Rikare

Nu blev jag 1900:- rikare, härligt :) Ska lägga mig nu & plugga vidare med so. Prov tomorrow... Ge mig lycka till, det lär jag behöva! men vi hörs imorgon, godnatt på er ♥


So prov IMORGON istället

Fan vad bra, så kan jag träna lite mer. Kände inte riktigt att det satt idag när nina testade mig. Men nu ska jag plugga gärnet! så jag får alla rätt, det är mitt mål ;) TUMMEN UPP!!



Men nu kära läsare så har jag fixat så att inte alla komentarer publiceras. För nu på sista tiden har jag tyvärr fått tråkiga komentarer från "anonyma" (som inte vågar skriva namnet för att dom inte står för vad dom säger?). Så negativa kommentarer tas bort DIREKT!! Och anmäles så dom inte kan komentera på min blogg ALLS längre. Men Självklart publiceras alla frågor & snälla påpekanden.


Ha en trevlig kväll fina läsare :) ♥


Lagar makaroner...

Är lite upptagen just nu för jag lagar makaroner. Kom precis hem från träningen & har hunnit duschat. Träningen gick bra men jag fick känningar i knät i slutatet så jag hoppade av. Och det var ju svin kallt, ca +5 grader.

Vi slutade 14:15 idag istället för 15:30, Skit skönt. Så vi drog till tvåan och hannah snubblade när vi körde pingis med Wille T, chrille, gus & några. Alltså jag höll på att dö av skratt och jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. Stackars Hannah... Men sen hade jag piano & sen åkte jag och pappa till sickla och köpte lite fotbollssaker som jag behövde; Tjocktröja, shorts & vattenflaska.

Det var dagen i stort sätt. Vad har ni gjort idag? :)


Slarvfia...

Jag förstår inte varför jag är så jäkla slarvig, Senaste månaden har jag slarvat bort en förmögenhet. Jag blir så irreterad på mig själv. Jag tappade bort min skåpnyckel i måndags, knippsade upp låset i skolan idag & sen hittade jag nyckeln i väskan när jag kom hem där den brukar ligga. Mina gympa kläder glömde jag på någon buss i fredags. Helt plötsligt är massa fotbollskläder borta. Och Jag är helt plötsligt 1400:- fattigare. Herregud...

Men idag tränade jag fotboll igen, kände inte av någonting i knät. Fast jag hade fått sämre kondis kände jag, hehe.. Men nu sitter jag och pluggar till mitt älskade SO prov om religion tills imorgon. Religion är väl kanske inte min starka sida, tyvärr.




plugghäst

Just nu sitter jag och pluggar arslet av mig eftersom att det är so-prov på onsdag och jag har inte tränat någonting. Ska kunna s. 2- 27 utantill, bak&fram, upp & ner, ut & in... Och jag är SÅ himla ointresserad av religion så det är inte sant, och jag är skit trött så jag kommer inte hinna läsa klart förän jag somnar. GREAT!!


News

skön tröja, inpulsköp


nu när jag får ta ut mitt nya hål som jag tog för 6 veckor sen så köpte jag små örhängen till X-tra hålet


need


Välkomssamtal

Denhär dagen har gått riktigt snabbt, men jag har inte varit hemma så jag har inte kunnat blogga tyvärr. Men imorse hade jag tid hos naprapaten igen klockan 09:00. Han knäckte min ryck på alla punkter typ, jäkligt många iallafall. Och sen tröck han sådär på magen. 2 och en halv minut på varje sida...

Efter skolan gick jag & Nina till tvåan, sen gick jag en sväng i forum & köpte lite saker som jag behövde. Sen hade jag välkommssamtal med min mentor i skolan, & med mamma och pappa. Det gick skit bra och var bara en halvtimma.

Här är jag just nu, tempen i munnen för jag känner mig så jäkla risig (inte samma kläder som i skolan, har bytt om till min nya t-shirt för jag spillde ketchup på tröjan nu på middagen...)





Trötter

Jag är skit trött, somnade sent inatt och väcktes halv 12 av klaras mobil. Och kunde inte somna om för det var skit varmt och jag, hanna & Klara låg i samma säng så vi fick gå upp. Så nu är jag skit trött och kommer gå och lägga mig tidigt, Skönt!!. Ska bara göra stretching programmet jag fått av min naprapat som ska göras tre gånger om dagen... Ska dit imorgon bitti och då ska han göra dendär saken när han trycker på magen igen... Jag kommer inte stå ut tror jag, herregud vad jag tycker synd om mig... Men nu ropar mamma att te:et är klart, puss på er!

JAG ÄLSKAR DIG!!! (bild från igår när jag var skit trött som ni ser)

BILDER FRÅN IGÅR KVÄLL

fina klara & fina hanna


Hmm.. pigga?




här har du hanna, Bilden du ville sitta och skratta för dig själv åt :) hahaha


sötnosar, och hanna försöker laga halsbandet hennes som gick sönder


 

I D A G

"lite" frukost...


när vi bakade morotstårta hos klara


min dagens outfit när vi tog en promenix till boovallen

Klaras outfit, utan skor. hon fick skavsår för dom var 36or och hon har 39... (konstigt...)



Hemma hos klara!

Nu sitter jag vid klara's älskade macbook, underbart. Vi har precis kommit hem från Hanna. Kvällen igår var skit rolig & jäkligt lång, Men jag kan inte berätta vad vi gjorde, i bloggen, tyvärr. Men vi tog en promenad till Hanna typ 9 och sen somnade vi där. Jag har massa bilder som ni får sen, för klara har inget hål i datan för minneskortet.
Nu ska vi baka glutenfri morotskaka, "MUMMAAAAAAAA"

STRESSAD!!

ÅÅH, stress stress!!  Måste skynda mig till klara nu så tar vi en promenad till hanna & frida. Vi hörs sen! puss


Bilder från idag



shit vad dom är söta tillsammans...





nej, det här tog alldelles för lång tid. Jag måste fixa mig nu sen åker jag hem till klara's kusiner med klara, och där kanske det blir fest. Vi hörs snart, innan jag åker. Så får ni se outfit och det. puss


Promenix med Ella

Tog en liten promenad med Ella efter att vi hade varit i leksaksaffären, Hon vägrade gå ut där ifrån så när man fick ut henne så sprang hon in igen, hehe. 

Men Klara ska ringa mig sen för hon är på match nu, hoppas hon är ledig ikväll för jag känner att jag har starkt behov av en Klara-kväll, Det var ett tag sen vi sov över senast. Jag älskar dig bästavän "Klirren <3 Sarre"

Ella


Ella & min syster.
Kolla in busfröetäs pose, käkar du något surt eller?


Ella bella, trött?



Ella är här!

Vaknade för en halvtimma sen av att Ella kom och klättrade på mig, och så kollade jag upp så satt min syster och asgarvade. Men nu sak vi ner till centrum och kolla i leksaksaffären, ska vara barnvakt åt Mini Ella idag, Min saknade prinsessa...

Första gången vi lyckas sätta upp Ella's hår, annars drar hon bara ut det, nya klämmor också :)

Det kommer bilder sen, & videoinlägg för att jag har haft så lite bilder på sistonde. puss

skräckis



Det var kul att träffa Sebbe & Olly, men det blev inte så länge för dom skulle med en buss hem sen. Men nu ligger jag i soffan och kollar på en rysare på 5an. Blundar nästan såfort mannen med rocken kommer i bild. Jag kan knappt kolla på skräckis med vänner, nu då... jag är ENSAM?! åh, jag önskar att ***** var här just nu och höll om mig :(

är skit trött så jag får anstränga mig att inte somna


Nu går jag ut och...

Träffar sebbe och olly. Dom kommer till min busshållplats om 5 min. puss

svar



Svar: Nej det är vi inte. Vi har varit det två gånger i vintras men nu är vi bara vänner. Men jag gillar honom jätte mycket som vän =)


Fredrik söt

Sitter och pratar i telefon med Fredrik, han är så himla söt. Vi försöker få ihop en filmkväll snart, det blir troligen nästa helg för nu är Ellie i Frankrike men kommer hem på tisdag och jag vill få med henne. Senast vi var på filmkväll med dom var hos Viktor var i april tror jag, och det är alldelles för länge sen tycker jag.
fan vad jag längtar tills nästa helg, det ska bli riktigt kul.

jag & killarna för 2 veckor sen på fest:
Fredrik i randig tröja, Nisse i svart tröja, Viktor i grön tröja & Sebbe i vit tröja.

Tråkigt

Jag har skit tråkigt, kom hem från träningen för inte så länge sedan. Första gången jag tränar på ett tag och det gick bättre än väntat, jag tränade hela träningen och det gick skit bra. Knät är verkligen inte över, Det högg senast till idag på lunchen när jag skulle gå och hämta mjölk (?) Men det verkar som om det är helt ofarligt att jogga/springa. Fan vad glad jag är, jag är så jäkla glad!!

Om jag inte tar tag i dethär nu så kommer jag säkert bara ligga hemma och ruttna så nu ska jag laga lite mat, sen får vi se vad som händer.

Jag har blivit sjukt mycket risigare, skit snuvig & ont i halsen. Fan alltså, nu när jag äntligen får spela fotboll så kommer dethär som pricken över i:et. Jag blir galen...

Sitter och pratar i tele med Sebbe och han tjatar som in i helvete på att jag ska komma till boovallen och vara med han & Olly, men jag vill inte vara på boovallen så det blir inget med dom.
 


Svenska

Nu sitter jag på Svenskan och ska skriva en historia på datorn, skit boring. Vi sitter i ett datarum så jag skriver inte från våra skol-laptopar som vi snart kommer få. Men nu ska vi äntligen sluta, YEAH

Risig

Jag känner mig riktigt jäkla risig så jag går och lägger mig, jag lär behöva lite sömn. Ha en trevlig kväll, vi hörs imorgon. Godnatt! Jag ville verkligen inte fastna på bild så vi skiter i det ikväll. Ni ska få massa bilder imorgon, i promises!


Mys kväll!

Har nästan precis badat Jacuzzi. Tvättade håret & lyssnade på musik. Och jag har dränkt mig i body lotion så nu luktar det underbart vart jag än går!! Jag ska bara sätta på mig myskläder sen går jag upp till mamma & pappa och gör dom sällskap vid Idol. ♥


Vi kör en dagens

Dagens tråkigaste: Engelskan för den kom som en överraskning.
Dagens behov: Ben & jerry's
Dagens ord: "VA?!" (alice och nina sa att det blev mitt och Hannahs ord idag, hehe)
Dagens roligaste: När hannah snubblade på IP
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens kläder: Tjocktröja: Gant, Vitt linne: av alice & Ellie, Svarta jeans: Wrangle
Dagens låt: Hotel room service - pittbull



Morotskaka

Nu är jag hemma & bakar morotskaka. Jag kom hem typ halv 5 då gick jag direkt till konsum & köpte ströbröd som saknades för att göra kakan och nu har jag bakat klart. Efter skolan idag var jag på tvåan med Hannah & Nina. Och påvägen dit snubblade hannah på IP & hon låg kvar i flera minuter och jag låg halvdöd och asgarvade.

Alltså ni får ursäkta mig men jag är en sån dålig person så jag asgarvar när folk gör bort sig och så, och det är en väldigt dålig sida av mig! Och precis såhär var jag och hannah HELA våren: (det var katastrof för jag garvade alltid i fel lägen. Tillexempel som när ida skulle sjunga inför hela klassen, när Rektorn i Ekliden hörde fel när jag hade frågat en sak inför alla, när en i klassen sa en mening på svenskan, när vi hade konsert med skolan och vi satt på scenen och syndes så alla såg, När en ny hade börjat i våran klass och han sa fel när han skulle svara på en matte fråga som läraren gav hela klassen. m.m).

spola fram till 50 sekunder

Sen middag.

Middagen blev ungefär 21:15. Lite sent men det blev min favorit maträtt så det gjorde ingenting! oxfilé m. potatis & bea sås. Och tills dess så skruvade jag ihop åtta stolar (Det är det enda jag har gjort sen jag bloggade senast). 
Naprapaten mosade allt i min mage kändes det som, så nu har jag ont vid en punkt där han köttade in sina fingrar.

Men jag går och lägger mig nu, ska försöka somna också. Ligger annars och drar mig i timmar, sen slutar det med att jag aldrig kommer upp på morgonen. Det får bli bättring på det, lägga mig i tid & så.

Godnatt ♥

Visst har jag hållt färgen ganska bra? försöker hålla kvar den så gott som det går, snart blir man ju likblek...

hjälper pappa

Nu hjälper jag pappa med att fixa iordning alla stolar. Vi har nämligen köpt nya möbler till altanen så jag skruvar ihop stolarna och lite så. Och så känar jag stålar för det och det behöver ju jag. Men vad har ni gjort idag? Och hur mår ni? Det blir ju mest snack om hur jag mår och så, så jag tänkte fråga er för en gångs skull!


tröja: Ginatricot
Jeans: FORMARING
skor: Converse

Ny mössa!!

Kolla in vad jag har köpt. Jag skulle gå och kolla mössa med Ellie men hon HATAR att gå och leta efter något med mig. Jag kan först aldrig bestämma mig. Sen måste jag gå i ALLA affärer så jag inte missar någon snygg mössa. Måste också gå flera gånger i varje butik. Så man får en jäkla massa träningsverk i benen. Men jag klippte till i tredje butiken faktist, framsteg!

 

Tisdag 22/9 -09

har bara varit på halva musikteorin, teknik som är skit roligt & bild som jag älskar. Resten slapp jag för då var jag på tandläkar & naprapat besök. Tandläkartiden tog 7 minuter för jag hade inga hål eller någonting, så det var skönt. Efter skolan var jag på tvåan ett tag.

Min reflex som jag gjorde på tekniken. Sen när jag kollade på Majas så hade hon en precis likadan med färgen och röda M:et och allt, snacka om att jag blev rädd?!

Och en dagens outfit:


Den värsta smärtan jag någonsin kännt.

Jag var ju hos en naprapat idag. Han kunde inte säga vad problemet med knät var nu direkt men jag ska börja träna själv (ute och springa) innan jag får träna fotboll. Men vad han gjorde var att knäcka min rygg på massa olika ställen och det kändes inte. Men sen gjorde han mördarmaskinen som jag kallar den. Man rullar fettet på ryggen nerefrån och upp, det gör så jäkla ont! Fast han ryckte aldrig så det knäcktes, som min fystränare... Sen gjorde han en sak som han själv sa var "förjävlig" och att han nästan inte klarar av den, och det är en av dom värsta sakerna man kan vara tvungen att göra om man är skadad. 

Jag fick lägga mig på mage upp med knäna och så tröck han sina fingrar in i magen. Och jag mosade min händer mot varandra och blundade så hårt jag kunde och försökte tänka på annat (som inte gick). Det kändes så himla fel, det kändes precis som en felträff. Som om en tarm skulle gå av eller någonting. Och han gjorde den i 20 sekunder först typ, sen ba: "andra sidan nu om du orkar" jaba: mm (FÅ DET GJORT). Han körde 20 sekunder där också, lite mindre smärta. Så sa han: "den vänstra var spändare...." Så snackade han lite, så gick han till min vänster sida och tog händerna mot magen. Jag tänkte bara: "snälla snälla snälla, jag begår hellre självmord" Så gjorde han igen i typ tre minuter. Det var dom värsta minutrarna i hela mitt liv, men jag är stolt över mig själv att jag stog ut! Och nästa måndag ska jag dit igen och göra samma sak. När han säger att han ska köra trycka-på-magen-saken så säger jag att jag ska på toa. Och så smyger jag ut från fönstret där, jag kommer inte stå ut en gång till.


Imorgon är jag ledig nästan hela dagen.

Imorgon har jag 2 och en halv timmars sovmorgon för jag ska till den efterlängtade TANDLÄKAREN 08:45! jag och min syrra älskar att vara där, Det känns som om vi är typ ensamma i världen om det... Men sen åker jag till skolan igen och hinner med typ med lite av någon lektion och lunchen. Sen åker jag och pappa till en läkare i stan för jag ska kolla mitt knä som är skadat. Så det blir soft imorgon alltså.

Men jag går och lägger mig nu, och ger twilight boken en 18:e chans! =)


Canada goose

Jag säljer nu min Canada goose strl. XS, marinblå. Den är något trådsliten i ärmmuddarna (som de flesta i detta märke verkar bli). Varför jag säljer den är för att jag har haft den nu ett år och jag har en annan drömjacka jag vill ha. Alltså inte för att jag inte diggar min Canada goose. Är du intresserad så kan du skriva en kommentar här så ger jag min hotmail.

Säljer den för ca. 2 300:- (den kostar 6 000:- i affär)


Dagen i stort sätt

Idag har jag & Ellie varit på nacka IP, forum, sickla, tvåan & i stan. Haha fråga inte varför... nej men jag har kollat mössa, provat jacka, träffat vänner och lite så. Vi har prov imorgon sa Ellie, och jag har dom jäkla böckerna i skolan. Åh herregud... det är det enda jag tänker på just nu. Fan vad jag är slarvig.

men såhär såg jag ut idag:


tröja: Odd molly
jeans: FORMARING
och ett vitt vanligt baslinne.

Nu: Sängen. När jag fått ut dendär jävla myggan som surrar runt i taket...

Så godnatt säger jag, vi hörs imorgon! Imorgon har jag sovmorgon till 09:30 också. Och bara för det så går dagen extra snabbt, Skit soft. Efter skolan drar jag och Ellie till naturkompaniet och kollar jackor också, Måste köpa en mössa också...

Men, godnatt♥


Nu har gästerna gått...!

Och jag sitter bara och slappar & städar, lägger in lite finfina bilder på syskonkärleks paret som jag tog...

Ebba skrattar. Jag överdriver inte när jag säger att hon är världens bästa lillkusin!


alltid så glada tillsammans... (freja fick tandställning i torsdags & jag förebreder mig på spö för att jag la in denhär bilden på henne...)


Så söta syskon, alltid så snälla mot varandra...

 
eller så skiter vi bara i komentarerna ovanför dom andra bilderna och erkänner att vardagen mer liknar en bild som denna, hehe


Och jag & älsklings Freja. Fotograf: Ebba





Freja & Ebba is here !

Kusinerna är här på middag (som redan är uppäten). våra föräldrar sitter & snackar på altanen och vi sitter här på min våning och chillar. Snart blir det kladdkaka, är jäkligt sugen! Idag har jag varit i sickla med Klara föresten. Hann inte blogga om det. Men jag köpte ingenting, men hittade en himla fina saker.

Nu blir det kladdkaka. puss

Ny design, tack filippa!

Jag hade header, bakgrund textnitt och allting klart. Och så ställde min ängel Filippa upp att hjälpa mig med att sätta dit det på plats. Hon är super bra och ingen kunde gjort det bättre. Tusen tack till dig Filippa, jag är mer än nöjd.

(klicka på bilden för att komma till hennes underbara blogg)


klurigt...

försöker klura ut en ny header men jag vet inte hur jag vill ha den, det är bara att stå ut med den jag har nu, sen... då jäklar! Designen ska göras om också... Söta Filippa hjälper mig gärna om jag behöver, Så det kommer bli av.

Men nu är det snart dags för mig att sova... Fast jag kan sova hur länge som helst imorgon för klara ska döma matcher till klockan 1 så jag ska ligga och kolla bilder till min header innan jag somnar bara. Ni får suga lite på karamellen. Men snart ska ni se, då får ni se en helt omgjord blogg.

Men vi hörs imorgon. puss
matchen atc vs. fcb, resultatet blev... 5-2 till barca.

hehe, hetthetthett


It was a girl who never know what love was, before a boy broke her heart.

Att du vill göra mig avensjuk märker jag, men inte att du har det som mål. Att du till och med är så bestämd med det att du berättar det för dina vänner. Jag förstår verkligen inte varför. Varför mot just mig?. Det är kanske för att vi en gång i tiden har haft något jäkligt bra, jag vet att det var äkta för jag saknar dig fortfarande. Men att du håller på såhär... Det visar iförsej att du är en jäkligt svag person, och det tycker jag är synd att du skapar sånna rykten om dig själv. Men jag kan glädja dig med att du vann. Grattis. Du har nämligen precis fått mig att gråta som du har strävat efter i flera månader. Hoppas du är nöjd nu när jag mår jätte dåligt.

- giving up doesnt always means you are weak, sometimes it just means you are strong enough to let go.



Mål efter 1:45 ?!

Zlatan gjorde mål efter 1:45. Herregud... Han är så bra (och snygg).
Men jag sitter och myser nu framför TVn. Och mobilen går varm som vanligt, haha.


Inte speciellt proffsigt att man ser blixten...


Snart blir det fotboll

Snart börjar en fotbollsmatch med Zlatan som jag ska kolla på med mamma & pappa. Först måste jag bara hitta batteri laddaren sen fortsätta med min varma oboy m. vispgrädde... fasen vad gott det ska bli!!

puss

Det blev Tony & Freja idag

Fabian kunde inte komma idag. Så det blev bara Tony & Freja. Sen skulle Freja vara barnvakt så då gick jag ner till boovallen och kollade när mitt lag hade match mot bajen95. Vi förlorade med 3-0. Jag var så nära på att skita i att mitt knä kommer ramla av och hoppa in och köra, jag saknar fotbollen så enormt mycket.. Pappa har ringt en naprapat nu i en vecka, utan att den svarar. Och nu säger den: Vi har inga lediga tider. Sålänge jag inte kan gå till läkaren/naprapaten så kan jag inte spela fotboll... Så får vi leta reda på en ny naprapat/läkare.

Jag tog hål i örat nu i somras. Och igår kväll tänkte jag: "äh, det händer nog inget om jag provar ett annat örhänge" Så jag bytte i max 10 sekunder. Nu är mitt öra svullet så jag kan inte vrida på örhänget & när jag tog ut örhänget imorse så var det blodigt. *buhuu...

Snackar i telefon med klara & spelar gitarr. Ska vara med klara imorgon, yes. Saknar henne


Vi hörs sen!

Nu drar jag till freja. puss

kläder: (+ svart kofta)

Nyvaken

Jag vaknade för en halvtimma sen och har legat och dragit mig. Men mamma drog upp mig så jag har fått i mig frukost också. Feta släkten skulle komma och fira mamma men hon fick ringa runt och avboka det. Och precis när jag fick veta det så ringde freja och undrade om jag ville göra något med henne & Fabian, och det passar ju prefekt! Har inte sett frejas tandställning heller, jag kommer bli helt extas när jag ser den, i promises. hehe. 


Godnatt

Jag är skit trött, det svider i ögonen och kan knappt hålla dem uppe. Jag går och lägger mig helt enkelt.
Imorgon får jag sova länge, soft... Sov gott alla läsare♥

Fick sms nu också hörde jag, undra vem det kan vara? ;)


Så jäkla bra säger jag bara!

boom boom pow - black eyed pease & david gietta


sexy bitch - david guetta & akon


Gamla skinnjackan på. I år. Igen.

Skolan idag gick skit snabbt & det var jäkligt skönt för sen kände jag mig så himla fri, hehe... Men vi drog till tvåan efter skolan, Men sen drog jag, ellie, ali & filip wadetski och körde fotboll & sen kom albin också. Fast sen drog vi till tvåan idag.

Har precis kollat på IDOL, fyfan vad många det är som är bra. Jag får ju gåshud när flera sjunger, helt otroligt!
Och så sitter jag och smsar en hel del... Innan IDOL tog jag en promenix till Orminge centrum. Snackade med Fredrik på vägen för jag var livrädd. Det är så himla mycket våldtäkter och misshandel här, Jag trivs alltså INTE att vara ute i mitt område om det är mörkt eller kväll.

Nu ska jag kolla vidare på kändisdjungeln, pussaar

vet inte vad jag gjorde riktigt menmen, ta det som en driv bild för seriöst var jag iallafall inte=)


jag hade min GAMLA skinnjacka på mig idag, från förra hösten. Lämnade tillbaka den jag köpte på Zara och skiter i att köpa en ny. Nöjer mig med denhär som klarar av lite mer väder nu när det blir kallt =)



Grattis mami!

Min mamma fyller år idag, grattisgrattisgrattis världens bästa mamma! Jag älskar dig.

Inget speciellt har hänt idag, Var på tvåan efter skolan. Sen drog jag, hanna, Amanda, Nina & Makda till IP. Och jag träffade Pelle där så vi stog och snackade ett tag, trevligt! Sen skulle jag vara hemma 6 för vi skulle åka på restaurang för mamma fyller år men hon är sjuk så vi beställde hem pizza, hehe. Och kollade på "Män som hatar kvinnor", Skit bra.

Men jag hade tänkt att lägga mig nu faktist, jag är skit trött. Alltså, jag somnade inte förän typ 2 igår för en jävla mygga flög runt & runt runt mitt huvud. Så jag fick springa runt och jaga den... Sen när jag smällt den och släcker lampan stolt så hör jag EN TILL surra vid mitt huvud. Då kunde man snacka om PMS utbrott, hehe...


Nu går jag och...

... LÄGGER MIG!! Vilken suprise asså, det kunde man inte ana...
Sitter och smsar lite gör jag också ;) eller... lite & lite... *höhö
GODNATT♥


Gunilla & Åsa...



Wtf jag sitter fortfarande och skrattar, hahahah

Favorit

Idol 2009. Clara hagman, 17 år från Furuvik i Gävle. Warwick avenue - duffy


Det här är ruskigt bra, jag är helt såld!! Snart väntar jag mig att se Rangdal där uppe framför idol juryn, i tv. Om inte hon söker så kör jag såndär "kidnappning" då dom kidnappar henne på stan när hon fikar. Hehe

Ringringring

trots att jag är en riktig mobilnörd och inte klarar mig utan den och har den ifrån mig max 1 m så blir jag riktigt trött på den ibland. Det har ringt hela dagen idag nästan, Det är roligt att prata med folk men ibland blir det bara för mycket...


Tillslut blev samtalen typ mer som: okej. ja. nej. kanske. vi får se. okej. japp. nej. okej. okej. *gäsp. nej. nej. nej. ja. nej. *suck. a. ne. nää. vet inte. okej. mm. okej. aha?. okej. okej. okej. okej. hejdå

Men jag försöker fixa header, vet inte hur jag vill ha den riktigt än.  Men den som jag har nu ser ju förjävlig ut. Rosa rosa rosa, solglasögon inomhus, tar mig i håret, "life of marrä", ser ut som rena fjortisbloggen som kanske skrämmer bort folk så dom inte ens läser innan dom går där ifrån och tänker: fjortis blogg...

 


Trevligt att råkas igen, Vi har ju härliga minnen tillsammans...



Herregud... Denhär killen som gick i min paralell klass 1-3 var kär i mig när vi gick i trean och skrev ett kärleksbrev som jag inte ett dugg blev rörd av och skrev värsta hat brevet tillbaka så han började gråta och gick hem. Minns så väl ungefär vad som stog på lapparna.

Fredrik: Martina... Jag elskar dej ock du är super söt ock snell. For jag chans på dej? Jag skule bli jete gladd om du sa ja. Jag kolar på dej hela tidden. Men for jag chans på dej? Vad svarrar du? JA / NEJ ?

Jag: Fredrik, du är jette ecklig med dina munsår runnt hella din mun. Ock du är jette full. Jag är inte ett dug tjär i dej! Ock kan du inte stava eler? hela tiden stavvas inte "hela tidden" det stavvas med ett D!!! dumhuvve....

(ungefär såhär okänsliga är de flesta killar i min ålder *suck)

Mmm, Varm oboy

Nu har jag precis kommit hem. Har varit i skolan & sen på 2an och sen hade jag piano. Konstigt nog så gick pianot skit bra, mina fingrar bara rullade på som om jag övat mer än 1 kvart (som jag inte gjort). Lucky me!
(ni kanske tycker jag verkar som en no-lifer som hänger på tvåan. Men mina kära vänner verkar ha flyttat in där, så det är där alla är, därför går jag dit. För att umgås med mina vänner)
 
Nu sitter jag och käkar mellan mål, mitt efterlängtade mellanmål... Har längtat efter denhär stunden i princip halva dagen, från klockan 12. För jag fick inte käka upp mit mat idag på lunchen för vi var tvungen att springa till IP för vi skulle träffa några. Nu sitter jag äntligen här och äter (och njuter) tror aldrig att någon mat någonsin har smakat såhär bra, trots att det bara är en macka & oboy, hehe.


Jäkla piano läxa...

Den har fått mig att sitta uppe tills nu. Men imorgon är det piano och jag har inte tränat ett piss på läxan så jag var tvungen... Kollade på kändisjungeln också med päronen, Jag tycker det är riktigt underhållande. Men nu går jag och lägger mig i sängen innan jag somnar på tangentbordet, jag är så jäkla trött... Godnatt fina läsare♥




Mat Tina

Nu har jag precis käkat och jag gjorde salladen, Jag är fett stolt för den var ätlig. Och till och med god!!
Och jag kallas ju för Tina av hela min släkt, så min rubrik passar skit bra till ämnet ju. Fyndigt. Men nu är reklamen slut på Idol, första gången jag kollar på Idol i år. Måste rusa...

föresten, tjejen som spelade keyboard och sjöng : warwick avenue var helt grym, Ingen tvekan på om jag fick gåshud. Och mamma blir lika stolt varje gång dom säger att dom är i gävle (hon kommer ju där ifrån) hehe...

 


Bild & Teknik

Denhär dagen är så himla tråkig, och jag som redan var trött blev bara ännu tröttare. Men vi hade Bild & Teknik idag, det är helt klart mina älsklings ämnen. Men efter skolan gick jag till forum en kortis och gjorde lite ärenden på Zara sen åkte jag, Hannah & Nina hem. 

Jag hämtade ett häftstift idag på bilden och jag gick lite snabbare, då fick jag ont i knät igen. Senast jag fick det var igår. Men det sitter bara i någon timma om jag hinner göra så att det inte blir som värst. Men annars kan det sitta i ett bra tag. Ska besöka en naprapat och ska inte träna innan dess. Sen får vi se hur det blir... Orkar seriöst inte med alla skador längre. Har någon skada hela tiden. Sen i våras har jag haft 2 olika lårmuskel bristningar, 2 sträckningar (hela ryggen och ljumsken/rumpan). Och det kanske är fyra dagars mellanrum från att det ena går över och jag får det nya. Blir sjukt irreterad att inte min kropp funkar som alla andras...

dagens ni-vet-vad:

Svenska hollywoodfruar

Det var väl ingen som missade tv pogrammet "svenska hollywoodfruar" ikväll? Gud vad jag skrattade, först dendär kvinnan som sa att hennes vänninas dotters hår vart fult sen blev hon så rädd att mamman hörde det (Att hon ens bryr sig om en vänninas dotters hår..) Och sen Anna Anka som sa: "aah, jag tycker det är så löjligt med VIP. Stå där och låtsas le, bara för att dom inte har några pengar. haha, det är så löjligt, hahaha!" och hon köpte smycken till en kväll för att visas tre sekunder inför publiken, för... 17,5 miljoner kronor!! Herregud...

Paul & Anna Anka


Men jag går och lägger mig nu, har kollat fram kläder och allting är klart. Nu är det bara alarmet som ska ställas på 06:15... godnatt sweethearts!♥

ZARA

Köpte ny jacka idag, lite sent nu att köpa en sån men jag har haft min odd molly jacka och nöjt mig med den. Men jag sparar på mina pengar och nu har jag flera tusen så jag kände att jag faktist kan unna mig en ny skinnjacka, har funderat länge på att köpa den endå. =)




Måndagar går snabbt!

Vi hade sovmorgon idag till halv tio. Skit skönt och det gjorde att dagen känns mycket kortare trots att vi slutar 15:15. Gick till forum efter skolan lite med hannah. Men när vi sprang till bussen så fick jag ont i knät igen (jag som trodde att det hade läkt...) Så nu haltar jag för det gör skit ont varje gång jag lyfter det & den är helt slapp så det går inte att gå vanligt, och jag vete tusan hur jag ska klara träningen. Ska ta och besöka en naprapat.

Men nu är jag hemma och ska ta bussen till min träning om 20 minuter. Så vi hörs!




Dethär fördröjde min, hannah & ellies SO lektion. Från skit boring till skit kul, smart as vi är!!


Min nya halsduk!




Bilder från kollot i torsdags

Ellie & jag gungar


Ute med båten. Ellie, nina, hannah, calle & jag




Ellie, jag, hannah & nina

Syster

Snart ska jag träffa min ena syster Cissi & hennes dotter Ella. Saknar dom jätte mycket, för vi har inte setts på typ 1 månad. Och Cissi sa att jag knappt kommer att känna igen Ella, såklart att man blir nyfiken?! LÄNGTAR.

Mosters lillalilla mini prinsessa som är sötast i världen:
(bilden är från senast när jag träffade dom)


IDAG

Nu är jag hemma. Sov hos Ellie på söder inatt efter festen. Nisse, Fredrik, Sebbe & richard tjatade dit oss, så kom vi sen drog typ direkt pga av olika anledningar men Sebbe & Fredrik kom efter och gick med oss. Sjukt snälla, trevliga och uppfostrade. 

Men imorse kollade jag på ellies match klockan 9, på hammarby IP. Vinst till bajen. Sen käkade vi lunch på restaurang i stan. Men jag ska käka nu. Hörs snart! puss

PARTY!!

Nu blir det party i saltis. Ska bara käka Thai mat med mamma först och fixa mig. Sen drar jag till Ellie och sen blir det fest!!

Men jag köpte en halsduk idag, grå & skit mysig & stor. Jag älskar den, precis vad jag ville ha.
Men Ellie har den så ni får bild på det någon annan gång. Nu måste jag börja fixa mig, puss.


Vi hörs sen!

Vi drar in till stan snart, behöver en halsduk & kanske nått mer. Men nu har vi gjort toast som lite brunch, Med kall oboy. Men sen drar vi, vi hörs!

Blev frågad att spela en match med damlaget i boo, 16 -17 år. Men jag fick tacka nej dels för min förkylning och sen har jag ont i knät. Men imorgon är det match igen, mot 96ornas AIK.

vi fick 10 chokladmuffinsar av grannkillen, gud så söt!


brunch!

World trade center, 9/11/2001

Idag för åtta år sedan var det world trade center som krashade. Vi pratade om det idag på engelskan, Och jag var gråtfärdig nästan hela lektionen, så jäkla hemskt. Alla på planet ringde sina föräldrar, barn, fruar & män för att säga hejdå och att de älskar varandra. Tänk dig dendär tjejen vars mamma inte svarade? Kul för mamman att veta att dottern ringde bara några sekunder innan dotterns död. Gråtandes, rädd och med ångest. 

Tänk dig en mamma, sitter hemma och ser detta på nyheterna och oroar sig över att det är sin man och sina två barn. Sitter och gråter och bara väntar på att telefon ska ringa. Den ringer och hon hör mannens röst. 
mamma: ÅH DU LEVER, TACK GODE GUD!! HUR ÄR DET? ÄR DU OSKADD?
mannen: jag sitter på planet & det är kapat så jag tänkte ringa och säga farväl, jag älskar dig gunbritt... *gråter...
KRASH
 



en del människor ville hellre dö på detta sätt, dom visste ju endå att dom skulle dö inom någon minut.



tänk brandmännen, vilka hjältar de är som räddade människorna som låg under rasmassorna. Det var cirka 300 brandmänn som avled i World trade center. Förstå att vara dom, dom hade inga val.

Filmmys

Nu är jag hemma med Ellie, Vi ska kolla film och käka godis & chips. Vi var på hemmaplan bara, tog bussen till nackatrafikplats och där satt Fille och väntade på mig. Sen blev det tårttävling på tvåan, fast jag kollade för dom var typ klara när jag kom...

Jag målade på ellie's ben för det blev straffet när hon förlorade på jenga. Hott va?


marrä <3 älliie

Nu drar jag!

På filmkväll i saltis, eller nånstans i nacka. Vi får se... Ellie väntar iallafall på mig så jag får skynda mig. Ha en trevlig kväll! ♥

 


outfiten från igår


Hos freja

Freja fick sin macbook från skolan igår, och som hon sa var hon "ny kär", och det stämmer mycket riktigt... Så gissa vad jag sitter och skriver från nu? En vit, liten, gullig, underbar MACBOOK.
Men iallafall, vi ska inte träffa Fabian & Leo för fabian har fått utegångsförbud så han måste vara hemma på kvällen, syyynd faktist. Men jag har färgat klart frejas hår, fast än så länge är det sjöblött så vi ser inte resultatet än.

Har självklart testat webbcameran... men ingen blev särskillt vacker så ni får denhär från nu:



Hos freja

Nu sitter jag hos Freja. Hennes pappa (min morbror) fyller år så vi är här på ett litet kalas. Sen kom max och hans familj, för dom bor grannar här. Och Felicia (max lillasyster, 5 år) verkar ha någonting emot mig... Hon ville bli kallad prickig korv idag för att hon hade prickig klänning, och inte prinsessa som vi sa för då får man stryk...

Vi har kört burken med alla småbarn, och så har jag, Freja & Max suttit och pratat bara.
Men snart ska jag åka hem så jag ska snacka av mig lite med Freja. pussaar







Skit trött, går och lägger mig

Jag är riktigt trött, har varit det i flera dagar. Och ätit något har jag inte gjort alls rejält nu senaste veckan tycker jag, och jag blir inte heller hungrig. Nej skärpning, säkert för att det blir konstigt nu när vi börjar skolan och allting, inge chill nu eller... Och ont i halsen & snuvig.

Men nu får jag sluta klaga, har vettigare saker för mig. Borsta tänderna, ta fram kläder tills imorgon, kolla ut buss tills imorgon, packa väskan...  pussar


Jäkla Mattias...

Våran fystränare verkar inte förstå att vi är barn... Vi darrar i benen och kan knappt andas för att vi är så himla anfådda, så säger han: Nu ska ni springa max till andra sidan elvamanna planen och nudda målet och sen tillbaka. KÖR! Bara för att han är Gotlands bästa idrottare kan han ju inte köra full kareta som knappt han pallar i en hel timma.

Förutom fysträningen så har dagen varit bra. Höll på att somna på SO lektionen bara, För det första var jag skit trött och för det andra så kliade ellie mig på ryggen, Men jag lyckades hålla mig vaken!!

Men nu ska jag kolla vilka kläder jag ska ha på mig imorgon, puss


LIINE & EMELIE <3

Nu sitter jag och pratar i tele med Freja. Och laddar upp bilder på facebook. Idag var jag somsagt i forum med Liine & Emelie. Jag köpte bara en svart bh för jag behövde det. Och så käkade vi på burger king & gick runt. Vi hade skit kul. Helt underbara tjejor alltså :) Matchen idag blev 2-1, inte alls bra.

Är inte på så bra humör, min bästis ligger hemma och gråter. Försöker peppa henne men det är omöjligt. Skrattar du, skrattar jag. Blir du glad, blir jag glad. mår du dåligt, mår jag dåligt. Gråter du, gråter jag. Så är det när vi varit som systrar i tre år...

men jag ska ta bort sminket och fixa mig lite nu, kramar♥


Emelie & Liine

Just nu pratar jag i tele med söta Emelie & dricker varm choklad. Snart är det match mot huddinge's 95or, och jag är taggad! Direkt efter matchen drar jag, Emelie & Liine till forum. Nu måste jag börja packa för om en halvtimma åker vi & plockar upp emelie, sen blir det match!


Liine älskar djurgården

Nu smsar jag med Liine & försöker trösta henne för hon är jättejätte ledsen. Jo det är så att hon skrev en jätte lång text om hur mycket hon älskar djurgården med rim & accord till gitarr och allting. Men sen lackade hennes internet så hon fick stänga av datorn, och sen när hon kollade så var hela texten borta. Stackars dig gumman, men vi alla vet nu iallafall att du är en ÄKTA djurgårdare!





nu går jag och lägger mig, jag stannade uppe för jag skulle snacka klart med Liine, men sen ringde anton & wille så jag har pratat med dom nu en timma. Men nu går jag och lägger mig på riktigt, pussar


Godnatt läsare

såg ni matchen? 2-1 till Sverige. Zlatan min älskling gjorde mål i sista sekunden, Ooh im so proud of him!

Nu går jag och lägger mig snart, sitter och chattar med Liine bara om hur det blir med imorgon, ska vara med henne & emelie imorgon efter matchen. vi ska dra till forum tror jag, men vi hörs imorgon. PUSSAR ♥


laget som står på min hand är Emelie & Liine's favorit lag också, hihi..

SVERIGE - UNGERN

Ni har väl inte glömt bort vm-kvalet ikväll 20:00? Sverige vs. Ungern. Jag hejar självklart på min älskling Zlatan för att han är SÅ SÖT!! Jag vet om hans näsa men jag bryr mig fasen inte. Härlig dealekt & underbart leende. Ååh, älsklingälsklingälskling... JAG HEJAR PÅ DIG!!


nu pratar jag i telefon med carro, vart har hon huvudet?? HON SÄGER ATT HAN INTE ÄR SNYGG. ååh kvinna... Älskar dig Carro gumman.

aj, aj, aj.

Jag har skit ont i magen, vad är felet? mensvärk säkert men herregud vad det gör ont. har haft det ganska mycket på sistonde, det är skit jobbigt. Men jag har hittat knepet, att lägga sig som en köttbulle. Det är skönt, fast det går inte just nu för nu ska jag äta.. Pussarpussarpussar♥


FOTBOLLENS DAG!

matchen idag mot värtan gick inte bra alls. Men vi vann med 2-0 iallafall. Sen duschade vi och så i omklädningsrummet och så stannade vi där på boovallen för det var fotbollensdag, och jag kom hem nu. Det var typ jag, emelie, klara, sophia, rangdal, dierks, carro, felicia, liine, kasper, jonis, konrad, oliver & några mer. Jag och klara gav ut 100 bajen tatueringar, BAJEN IS THE SHIT. Det var en kul dag, men eftersom att vi hade match imorse så hade jag inte speciellt vackra kläder... gårdagens blandat med annat haha.

Men igår var det jätte mysigt, jag kom till klara på kvällen & sen typ 9 kom rangdal och vi cyklade till boovallen & bagarna och lite andra ställen. Klara fick värsta skrattdamp när vi var på boovallen, underbart att se henne skratta sådär handikappat i en kvart. Men vi kollade på film också och rangdal käkade upp allt godis och chips, *höhö...

Men nu sitter jag och pratar i telefon med Liine, Och pillar på mina coola tatueringar jag tog idag...






vi försökte sätta ett bajenmärke på Linus arm för han är RÅ aikare, Men vi lyckades inte...

 


match mot värtan

förlåt för att jag inte bloggade NÅGONTING igår, jag var uppagen och när jag väl var hemma så strulade mitt internet. Men jag har sovit hos klara i natt, och igårkväll kom rangdal och vi cyklade till boovallen & lite så.
Men vi ska möta värtan snart, samling 09:15. Så jag måste kila nu, pussaar♥


TORSDAG

kul dag med vissa riktigt heta grabbar. Dethär är väl dom jag, nina & ellie har träffat idag: Hanna hamad sötnos, Emmy, Edvin, Ali, Anton, David "bästis", Wille, Viktor, Filip, Philip, albin, Erik, Lazar, Modde, Jocke.
Alla dom var vi på tvåan med, sen tog jag, ellie & nina en promenad med Anton, Wille & David.
Anton är så himla underbar, glad att jag har honom. Och david är skit skön, vi har ju blivit bästisar ;)

Var med om en skit rolig sak idag. Nina hade ellie på ryggen när vi gick vid kafeterian. Och det var massa folk där. Men så fick ellie syn på Vinne och skrek: HEEJ VINNE!!!! och då la jag krokben för nina så båda dom störtade rakt ner i marken. Och herregud vad vi skrattade... Det är sånthär som får mig på humör & som får mig att garva ihjäl...
(jag kanske inte är ensam om det eftersom att jag inte direkt var den enda som skrattade åt det, hehe...)

Nu pratar jag i telefon med bästavän Ellie, så himla glad att jag har dig älskling. Du & jag i 4 år nu. Mer år ska det bli också. Vi har klarat av mycket, Och nu vet jag att det är dig jag MÅSTE ha. I need you baby!








tvåan

Nu sitter jag på tvåan med vänner, vi väntar på wille & anton som kommer när som helst =) Men nu ska jag & ellie vara lite sociala och sluta blogga, pussar


Morgon inlägg

Jag är skit trött, men det hindrar mig inte från att gå upp. Nu ska jag bara käka frulle, sen går bussen om en halvtimma, hörs sen! ;)

kläder: svarta jeans, vitt linne, brun stickad tjocktröja

accecoarer: armband

skor: converse

frisyr: uppsatt i bulle



Först matteläxa, sen godnatt!

Nu ska jag jobba av denhär dumma matteläxan, sen går jag och lägger mig.
Så jag säger godnatt redan nu, jag känner att jag inte kommer orka bloggen sen.
måste öka, jag ska upp 06:15 imorgon... YEEAH
FULLERULLEKANELBULLE!!


föralltid.


















































en jäkla massa bilder, det finns mer men jag orkar inte för jag MÅSTE plugga.
Men ni ser kanske hur mycket vi har gått igenom tillsammans? och mer ska det bli...


Ingen mat!?

Mamma & pappa är på föräldrarmöte i min skola, Så jag skulle ta makaroner & köttbullar sa mamma.
 lite pinsamt men det är det enda jag kan laga hehe..
Sen nu kollar jag i skafferiet så hittar jag inte makaronerna =P
Men nu letar jag för fullt efter annan mat... JAG HUNGRAR IHJÄL!!

Jo, jag pratade precis i telefon med min moster, hon berätta om vad min kusin var med om idag. Hon och 7 tjejer var hemma hos en tjej, sen såg dom en halvmeters lång orm på golvet. Så dom har fullt shå att få ut den där ormen, När hon berättade det satt jag vettskrämd i soffan och vågade inte ta ner fötterna på golvet hehe..


haha.. goosh...


BILDER FRÅN LÖRDAGS

Jag & freja fixade glamourös mat innan vi åkte in till stan *host


älskade kusin freja in action. (hon pratar)


jag dricker chailatte på wayns coffee, (ovanligt)


visst blir man lite sugen efter godis? ;)


nyttig kväll, chips m. dipp, godis. SKRÄCKIS


Freja låg precis previd mig, och när man hörde på musiken att det skulle hända någonting så hoppade jag till för att skrämma freja så hon skrek rakt ut & hoppade en halvmeter, hehe...


haha, inte världens bästa bild dårå. Men freja hade 4 skitsöta kattungar!!
som jag ville skulle heta: Bernald, lennart, gunnar & bengt. Men det gick inte Freja med på...



Visste ni att jag spelar piano?

Det blev ingen träning för min del idag, pappa har nu fixat privat lektioner i piano ett år till, vi fick ta en onsdag och det krockar med min träning, så jag ska inte träna på onsdagar ser det ut som nu.

Men herregud vad onsdagar känns långa, för det är idrott andra lektionen, sen har man liksom hela dagen framför sig. nej, onsdagar får INTE hiss, dissdissdiss..

jag berättade aldrig om att vi skulle sjunga för våra musiklärare acapella i enrum?
sånt man måste göra typ varje halvår för att dom ska veta om dom ska sätta oss på alt 1/ 2 eller sopran 1/2.
Björn våran sköna NO lärare som är duktig på att prata om man säger så... frågade om 6 stycken ville göra något annat än lektionen. Jag, Hannah, Ellie, Alice & Nina räckte SJÄLVKLART upp handen för att slippa lektionen (och Nisse),
Så sa Björn: bra, då kan ni gå till lilla aulan och göra stäm prov för johan!.
vi ba: nej asså snälla, haha jahaaaaaaa, asså vi menar att vi VILL vara på lektionen, och INTE vill göra något annat. haha, missuppfattning =)
Björn: nehe ni, försök inte. iväg med er!
Hannah började typ grina när vi väntade på våran tur, vi var skit nervösa hela bunten. Men det gick riktigt bra endå & jag visade mitt bästa och vad jag gick för. dethär fick jag höra:
* jag har flöjtrösten (det är bra)
* jag har ett brett register, kan sjunga väldigt lågt och ljust.
* Men om jag tränar mer på andningen så blir allt nog ännu bättre.

Dagens outfit bild från imorse:


överdel: vitt linne, grå jacka
underdel: replay jeans
skor: converse
accecoarer: tre armband på höger, DKNY klocka på vänster

 


Jäkla skit

Jäkla skit... förlåt för igår, jag försökte lägga in ett till inlägg men blogg.se blev som i förregår, så det gick inte!! Samma sak imorse, tog dagens outfit bilder och allting, men nej... det gick fortfarande inte att logga in.

så jag glömmer inte bloggen eller "orkar inte blogga". Men kärasten blogg.se har lite krångel verkar det som, så det finns inte mycket att göra..
 

Hörs sen!

nu blir det plugg, plugg, herregud & återligen plugg. Men innan ska jag smörja in mig med min rosdoftande BODY MILK! mm...

Något fel med blogg.se?

jag försökte hela kvällen igår med att blogga men jag kom inte in på blogg.se. Skit irreterande för jag hade flera saker att skriva.

Men nu har jag precis kommit hem från fotbollsträningen och innan det var jag i skolan. Jag har varit jätte trött idag hela dagen, skit jobbigt. Men det är ju bra för då kommer jag somna med en gång ikväll, så jag ska satsa på att lägga mig tidigt!!

nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. Och efter det blir det Svenska, Spanska & Matte läxa, YEAAH!!

skriver mer snart, puss  ♥


RSS 2.0