch mobil, Gucci parfym av Lisa hans tjej för att jag skulle fortsätta vara så snäll, hehe...

Jag har aldrig


Kvällens bild, spana in Hannah ;)

Hallå! nu är jag hemma och tar det lugnt. Tjejmiddagen igår var skit kul, åh så kul att träffa alla igen. Vi körde "jag har aldrig" kommer inte glömma en fråga där alla drack, fan vad vi skrattade.. Somnade runt 3, sen upp vid 12 och då hade alla forutom jag och ellie dragit på träning. 

idag drog jag & Ellie till nacka och kollade på hockey match med Gus. Men nu måste jag göra mig iordning så jag är en aning pigg tills skolan imorgon! pusss

TJEJMIDDAG

Ska åka iväg på tjejmiddag hemma hos Ellie nu. Med Hannah, Alice, Nina, Jag & Ellie, trevlans! Tar med kameran. Ha en fin lördags kväll ♥

FREEZING COLD


började med nacho chips, MMM...


Elin leker shteek!!


skulle åka ner tills jag fick en fet jävla boll i arslet som satt längst ner på räcket...


mätta på buffén blev vi iaf, hehe..



shopping på taxfree...


vid baren


Drink 1


Drink 2


avslutade med nacho chips som vi började med


Och shoppade en varsinn parfym! Min till höger, mmm älsklings parfymen!

Hemma!! Nu har jag varit utomlands, hehe. Jag sitter inrullad i täcket med två tjocktröjor över varandra och mjukisbyxor över jeansen. Men jag har legat i sängen sen jag kom hem från kryssingen, så varm och så var jag trött.. Men kryssningen var väl bra, fanns inte en jävel som var nykter på kvällen. Jag och Elin hörde folk knulla i rummen och flera som blev uppraggade.. UUEEH..

Ett killgäng som frågade om vi ville dansa när vi satt på golvet utanför rummen, helt dyngraka och började krama mig och sa "vad söt du är!". Sen frågade dem hur gamla vi var och så sa vi 13, då skrattade dem och sa att dem trodde vi var 20 men att vi skulle ha det bra och kommer lyckas bra i framtiden, hahaha.. 20?! tack.. jag skulle ta det som smicker sa dem!


PARADISE


lilla väskan står packad och klar...


Jag & Ellie shoppade lite trosor på REAN igår på H&M. Sen på kvällen blir man ju lite småflummig så aa..
Jag - shjyssta kinasnören
Ellie - va?
Jag: Jaa, våra nya zumokallingar!
Sen höll ellie på att dö av skratt, hehe.

Idag - imorgon är jag på BIRKA PARADISE!! Med älskade Elin, och våra föräldrar. Har packat väskan och vi åker om 10 min. Jag är lagom trött för jag och ellie var uppe till ca 05:30, hehe.. Men det var kul att äntligen få träffa Ellie, för hon kom ju precis hem från Åre. Men nu måste jag kila, puss


VARNING FÖR LÅNG FÖRKLARING


Kunde inte hålla känslorna inne för hur jag känner för Ellie... HAHA


Sebbe som precis legat nere i snön!


Ellie, när alla 7 bussjävlar åkt förbi.

ELLIE ÄR HEMMA! Åh fatta vad bra, hehe. Var med henne, Gus, Sebbe & KG först litelite på tvåan sen var vi hemma hos Gus. Påväg hem väntade vi på en busshållsplats där det inte ens stannar bussar pga att det är halt. 7 bussar körde förbi sen fick vi veta det genom en bil som åkte förbi sa det. Vi gick till busshållsplatsen innan där dem tydligen inte heller stannade. Men efter några minuter kom det en buss och sa när vi frågade varför alla kör förbi "shiiiiiet, jag skulle inte stanna här *och tog händerna på huvudet* Men aja.. gå på" så tog vi den och böt sen. Efter det tog jag och ellie fel buss på stationen innan jag bodde så vi fick åka runt hela mitt område SEN kom vi hem. Fast vi köpte med oss lite rese chips & godis för vi var vrålhungriga, så det var ganska chill för våran del.


LOVE


HAHA, kan inte låta bli att skratta när jag ser denhär bilden. Men hoppas jag somnar in lika skönt som på bilden om 1 minut!

YOO! Jag är jätte glad. Antar att det är för att jag har världens bästa pojkvän och för att Ellie & Alice kommer hem från Åre imorgon (!!!) och då ska jag och Ellie leka, det blir grymt! Jag kom hem ca 22 från Gus, vi bara chillade och myste. Jag tror att jag är så kär som man kan bli, hehe.

GODMORGON




Godmorgon! Haha, jag vaknade för 45 minuter sen och jag sitter och stör mig på mina naglar, jag kan inte vara utan en nagelfil, hehe. Nä usch, måste leta reda den. Annars så fixar jag mig för fulla muggar nu för jag ska till Gus, så mysigt så. Vi hörs! Peace

SHOP


tajta byxor, 399:- ej rea, blå blus 199:- rea. ZARA


kort t-shirt, tänkte mest till sommaren! 99:- ej rea. BIKBOK

150:- ej rea. BIKBOK

Mensvärk, ont i ryggen(?), pms, trött.. fan kan det bli bättre eller? Men mamma vet som tur är perfekta sättet att muntra upp mig, nya kläder!! ååh, tack mami. Blev dock inte mycket från mellandags rean, hehe. Men nu ska jag äta hummer och sånt, för min syster åker hem inatt och det är trettondagsafton idag, ha en fin kväll! ♥

TAKE ME BACK


glädjetårar i ghotia 09


glädjetårar i gothia 09


kom tvåa i gothia 09


ingången på gothia finalen 09


bad efter match 08


08/09


gothia - 08


gothia 08


gothia 08


fotbollsgalan 09


scc slutspel 09


gothia 08


när vi åt skit god mat i ett hus, gothia 08


när vi badade i den mysiga sjön... gothia 08


sommar 09, kickoff


härliga brudar samma dag!


samma dag innan vi vann mot bajen


På tåget påvägen till skåne 09


skåne 09


Linus, skåne 09


haha restaurang, skåne 09


när Linus höll på att göra han berömda våfflor till alla, skåne 09


Alla hemma hos Sophia!


Sömnlösa nätter, panikångest & gråt är vad som väntar mig när mitt fotbollslag kanske splittras. Vi har ju varit som en familj sen vi var ungefär 10 år då vi började i första laget. Särskillt när vi hade Linus som tränare - det är verkligen någonting jag saknar i mitt liv... Jag älskar vårat lag och det kommer inte bli samma sak att fortsätta spela med andra... Fan att det skulle bli såhär, jag vill baka tillbaka till Gothia 09, Skåne 09, Gothia 08, Aroscupen 07, Örebrocupen 07 eller vad som helst, bara jag får fortsätta spela fotboll med er och sluta oroa mig!

Haha jag har bildat en egen sjö här under mig i sängen medans jag skrev dethär :P

GLAMOURÖSA MARTINA INTO THE KAMERA


Min lilla nya spellista som är precis påbörjad, hehe












Aaah vad skönt med ett varmt bad och musik! Mår endå lite dåligt, fastän att dethär är livet på en pinne (haha som jag och ellie säger). Ingenting har hänt jag  är bara trött på allt bråk, skitsnack, teamningar, gå bakom ryggen och allt sånt som vi tjejer är helt fantastisk på att göra! Men jag är iallafall glad över att jag har världens bästa vänner & pojkvän som alltid finns där!

CUP


Sara D som är brun som en pepparkaka efter Thailand...


Klara & Sara D. Efter att vi tre ätit på restaurang efter första matchen gick vi och köpte gainomax


Sophia och linslusen Klara...

hemma från fotbollscup & vi är ute! förlorade första matchen men skulle spela en till som inte spelade någon roll för oss för vi endå inte kunde gå vidare, trist! Men nu ligger jag och kollar på the hills & äter godis. Och undrar vart min mens tagit vägen (?)

@&{$#£


ellie fotar, SAKNAR


MISS

Uuäk vilken jobbig dag! Har känt illamående hela dagen, fast bara lite. Jag och Nina vaknade sent eftersom att vi somnade 04:30 eftersom att vi var på promenad innan... Men sen var vi med Gus hemma hos honom. Ellie, Alice & Hannah är i åre. Och dem får faktist komma hem snart tycker jag!! Men jag ska sova nu, KISS♥

NINA ALL NIGHT!!









Haha, jag har skit kul och har haft det hela kvällen, en mysig kväll med Nina som ska sova här, sååå trevligt!! Vi har hämtat ner jackor och skor och försöker göra en plan. Vi är så himla sugna på att festa eller något liknande... Vi väntar på att min syster och min mamma som sitter och pratar ska sova, sen så börjar det riktiga äventyret hoppas vi. Men nu måste jag gå på muggen och pissa, tredje gången på en halvtimma typ? WTF?!


Vi hörs sen!



Godmorgon, dem flesta är nog inte vakna nu men jag drar iallafall till Gus nu. Jag gick upp klockan 9 av alarmet för att hinna vara med Gus några timmar innan han åker på fotbollscup. Men vi hörs, ha det så bra♥

F-U-C-K







Nu sitter jag och gråter för mig själv. Mariah carey min idol sen jag var en liten plutt hade konsert igår och jag fick inte gå!! Okej den var liksom i new york men endå, det känns skit bajsigt. En dröm i mitt liv är att få se henne & höra henne sjunga live. Pappa har lovat mig för flera år sedan att jag ska få gå på hennes konsert om hon kommer till Sverige, men senast hon var här var för flera flera år sen så det suger. kommer aldrig få se henne. JHWEVFBLCKEJBFFLKJSBDKJBBBBBBBBBBBBB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAMILY


Efter bion påväg hem


färgade håret då när vi kom hem, runt 1


Jag fick panik över att min handled hade fått lite frägningsmedel på sig, HAHA




när färgningen äntligen var klar så gick vi och la oss, runt 3



Nu har jag och familjen varit på bio. De hämtade upp mig hos Gus, sen åkte vi vidare till Söder. Det har varit dåligt med underhållning här i bloggen på sistonde men jag bloggar när jag har tid & ro, och inte när jag inte har tid eller har annat mycket bättre för mig! Men ni ska få bilder snart om dem senaste dagarna ;)

Jag fick en komentar där en anonym frågade om hur många syskon jag har. Jag har tre syskon :)

TVÅTUSENTIO


Erik & lilla söta Sean


Syskonen Erik & Linnea


Erik som satsar på ishockey, lika gammal som jag!


Snygga Linnea langar pose. Med systrarna Freja & Ebba bredvid sig


Brorsorna Sean & Kitty


TVÅTUSENTIO

Jag hade det jätte trevligt igår! God mat, trevligt sällskap.. Ja typ allt? På dagen var det jätte stressigt för mig och Freja men det ordnade sig iallafall. Vi smällde självklart raketer kl.12 (som freja är rädd för, HAHAHA) Och vi hade förbokat taxi som kom halv 3 så det var jätteskönt så vi slapp GÅ hem. Sen låg jag och pratade i telefon med Gus till 05:30 vilket är orsaken till att jag vaknar halv 3 idag... Men nu ska ni få bilder från igår kväll så njut!


RSS 2.0