-



svaren får ni om 1 vecka, fråga vad du vill & hur mycket du vill. puss

Kisses / M


sola

sola är typ den enda jag har gjort idag, förutom att jag åkte till forum och köpte en morsdags present till mamma & en rosa-orange tröja från ginatricot. Snart ska jag & familjen iväg och träffa släkten. Mitt lag är i eskilstuna på cup, dom har vunnit sina båda matcher med 10-0 & 11-0. saknar er !.
men på tisdag får jag börja träna med er :). 

Kisses / M


vårkonert

fan va bra konserten gick idag! kom kom ungefär 22.30 från nacka aula, konserten gick as bra förutom att  när man skulle sitta så satt jag och hannah breve alla som sjöng, och då såg vi "luggen" i sexiga kläder.. vi bara garva och kunde inte sluta, alla i nacka aula kollade på oss och vi hade huvuderna ner i knät, vi satt så 10 minuter typ, as pinsamt haha.
men fan va skönt att bli av med joiken nu :).
och ja, som jag sa i förra inlägget så trodde jag att 9orna skulle gråta, och jag hade helt rätt :).
men nu ska jag sova, jag är as trött.

kisses / M


sommar 09

ellie är här och vi har legat på balkongen & solat lite och ätit piggelin, mm. Nu fixar hon sig till en student, sedan drar vi till konserten.
alla låtar & rörelser börjar falla på plats som tur är. Kläderna till ikväll ska vara svart nertill & färgglad enfärgad upptill, så jag kan tyvär inte ha kläderna som jag hade planerat, svart hög kjol med en randig tröja. Efter som att tröjan inte är enfärgad så jag ska ta min gröna oddmolly blus med lite rosa brodyr på men det går bra, och ett par svarta jeans bara. 
Sista konserten för Frida, Leffe & Fille, men dom är överlyckliga, hur kan dom ? .
skoldagen idag betod bara av repetion, det var kul för en gångs skull. Fick höra alla låtar, bohemian Rhapsody, africa & massa annat, fyfan va bra det lät. Jag antar att 9orna kommer gråta ganska mkt efter som att det är deras sista konsert.
btw, efter skolan drog jag & ellie till forum bara och köpte en bussremsa till mig eftersom att mitt busskort är stulet ?.
sen drog vi hem till mig och jaa, nu sitter vi här. har plattat ellie's hår, det ser as platt & långt ut, för att det var mästaren själv som plattade såklart ! Jag ska också börja fixa mig nu till konserten nu, platta håret, sminka mig, byta om & lite så :). 



kisses / M


plugghäst

just nu sitter jag & pluggar arslet av mig. Skulle skriva 2 rubriker om USA. Jag tog Barack Obama & Las vegas.
Barack Obama för att han är USA's president & las vegas för att det är "kasino staden".
skolan idag har inte varit så speciell. efter skolan satt jag hannah & leif och snackade lite, hannah spillde ut ett glas vatten över hela datorn som jag satt vid, när hon skulle stänga av min dator som hämnd. haha, misslyckat ;). Hon strippade lite för mig & leffe också, ojojoj va hett det var. stod där med byxorna halvt nerdragna och som ni vet så kallas hon "fjärtkungen" av någon mkt speciell andledning, och jaa.. namnet säger allt !
Men kl 6 åkte jag & pappa till nacka aula för att lämna 50 bullar & kaffe till en konsert, hade egentligen inte behövt åka med men ellie var där trots att hon är sjuk, för att få träffa mig (A). tror jag ? :P.
Men nu ska jag plugga klart, vill helst bli klar innan midnatt. höhö !
Have a nice evening darlings.

här är jag nu, inte på topp humör, läxor SUGER.


kisses / M


I <3 TORRES

heej, nu sitter jag här pigg som en piggelin med kläder på & har ätit frukost & sminkat mig och bussen går om 1 timma :), nä så morgonpigg är jag INTE. ni kan få höra historian från början, jag vaknade kl. 06.20 av ett sms och trodde att klockan var 07.20. och bussen går 07.45. så jag skyndade mig och kastade i mig frukost & slängde på mig kläder. Klockan 06.35 ringer min väckar klocka, då fattar jag att jag tog fel på klockan 1 timma, hihi.
Jag drömde typ världens bästa dröm inatt, nått om att jag var tsm med min älskling Torres men mer vill inte min hjärna komma ihåg :s. f*n att det inte var verklighet.


barcelona - manchester united

matchen slutade 2 - 0 till barca. Messi nickade in ena målet :). Manchester united SÖG, dom stog ju bara där och blev helt utrullade, moahaha. Asså Ronaldo, han spelar fett fult,
MEN omg han är så jävla snygg, och så är han väl helt okej på att finta, eller jag menar.. han är nästan lika bra som oss i boo akademi.
jag får ju inte träna på 2 veckor egentligen, men det är as tråkigt, så jag ska komma på träningarna och träna det jag får & kan och så ska jag jogga hemma nu domhär 2 veckorna. jag kan ju inte vara hemma hela dagarna och käka glass ? jag kommer ju bli smällfet utan träningen nu. 
jag gör iaf sit-ups & armhävning och sånt som inte har med lår muskeln att göra nu när jag inte får träna fotbollsträningarna.  
Men nu ska jag sova, ska upp 06:15 imorgon bitti, yei...

nu:


kisses / M

spexfoto

idag hade vi spex foto med klassen som ni ser här:


vi slutade en halvtimma tidigare för att vi var så duktiga på repetionen idag, så vi slapp musiken, tack & lov :)
nä nu ska jag inte sitta och klaga på musiken när jag går i en musikklass, men vi hade förmodligen sjungt en joik som vi ska sjunga nu på vår-konserten på fredag. Den är inte fin. Men annars är det kul, vi sjunger ju beatles medley också och det är as kul! :D
På repetionen så fick jag och ellie stå framför alla och visa alla danstegen, vi typ älskar våran korograf i skolan, så vi har lärt oss typ hela dansen utantill, det var ganska pinsamt eftersoma att vi gjorde fel ganska mkt.. haha. Kanske ska bli dansproffs ? ;) inte. Det har jag inte tid med,  jag ska ju bli fotbollsproffs ;).
efter skolan gick jag och hannah på piano som alla andra onsdagar, sen drog vi till forum & köpte glass.
gick in på Zara en snabbis också, sen drog vi till bussen hem :).
Nu ska jag ner till orminge centrum & köpa ett paket med piggeliner, det behövs ju till helgen som lite medecin när man har solat ;) ! pusssss

kisses / M

tisdag

hej bloggen.
just idag är jag inte på så bra humör, ont i magen, hatar albin, och försöker få tiden att stanna med det går inte, aaah, jag blir så fucking suuuur.
Jag, Hannah & ellie har typ gråtit hela dagen, för vi vill inte börja i ekliden än, för då slutar leif, fille & frida :(. Fille kan stanna kvar på ett villkor, om jag, ellie & hannah tar av oss alla kläder & han får fota, in your dreams fille..  vi tänkte först göra det för att vi gör allt för att dom ska gå kvar, men vi kom på att fille inte kommer byta tillbaka endå så det finns inte så mkt att göra, bara njuta av de 3 sista veckorna nu, :(.
Vi fick text idag på en låt till skolavslutningen, med nivet; "ja det var en kväll i juni då när sommarn var som bäst... han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna". Jaa den låten, fasst med annan påhittad text, så när vi sjöng den så kände man att skolavslutningen snart var här, jag kände hur ögonen fylldes med tårar, och så kollade jag på hannah och ellie & dom satt redan och storgrät så då kunde jag inte hålla tårarna inne, fyfan asså.
men skolan var ganska kul iaf, jag hannah & ellie var på lite flumm-humör :).
efter skolan åkte jag och hannah hem med första bästa buss bara, skulle dragit till emelie & klara efter men kom på att kusinerna skulle komma på middag. och nu plingar dom på dörren :). men vi hörs sen, puss

kisses / M


NEEEEEEEEEEEEEEEJ

NEEEEEEEEEEEEJ, det här får inte vara sant, snälla säg att det bara är en mardröm !.
Filip en av mina närmsta vänner ska nu också byta klass i ekliden.
vääääääääääääääck mig någon snällaaaaa.
jag känner mig helt hjälplös, allt jag kan göra är att hålla tårarna inne någon sekund, sen när jag tänker på minnerna med dig sen 4an så lägger jag händerna för ansiktet och känner ögonen fyllas med tårar som rinner ner för min kind sekunden efter.
fan filip, jag kommer sakna dig !

moahaha.

Nu sitter jag & spelar "river flows in you" på piano, den är så himla fin.
Idag i skolan så hände inget speciellt, men eftersom att jag går på kryckor så har jag tillgång till hissen överallt, Och på repititionen som alla hatar, för att man måste stå, så får ju såklart jag sitta på en stol :). och om jag vill ha något så ber jag bara hannah hämta något, hon har inte så mkt att säga eftersom att jag faktist e skadad på riktigt :). moahaha.
Men nu har jag fått riktigt jävla ont i händerna igen, det svider & allting. för att jag typ håller på att få blåsor, jag är iaf röd (lite blå). Så jag ska inte gå med domdär kryckorna en enda gång till, fasst ajg småte egentligen,men.. bye bye kryckor Byebye.
btw, det var ju hur varmt som helst idag. På lunch rasten satt jag & hannah och solade på ett bord & tog lite foton som jag lägger in snart :) haha, hannah gjorde en asful rörelse med mina kryckor, haha, vi garvade åt det hela dagen typ :P.
Efter skolan gick vi en snabbis till forum, och då sa vi båda exakt samtidigt: fan va törstig jag är. haha gissade om vi typ garvade ihjäl oss?. Men nu när jag kommit hem har jag inte gjort så mkt, har fixat ny header som ni kanske ser, hiss eller diss ? :) Men ha det så bra, pussss

Kisses / M


SEBBE FUCKING JÄVLA LUNDBERG

värsta halvåret i hela mitt jävla liv,  fuck u.

WITHOUT ANY COLORS

jag behöver inte, jag tänker inte acceptera att bli behandlad såhär.
jag är så mycket bättre än dig, och det vet du själv.
du spottar på personen som aldrig skulle göra dig något, det är därför du gör det.
för du är feg och svag.
framförallt svag.
svag för att stå för någonting du gör, någonting du säger.
du vågar inte stå för någonting.
det är tragiskt.
och att sparka på personen som alltid finns där, som faktiskt är en riktig vän, är ju helt sjukt.
du är ingen vän, du är en färglös skugga som inte har någon plats på den här jorden.
dra åt helvete.
och tack gud, tack för att du inte lät mig sjunka till samma låga nivå.

RIVER FLOWS IN YOU

låten på min rubrik, visst är den fin ?. den lyssnar jag alltid på när jag är ledsen, haha men den passar in då tkr jag & hanna :P, kanske någon annan som också gör som oss? :) <3
Jag & Hannah skulle solat idag, men det blev ändrade planer för henne så jag fick sola själv, kl3 gick jag in & gjorde mat, makaroner & kötbullar blev det, det var jag riktigt sugen på. 
Jag har bara varit hemma idag, får inte åka någonstans utan mina kryckor, & mina kryckor ligger i bilen, fick några raserianfall, för jag var helt rastlös !.
men Erik min syrras kille fixade spotify åt mig gratis idag, asnajs :)
Sen åkte min syrra hem igen, till Lund :(. hon pluggar där, men på sommarlovet kommer hem igen.
nu har vi precis ätit middag, ska återgå till MSN nu.
ikväll blire TV ! ;)


kisses / M


-

"aldrig mer" är lika svårt att hålla som "föralltid".
lita aldrig på något av dom.

SLÄKTEN

heeej !
jag kom nyss hem från mina kusiner, mina kusiner & alla var där, riktigt kul faktist, även fasst mina kära kusiner är 19 & 26 år :).
Det var as god middag. Grillspett, MMM.
Jag & mina kusiner kollade på Robinsson, fan att Eric åkte :( 
Nu finns det ju inte längre någon heeeting att kolla på där, fasst Jarmo är ju lite heet, grr! inte
Men mitt humör är på topp, en mycket speciell person ringde mig & erkände en sak, "strongt gjort", haha. nä men sånt gillar jag, ärlighet & sånt. ME LIKE.
Jag gillar alltså inte players, sånna om driver, eller skäms och gör slut, som stöter på andra eller helt enkelt inte är kär i en tillbaka!

Playa är för amatörer, kärlek är för proffs.                 de ni killar ;)

juste, nya instruktioner om mitt lår, får inte spela fotboll på 2 veckor minst, & måste gå på kryckor mer. vi får se då hur det är om 2 veckor. fuckfuckfuck..

Tagen precis:



dagens hår: inbakad fläta fram, bulle.
dagens nertill: jeansleggins, Ginatricot
dagens upptill: underlinne - Ginatricot. T-shirt - Ginatricot. Jacka - Odd molly.

dagens smycken: vita pärlörhängen ni vet.. & armband från tiffany&co.


maby klara & emelie tonight, baby

Jag måste bara berätta att jag inte har ont i händerna längre, av kryckorna asså. Det gjorde ju så jävla ont förut, men nu har dom vant sig. SKÖNT ! 
 Just nu lyssnar jag på musik, en massa gamla godingar & sjunger, haha.
kom hem från boovallen för 1 timma sen. Jag kollade när mitt lag mötte Värmdö & vann med 7-0, Moahaha.
Klara satt brevid mig & klagade på att hon inte kunde kolla på deras spel, för att det var så nintendo som vi kallar det. Såfort dom fick bollen så sköt dom den till ingenstans,
 
Klara: Asså åååååh, Jag kan inte kolla. men ÅÅÅÅH, sluta skjuta hela jävla tiden. jävla nintendo..

haha. Men om ca 1 timma ska jag till mina kusiner för min faster fyller år,  hela tjocka släkten kommer nog. *hoppas mina syskon & deras bebisar kommer :).
Men ikväll så kanske jag ska sova hos klara, med emelie också. Men vi får se hur det blir, vet inte riktigt än..
Nu sitter jag och känner att jag har ett starkt behov efter en huvudvärkstablett. Ska hämta en,
ciao

Kisses / M

GODNATT ÄLSKLINGAR

klockan är 02:21  & jag e trött så jag ska ta och sova snart:).
Jag har chattat med Liine hela kvällen, så det är hon som fått mig att vara vaken, haha.
Ska upp 9 imorgon, jag ska kolla när laget kör match mot värmdö på boovallen.
själv får jag ju inte vara med eftersom att jag går ju på kryckor :( , *suck.
Men det är alltid kul att heja, pusssss

jag lägger in ett nytt inlägg imorgon om resten av dagen, vet inte än vad som kommer hända imorgon efter matchen.


Kisses / M


ELLIE HÄR

ellie kom för nån timma sen, Jag försöker lära henne "river flows in you" ¨på piano, men hon är inte sån piano människa så det lär dröja ett tag för hon typ krossar tangeterna :P.
Nu sitter hon och spelar piano och försöker, hon förstör låten, hehe.

E: lyssna, jag kan nu!

M: vilken låt kan du spelar du, en egen ? :) spela river flows in you istället .

E: meh...

Vi har nyss fikat med bulle & saft, här är jag och ellie nyss:





Kisses / M


jag vill inte !

Panikångest, sömnlösa nätter & ilska är bara en del av allt som väntar. Våran klass kommer bli så jävla förstörd nu, nya börjar och ni F & L slutar. Asså Frida, när jag såg det du hade skrivit på pea, jag kan seriöst inte sluta gråta, vi var så jävla tajta sommaren 07, jag kan fan inte lyssna på "kung av sand" utan att få tårar i ögonen. Jag har alltid berättat allt för dig, du har alltid varit där för mig, även fasst vi är inte "bästisar" längre. Du har alltid varit en av mina närmsta vänner. fan att du ska sluta, inget kommer bli som förut. Våran klass kommer inte vara bra sen. Det kommer bli helt anorlunda då, våran klass är som en enda fet jävla släkt, och du var ju en av oss.. Och när du säger att du gråter för att du kommer sakna oss, då börjar jag också gråta, asså tanken att inte ha dig i klassen tar livet av mig, skolavslutningen kommer väl typ bara bestå av tårar..
asså fan jag vill inte, jag älskar våran klass som den är, den är så jävla bra. varför måste ni sluta, det kommer suga.

jag kommer sakna er stort :'(.


LÅNGHELG I LOVE

Alla rätt på so-provet igår föresten. 5 provet med alla rätt irad. jag ska inte sänka mig till VG, WOHO.

igår var jag hos rangeldangeldish :), sophia, emelie, klara, carro & dierks kom sen också.
vi hade det as trevligt, vi kollade på film & tjockade i oss godis & chips.
SOPHIA vaknade 07.10 och lyckades såklart väcka alla, *suck.
vi hann kolla på 2 filmer innan 12 då typ alla vi drog hem för att vi skulle iväg till olika saker.
Men det var en as mysig kväll, tack brudar!
nu är emelie här iaf.

nu har jag gått på kryckor i 1 dag, har en muskelbristing i vänstra låret, det är helt borta inom 6-8  veckor, får börja träna lite smått om en vecka men får inte spela matcher på ganska länge :(. man får sjukt ont i händerna över att gå på kryckor också, h*lvete va ont det gör !

kisses / M

kvällens glamourösa outfit:


långärmad tröja: odd molly
mjukisbyxor: H&M


.

hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar
kärleken just nu, jag saknar då den var underbar.


Min nya jacka har kommit, YEAAH.



Vad tycks om jackan då? :)

Odd molly, jacka - 1400 kr


-


the greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return.

som klara säger, MUMMA !

Igår var jag med emelie,  vi drog till boovallen för att träffa klara, vi blev kvar och körde fotboll med simon & david. simon kallar emelie för "emo-emma", så sant så sant ! inte.
sen var vi hemma hos mig,  vi gick till orminge centrum & köpte ben & jerry's & godis på kvällen.
vi hade tidig match mot värtan idag, så vi fick tvinga oss upp ur den varma sängen kl.8. guud så pigga&taggade vi var! inte. Matchen var på östermalms IP, och vi vann som dom flesta matcher,  3-0 till oss mot värtan.
mål:
Martina aronsson - 2 mål
Clara richter - 1 mål



efter det åkte jag hem & solade å lyssnade på min älskade ipod på balkongen, myyysigt !. 
nu sitter jag å äter ben & jerry's. MUMMA, som klara säger. men det tycker jag att jag är värd efter ett hårt jobb här i mitt rum, har faktsit städat det, dt känns bra för jag gillar inte att ha stökigt :)


langar upp en bild som är tagen nyss:



kisses/M


emelie tooonight

snart kommer emelie, vi kanske ska träffa nåra, hon ska sova hos mig inatt föresten.
sen kl 10 har jag bara legat & solat och lyssnat på ipod, men nu tar jag en liten paus och bloggar lite.
vi skulle egentligen åkt till grönan idag, men vi var inte på "grönan-hömör" så dt blir en annan gång.
nu ska jag lägga mig på balkongen igen & sola, gud så skönt !

kisses / M


HELG

då var det fredag igen, gud så snabbt veckorna går !

idag slutade jag 12.20,  efter skolan blötte jag och hannah massa papper, vi slängde dom på fille & sprang, Hämden är ljuv !  hihi
Sen gick jag och hannah runt i forum lite, asså det är en dj i forum som tror att han är as cool så han står och gungar med musiken, jag och hannah gick förbi där miljontals gånger och bara asgarva, hehe.
sen drog jag till emelie. vi pratade & lite så sen fick jag plötsligt bråttom, så då tog jag en liten promenad hem från emelie!
 
sen var det match på källbrinks IP, mot huddinge's 95or. 3-3 blev det, matchreferat kommer imorgon!

har kollat på titanic typ nyss, den väcker gamla minnen, saknar...
men jag bestämmde mig för att sluta plåga mig själv så jag stängde va filmen och mådde genast mkt bättre !
nu sitter jag här i mjukisbyxor & tjocktröja, jag kan inte ha så mkt annat på mig för att jag har bränt en stor del av mitt lår idag på matchen, och det svider som in i h*lvete !

snart är det ju sommarlov ! typ 14 skoldagar kvar bara, helt sjukt !. jag har ingen skolavslutningsklänning än heller, det måste jag värkligen fixa !
Men nu ska jag sova, jag är riktigt trött, pussss

kisses / M


KÄRLEK

heeey, hur är det med er idag ? jag har lite ont i huvudet men annars är allt bra med mig !
 efter skolan idag gick jag till forum med fille,
 sen drog han hem och då var jag med mina babes emelie & klara.
klara var som en piggelin hela dagen tills vi kom till Zara & hon hittade sin favorit tröja, den fanns såklart inte i hennes storlek, och då blev hennes humör helt upp & ner, hon klagade på det mesta och gick och kollade ner i golvet den närmaste kvarten, och pratade nästan bara om dendär tröjan.

Klara: asså, varför gör man en tröja med 1 storlek ? varför ? vad är meningen med det ? jag fattar inte vad dom tänker med... asså ååååååååååh, jag vill ha dendär tröjan. faan !

Jag & emelie: mahahaha.


Men klaras humör väcktes till liv när vi gick till donken och köpte en glass &  lekte i lekställningen & spelade glassiga, haha.

klara:
en glass med extra chokladsås tack.

Marrä: öööh. klara? extra sås? är du tjock eller ?

Klara: mahahaha

sen skulle klara hem så då åkte jag & emelie hem till mig,
 mina syskon och deras bebisar var här så emelie satt å garvade åt bebisarna, taskmört !
sen drog emelie hem för en timma sen, och efter det så har jag bara hållit på med bebisarna,
 det blir inte så ofta man träffar dom, faster/moster saknar ju dom.
Men min käre bror & hans son och flickvän sover här i natt, så jag kan gulla med deras son tim, all night long !

vi höörs sen bloggen, kisses / M


WELCOME SUMMER !

Idag hade jag mina 2 prov, musikprovet var inte så seriöst, men jag gjorde mitt bästa och hoppas på det bästa resultatet !
Matte provet fick jag alla rätt på, thanks god !

Efter skolan hade jag & hannah piano, sen gick vi till forum och köpte oss en glass & kollade på skolavslutningsklänning, det är bara 1 månad kvar till skolavslutning, och man känner sommaren !.
 Jag har längtat as mkt till skolavlutningen iår, men nu har jag ändrat åsikt helt, usch vad jag kommer sakna järla !. 
Leif & frida som ska sluta. ni tillhör ju oss :/. 
Menmen, sånt är väl livet. Det kommer säkert bli sjukt kul i ekliden också !

men sedan åkte vi hemmåt iaf.
när jag kom hem var det bara att kasta på mig fotbollskläder och äta något och sedan springa till bussen.

På träningen gjorde vi inlägg, haha kan inte sluta tänka på när någon fick ett inlägg och råkade göra hands så att bollen studsade upp i krysset på målet och själv snubblade hon in i målet efter all fart hon kom i, och sist men inte minst så studsade bollen som hon nyss studsat upp, på huvudet, riktigt snyggt ! klara skratt dampade efter, & jag..

Och jag skulle trixa med en sparkcykel i korredoren på skolan, Hannah filmade och jag skulle precis hoppa men jag snubblar ? haha, man ser typ lite klantig ut i filmen ? .

Idag var väl kanske inte min lyckodag då precis, förutom att jag hittade mina skor då, YES !


Det var allt för mig idag, vi hörs imorgon.
kisses / M

PROV

SHAA, just nu sitter jag och pluggar till musik & matte provet som är imorgon. Booooooring !

Idag har jag varit i forum & sickla hela dagen bara. Köpte lite grejor jag behöver :).
imorgon har jag dom fucking proven. Men jag har bara 1 sida matte kvar att göra så det är lugnt med matten.
 Men jag har fått ett helt jävla häfte på massa ord på latinska, musik ord alltså, som vi ska kunna till musik provet så jag kommer få mkt fel på musik provet antar jag, shiit :S.

här är veckans shopping hittils:



vitt linne med kant  -
  79.90 kr  -  H&M 
lösnaglar depend - 90 kr  -  KICKS
nagellack, depend - 45 kr  -  KICKS
Jeans leggings - 200 kr  -  ginatricot
svarta strumpor - 40 kr/st  -  ginatricot
vecko revyn ( My looove- COOP konsum. (finns lite överallt)


Jag beställde också en jacka idag från oddmolly :) här är den:
( det är inte jag på bilden )



jacka - 1400 kr  odd molly


Kisses / M

EXPRESSEN

heelloo <3
idag har jag vart i skolan, vi sluta 13.50 istället för 14.30. NAJS !.
 sen drog jag & hannah min bebis till forum och jag köpte ett vitt somrigt linne från h&m.
Sen när jag kom hem, kom felicia & emelie hem till mig, sen drog vi till träning på boovallen.
 
Nu har jag hittat min intervju & bilder från söndags då det var sanktan dagen på Boovallen då vi hade match, länk finns under andra bilden ;)


Här är en bild på klara & jag på matchen mot aspuddens 95or i söndags :



och här är ännu en bild på laget efter matchen, ( jag intervjuas i bakrunden (a) ) klicka på länken under bilden för att läsa intervjun av expressen,  (a) 





www.expressen.se/sport/2.1726/sanktan/stockholm/1.1564824/hattrick-av-martina-nar-boo-ff-vann

nu måste jag plugga inför matte provet på onsdag, och så måste jag skriva om nya zeeland innan jag lägger mig också. Hade egentligen musik prov idag, eftersom att jag går i musikklass.
 Men jag hade inte tränat, typ ingen annan heller så vi gör om det på onsdag, så det måste jag träna till också ikväll också!.
 och så är det geografi prov nästa vecka typ, jag kan ingenting om världskartan, ellie vet hur stor koll jag har om världsdelar ?. så det måste jag träna på idag också. Ibland hatar jag skolan, !

men vi hörs sen bloggen! 

kisses / M


EMELIE, KLARA & MARRÄ ÄR SMÄXIGAST I VÄRLDEN !

yeeei, känner ni inte sommar värmen eller ? :).

idag mår jag as bra, vet inte varför men kanske att jag känner att sommaren är påväg ? och eftersom att jag har haft en as bra dag.
 dagen började med att jag hade match på boovallen 11.15, mot aspudden f95. vi spelar ju i 95 serien för att vi är så grymma. Jag gjorde hattrick, ;). Med asister från klara & sophia.
 vi vann med 3-0. Efter matchen blev jag intervjuad av en kille, han intervjuade mig förut på en cup också, han ser ut som ett marsvin, HAHA.

Efter det drog jag hem och duschade och åt, sen drog jag tillbaka till boovallen med klara & emelie.
 Vi åt på PG's, och sen var vi med ruben, oscar & simon på boovallen.

 på boovallen hade dom massa tält, där man kunde bli fotad, såklart blev jag emelie & klara fotade.
 (lägger upp dom bilderna sen) och så kunde man skriva ut afficher ;) haha, (det är bild på en där nere). Jag, emelie & klara blev filmade och intervjuade av expressen när vi kollade på en match idag också, haha.
men nu måste jag tyvärr plugga nu, hate it !

klara emelie & marrä smäxigast i världen !!
kisses / M     






lördag

jag kom typ precis hem från klara. jag sov där inatt, emelie skulle vart med men det blev inte så.
jag och klara kollade på one three hill, sen somnade vi. vi var tvungna att gå upp 08.30 för Vi hade fotbollsmatch på boovallen mot AIK.   Första halvleken var jämn, vi spelade väldigt segt tyvärr, inte alls bra. Andra halvlek va mkt bättre, vi ägde & gjorde måååååål ! 8 minuter kvar och dom kommer till våran planhalva första gången på hela andra halvlek, och dom gjorde ett långskott och det blev mål. då fanns det inte så mkt att göra tyvärr.
så det blev 1-1 mot AIK. vi var sjuuuukt sura eftersom att vi ägde dom. 
 
vi duschade där sen drog jag och klara hem till klara. vi åt thai mat, sen drog vi till boovallen, vi låg där och solade på gräsplanen och åt glass, mmm ! sen tog jag bussen hem.

ikväll blir det middag hemma, min brorsa kommer och hälsar på med sin son, dt blir väl kuuuul.


Och min bästa bardomsvän genom tiderna SARA fyller 13 år idag också, grattis rangeldangeldish !

KLARA & MABY EMELIE TOOOOOONIGHT

hello !
idag slutade vi 12.20. drog då till forum och kollade på lite kläder med alice & ellie.
Sen tog jag bussen hem och snart ska jag på fotbollsträning.
Hannah var ledig idag med, det sööööög ! :(

Ikväll ska jag sleepa med klara & förhoppningsvis emelie också.
Vi kommer ha det gryyymt !
nu ska jag byta om till fotbollen, bussen går om 20 min.

kisses / M


TORSDAG


Dagens humör: Glad
Dagens borde: Fokusera på skolan
Dagens frisyr: Uppsatt i bulle
Dagens klädsel: Jeans , linne och kofta
Dagens planer: plugga
Dagens vill ha: ben & jerry
Dagens låt: gamla låtar med gamla minnen till, - saknar :(
Dagens längtan: honom
Dagens beroende: Data
Dagens tråkigaste: Ingenting
Dagens person: hannah & fille


mitt prov gick as bra, alla rätt, thank god !

nu pratar jag i telefon med klara, & senare ska jag nog promenera till carro och hämta mina nycklar.
have a nice day !

dagens outfit:




svarta jeans
från: miss sixty
vitt linne från: gina tricot
marin blå kofta: odd molly


PROV

igår dampade min dator så jag kunde inte skriva något inlägg, förlåt.
men igår i skolan så lärde vi oss en dans, HAHA.
vi ska dansa och sjunga till the beatles ! Så då är det någon tant som ska lära oss en dans till den.
 haha, gissa om jag och ellie garvade? - JA.
 och jag tror aldrig att jag har sett fille garvat så mkt ?.

men sen drog jag ellie & nina till forum en snabbis, meningen var att jag skulle köpa ny mascara, men det blev såklart lite mer. sen var det fotbollsträning.

nu måste jag dra till skolan, jag har PROV idag ! engelska prov.. men vi får se hur det går, jag bloggar nog senare och idag.
kisses / M


TRÅKIG DAG.

idag har jag inte gjort någonting typ..
Jag åkte hem för att senare åka till träningen men jag kom på att jag inte har tid med träning idag för jag måste plugga
till engelska-provet som är på torsdag & andra läxor.

Så nu sitter jag och dricker vaniljte, och pluggar. Jag ska skriva om aboriginer i australien, jag vet väl inte vad det är ?..
menmen, det är ju bara 37 dagar kvar till sommarlovet så jag får väl stå ut.

jag har fortfarande nackspärr men det är bättre. Har istället träningsverk från fysen igår, backlöpning. det var ett HELVETE !.




Nu måste jag plugga på för fulla muggar, Kisses

NACKSPÄRR

hej bloggen :)

Dagen började med att jag hörde att skurubron hade stängt av en fil så att det var kö, men jag gick ut till busshållplatsen som vanligt och såg kön ända därifrån ? :o. Jag väntade i en halvtimma på bussen, kl.08:00 kom den.
Då fick jag sitta yttligare 50 min på bussen! Så jag kom försent till skolan typ 30 min. Fasst jag var inte direkt den enda i klassen som satt i kön så det var lugnt. Ganska skönt egentligen :).

 Nu sitter jag och dricker smoothie, MMM.
jag kom nästan precis hem, jag har varit lite i forum med ellie & nina.

Ska på fysträning snaart. undra hur det ska gå...
 jag har typ nackspärr eller nånting så jag kan inte vrida huvudet åt vänster, hmm.

kisses / M


IT'S FUCKING TRUE, MEMORIES NEVER DIE

flashback- fyfan vad jag saknar dig.

igår va jag med mina bästavänner hannah & carro, vi var i forum & nacka ip.
senare var jag borta på middag & det blev ganska sent så jag hann inte blogga, förlåt för det.

nu sitter jag och dricker min käraste drink, OBOY. jag som hade tänka sola idag, men det är ju ingen bra sol, fuck.
så jag ska vara med klara & vi ska åka till emelie på lite fika och gratta, my loooove ! 

EMELIE min hunnybunny fyller faktist år idag, grattis på dig gumman :).

nu ska jag fixa mig iordning. kisses

lite tidsfördriv

FEM SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? - beror på.
2. Skulle du vilja väga mer? - NEJ!
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? - arg, ledsen och otroligt besviken.
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - jaaa, torres, MUMS ! fasst han är gammal (a)
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? - hmm, nee inte sugen..


NIO KAN

1. Kan du röra på öronen? - mycket frustrerande, nej.
2. Kan du slicka dig på näsan? - inte ens det !
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - vem kan inte det ?
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - ja i några sammanhang, nej i andra.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ehm ursäkta, det här är marre vi talar om :). (ALDRIG!)
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Jadå, om jag vill så.
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - ja, jag tycker det är fint.
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ibland, ibland inte.
TOLV HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ganska många gånger.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - jao
3. Har du syskon? - två storesyrror & en storebror
4. Har dina föräldrar ljugit för dig? - jag vet inte..
5. Har du varit full den här månaden? - hmm, nee
6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - haha jaa, need some action !
7. Har du borstat tänderna den senast timmen? - nejs
8. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - självklart :)
9. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - Nej.
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej.
11 Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? - ja, men jag tänker inte testa.
12. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej

TJUGO VEM.

1. Vem är din bäste vän? - ojoj, så många dom är.
2. Vem älskar du? mångamångamånga
3. Vem hade du senast sex med? - jadu...
4. Vem vill du bli full med? - vänner
5. Vem är den bästa artisten? - massamassa!
6. Vem pratade du senast i telefon med? - caroline holmberg
7. Vem har du en liten crush i? - sebbe
8. Vem är snyggast i hela världen? - fernando torres !
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? - någon som behöver det.
10. Vem är snällast i världen? - mångamånga
11. Vem är din bästa kompis? - där kom den igen.
12. Vem vill du prata med? - waird fråga ?
13. Vem sov du senast med? - ellie&alice, hannah slaggar här inatt
14. Vem såg du senast full? - vet inte..
16. Vem vet allt om dig? - inte jag i alla fall.
17. Vem kysste du senast? - hmm, sebbe tror jag..
18. Vem Kramade du senast? - caroline
19. Vem kan berätta allt för dig? - den som gör det ?
20. Vem kan du berätta allt för? - hannah, ellie, carro, emelie & klara hoppas jag.


1 maj.

igår var vi med klassen och sjöng på måsungen.
 
Efter drog jag, ellie å alice till saltis majbrasa och träffade många kompisar. det var kuul !
sen åkte vi hem till ellie å kollade på film och somnade.
 
idag bakade vi muffins och tjockade oss med maräng smeten som blev över. inte bra !
 sen drog jag hem och hannah kom, vi fixade oss och drog till fest, det var as kuuul !

 Nu ligger jag & hannah i sängen och as garvar & snackar skit. se you later aligator ;) kisses

här kommer en bild på mig och hannah, tagen nyss:





redigerat 02:51


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0