nu drar jag

nu drar jag ut till skärgården 1 vecka med familjen, ellie kommer och sover över en natt, kusinerna kommer & så ska vi träffa emelie och hennes familj på sandhamn, haha nästan fullspeckat skema ju.
men jag hinner inte säga så mycket mer än att vi ska dra nu..
så kram på er alla. ♥ och ha en riktigt rolig vecka =)



look of today



(usrsäkta mina tofflor, haha)

jag älskar dig



haha, älskling.. finner inga ord.. jag älskar dig med ♥


alla älskar andar! eller inte..

snart ska jag gå och lägga mig, smsar med ellie som skulle lägga sig men som mötte på ögonen som besöker hennes hus, det är en ande som hon ser ögonen på.

ellie - omg, jag såg ögonen :'( <3
marrä - omg, käften, jag kommer inte kunna sova nu
ellie - så du tror att jag kommer det eller? näe :'(
marrä - nej det tror jag inte, men vadå det är ju inte mitt problem ?! (ironi)
ellie - hahaha, ÄKTA ***** ! =P men vad gör du? <3
marrä - chattar med ****** =D du? <3
ellie - ligger och tänker på ögonen, och orberna i ditt rum =)<3
marrä - FUCK YOU
ellie - haha, förlåt. Var bara tvungen =) <3
(orber är som andar)

men det är massa mer sms som ni kan fetglömma att ni får se, hehe.
men jag vet inte hur länge till jag ska vara uppe, jag sitter och chattar med älskling men han håller på att somna så det blir väl inte så länge till, haha =P
kram & godnatt

svaret på gåtan

det är så att jag fick veta idag vad svaret på gåtan va, så ni kan få veta det nu..

SVAR:
man klickar på 1 swish och har den lampan på 5 minuter, sen släcker man den lampan. Sen sätter man på en annan swish, går in i rummet och känner på dom 2 släckta lamporna vilken som är varm och inte, så får ni svaret =)
haha jag skulle aldrig komma på det. var det någon som lista ut det? ;) kram♥


inuti shoppingpåsarna

aloha snyggingar ♥ jag har packat hela tiden så jag har seriöst inte haft tid att blogga eller ta bilder & så, men nu är jag nästan klar med packningen så, resten ska jag packa imorgon.
så jag tänkte visa vad jag har köpt idag =)






men nu ska jag kolla på tv eller film. Ha det så tråkigt resten av kvällen. Skämta, gör nått riktigt roligt, festa, filmkväll med kompisar och mmaassssaa killar, eller något annat roligt, hallå ni kanske blir påkörd över en bil och dör imorgon?! så ligg inte bara där i soffan brudar.  CIAO ♥

inget ljud, INGEN MUSIK ?

nu kom jag precis hem, vi kollade på möbler sen fikade på fåfängan. Sen drog vi till sickla för jag skulle bara köpa en sak på monki sa jag, men så kollade vi runt lite mer i sickla så jag kom hem med armband, linne & kofta, haha tack mamma för att du betalade =P.
asså det är nått fel med ljuder på min data så jag hör inget ?! åh, jag skulle precis sätta på kings of leon med högsta volym, som jag skulle dansa & sjunga till när jag städar mitt rum, men nej. Jag hör inte msn ljuder heller, inte för att det gör mig någonting då. Någon som vet vad man ska göra?

nice?

vaknade 12:30 idag, sen ruskade syrran livet ur mig. Sen dess har jag bara hunnit ätit frukost typ.
Men idag drar jag nog med mamma och pappa till söder, vi ska typ kolla på bord till altanen och lite så, jag skulle annars bara ligga hemma som jag har gjort i en vecka, men så fick jag denhär chansen att komma härifrån, gud vad skönt.
det är väl typ det som händer idag i stortsätt. fast när jag kommer hem ska jag städa garderoben, man hittar inget där längre..
mitt humör är på topp föresten, nice?
men nu måste jag borsta tänderna & sminka mig och allt detdär ni vet.
för sen lämnar jag dethär huset, yeeei !
stor kram till er alla bästa läsare. ♥


ellie is on the line

snackar i telefon med ellie!
och klurar på en gåta.. det är inte riktigt min grej, eller... jag har aldrg fått rätt på en, fast det är inte ofta jag får gåtor för de flesta som känner mig hoppar över att ställa gåtor till mig för jag kommer endå aldrig med rätt svar. haha, ja.. jag blir ju kallad blondie också så det är väl rätt passande namn på mig =) men jag har kul, det är huvudsaken!

här kommer gåtan till er:
det är 3 stycken glödlampor i ett rum utan fönster och utan dörr, utanför rummet finns tre stycken svitshar (sån man trycker på för att lampan ska tändas), en åt varsin lampa men du vet inte vilken switsh som leder till lampa. du får fixa med switsharna, sen gå in i rummet 1 gång, sen gå ut igen och då ska du veta vilken lampa som har vilken switsh.
alla lampor är släckta i början. och det är inte switshar som man kan bestämma grad på lyset, såna man vrider alltså, inte det.

men skriv det ni tror så kommer jag med svaret ikväll då jag får veta det =)♥
Svaret är logiskt säger min syster. Jag får veta svaret sen så då skriver jag ett inlägg och berättar.
vinnaren/vinnarna får en länkning under hela veckan! tänk smart nu, haha.
(jag har redan gett upp hoppet)

jag just nu:



glömde, hehe =D

jag glömde berätta att jag tycker synd om målisen vi ska möta nästa år i gothia i kvarten.
För alla åren vi har varit med i gothia (2 år) har jag brytit handleden på målisen vi mött i kvarten, haha goo marrä !
förra året var det bajen vi mötte, jag skjöt och målisen skulle ta den med handleden knäcktes.
men den målisen hette också martina så jag fick extra mycket skuldkänslor, förlåt gumman "/
men dethär året var det skottarnas tur, hon skulle ta mitt skott,
slängde sig och fick NÄSTAN tag på bollen innan jag han komma dit och knuffa och buckla in bollen, så hon åkte ner i marken med handen åt fel håll, säger vi.
jag tror det var som hon sa, att jag råka sparka eller nått, det gick lite vilt till.
Men vi kör på den första förklaringen, den lät mycket bättre och det var den som domarn fick höra, hahaha

grillat!

nu har jag bara legat i soffan hela dagen, läkaren ringde och berättade att testet visade posetivt alltså så får jag inte träffa nåra innan jag åker till skärgården, jag berättar inte vad testet var för här i bloggen.
har kollat på the hills, sex and the city filmen, & lite annat som gått på tv också =)
men tiden försvinner när man kollar på film eller tv, as bra ju! Mamma köpte ben & jerry's till mig också, så det har jag legat och ätit på hela dagen, inte bra.
men nu ska vi äta, det blir grillat kött med potatis & bea sås. fyfan vad gott! jag lovar att jag kommer äta mer än vad jag kan så jag kommer ligga däckad i soffan resten av kvällen.
skulle egentligen städat garderoben idag, mamma och jag kom på en deal att om det var sol fick jag sola & slappa hela dagen, om det var regn skulle jag städa garderoben, hehe... men jag la mig i soffan runt 2, sen när jag kolla på klockan var den liksom 7.
 haha, jaja det gör inget.. om det blir dåligt väder imorgon kan jag städa den. eller... kanske.. kanske inte.... inte...
men nu måste jag springa upp till, mamma ropar. höörs ♥

förlåt emelie "/


förlåt det var fel att nämna dig i bloggen men jag menar inte att det är fel att vara i forum med dig, jag menade att han var med dig i forum då han hade knullrufs och fjortisränder.
jag har inte sagt någonting av detdär som du skrev i kommentaren, detdär med plasthår osv. 
"fyfan, vem ere som klär sig som en tant?" - nej det gör jag inte.
"du e en ful tjock flodhäst?" - jag vet att jag inte är en flodhäst.
"skaffrej ett liv äckliga unge" - jag har ett liv, jag föddes för 13 år sedan !

det som jag kommenterade på pea, det var inte jag om du trodde det, några kan mitt lösen.
asså jag vill inte bråka med dej eller någon annan.
jaja jag orkar inte bry mej om en sånhär kommentar, jag har massa annat vikigt att tänka på.
meeeeeeeeeeeeeeen, förlåt för att jag nämnde att du var i forum med alexander, jag förstår att du blev sur, för jag skulle också tycka det var jätte pinsamt om alla nu visste att jag var i forum med honom om et var så.

hejhopp =D ♥


ny kamera snart



på bilden ser ni min och mikaela's frukost. Vi vaknade 12 och vi ska ändå äta lunch snart så vi gjorde melon, mm.
igår la jag mig 4, shit vad sent det blev. Jag chattade med anton hela kvällen, och han sa att jag inte fick lägga mig så jag stannade uppe, sen gick vi båda och la oss & jag somnade som en stock.
jag pratade med min brorsa igår och han ska fixa en ny kamera åt mig för min är ju sönder så då slipper vi mina webbcam bilder, gud vad jag är glad! på bilden över ser ni en bild som är tagen av min syrras kamera, det kanske kommer fler bilder med hennes kamera, vi får hoppas de!
nu kollar jag på OPRAH, det är en familj i kalefornien som är hemlös, 1 mamma och 3 barn, pappan bor hos kompisar.
och resten av familjen bor på ett ställe där 150 hemlösa personer bor, men dom har ingenaning om dom andras bakgrund eller om dom har sjukdomar eller nånting, så dom pratar inte med någon utan dom är bara med varandra.
dom bodde i en snygg lägenhet, med en snygg bil. sen över en natt steg räntorna och då var dom tvugna att sälja allt dom hade. och så visade dom en bild från en äng där det var 1500 tält, där massa personer bodde parmanent. gud vad hemskt!.
men nu ska jag kolla vidare, se yaah ! ♥

csi





nu sitter jag och kollar på CSI och har det mys här helt ensam. Resten av familjen ligger och sover, haha kul för mig.
jag mår mycket bättre med sjukan, på fredag får jag träffa folk, nice !
men på lördag drar jag till skärgården en vecka, vi har hyrt en stuga. ellie kommer och hälsar på, och kusinerna =)
så jag ska passa på att göra något roligt på fredag, får se vad det blir.

Sitter och små skrattar för mig själv gör jag också, jag och syrran skulle visa mamma hårspray tricket. så jag höll i tändstickan och mamma hade hårsprayen. så ställde sig mamma först 1 meter från mikaelas hår med hårsprayen vinklad mot mikaela, jag och mikaela garvade och sa att vi måste stå där hon inte kommer åt någonting på 2 meter framåt, mamma tänkte att vi var lite löjliga eftersom att hon trodde att det skulle spruta ca 5 cm. så tände jag tändstickan när jag hittade en bra plats, så sprutade mamma hårspray på så blev det nästan en halvmeters sprut med elden innan mamma hann trycka av hårsprayen, och hoppade till så axeln nästan hamnade ur led, honba: detdär får ni aldrig göra mer! och så var hon helt skärrad.
haha fyfan vad jag och mikaela garvade, kan inte sluta garva.

men nu ska jag återgå till tv:n, juste ni.. jag läste 16 sidor i twilight boken igår kväll, den börjar bli lite intressant =) Så efter csi så ska jag lägga mig och läsa. haha kul liv eller vad? inte.
men vad tycker ni? jag måste ju ge boken en chans så jag ska läsa några sidor typ varje kväll om jag pallar.
men nu får det vara nog på skrivandet ikväll, jag tappar snart hanlingen i CSI & det orkar vi inte med.
pussar


gothia bilder

nu är några bilder inlagda på hemsidan så ni får se dom, fast det kommer mer nån annan gång:

liseberg kolorado, hhahah fyfan vad fuult:


på stan med tjejerna


på staan


åååååååååh, BOSSE!


jag nr 2, haha




målgörare: clara richter (inte så ovanligt, hehe..)


målgörare: martina aronsson


efter någon match, hahahahah, vad fan håller jag på med?


HAHAHAHAHAHAHHA. JAG DÖR. KOLLA KLARA!


2a pris i gothia.


lycka


glädje


världens bästa tränare linus!


och så avslutar vi med 2 härliga bilder på klara, hahahahha jag dööör
  
hämnden är ljuv klara.. här får du för bilden du la upp på facebook från när vi hoppade studsmatta, moahahah

tjejer, vi kom 2a i Gothia & det är inte många som har gjort eller kommer göra.
fyfan vad vi är bra, vi släppte inte in ett enda mål i gruppspelet men vi gjorde 18.
trots att alla vi har legat i influensa på gothia så kom vi så långt, jag är så stolt över alla.
att förlora på straffar i finalen är surt, det kunde lika gärna varit vi som vunnit, det vet vi.
men tjejer, gothia var underbart med er. Vi har fått underbara minnen. Fotboll, snack, killar hela veckan haha!
jag älskar er.

-





vad tycker ni om mittbena? själv tycker jag att det är jätte snyggt och skulle hemskt gärna vilja vara 20 år nu så jag kunde ha det utan att folk kolla som om de var något problem.




ellie, sami & company kanske?

nu kom jag precis hem från ekerö, har kollat på lite möbler till altanen hemma med mina päron, sen åt vi på någon restaurang också. jag får ju inte träffa någon och jag ville röra på mig lite och komma härifrån så jag hängde med.
ellie kanske kommer till mig snart, vi kanske ska dra in till stan eller plattan för att träffa sami och hennes kille och deras kompisar. haha jag är fortfarande sjuk men ellie & jag kan inte hålla oss ifrån varandra så vi måste ses, och sami och dom behöver ju inte veta nått, höhö*
nu ska jag måla mina naglar ljusrosa, hittade nagelacket i syrrans rum och hon är ju inte hemma så..... =)
kraam

dagens:


hår: mittbena & utsläppt
sol glasögon: vet inte
vitt sommarlinne: h&m
jacka: oddmolly
jeans: replay

konversion mellan mig & ellie just nu





gammal festande

hittade lite gamla bilder från fester sommar 08.


från vänster: emma, jag, ellie, alice, kommer inte ihåg vad hon heter


jag, nån, linda


linda & jag.
ellie fotade och jag kommer ihåg hur hon asgarvade när hon tog den. för att jag såg skit cool ut i ansiktet (haha fyfan), haha det får ni inte se. feel the pain ! =P


fan

det slog mig att det var sista året i skolan med leif, filip & frida.
jag började böla igår kväll när jag kollade alla videos på min mobil, vi hade ju så jävla roligt.
åh, fan jag skulle göra vad som helst för att våran klass skulle fortsätta såhär.
sexan blir oförglömlig.

do you want some real stuff?

haha började tänka på en sak som hände på gothia..
brasilianska killarna hade en låtsas patte som dom kastade runt och klämde på, (haha)
och vi stog och prata med dom och dom stog och höll på med dendär jävla patten hela tiden.
Jag   -  do you want some real stuff? (och tog mig på brösten)
domyesyes
jag    -  hah, keep dreaming..
dom -  real stuff. real stuff. real stuff. (med klapp på varje vokal)
så drog jag in, sen spred dom det till alla sina andra brasse kompisar, så det jag fick höra resten av veckan var "real stuff". hahaha.
och sen: touch you right now. *vinkvink*
det förstår bara mitt lag tyvärr, men hahaha gud va vi har skrattat, helt sjukt. jag älskar er !


fecke !



nu ligger jag och kollar på my super sweet 16. sweet va?
jag vet, väldigt ointressant för er att veta vad jag kollar på men jag har ingenting annat att skriva typ, och denhär dagen är ganska ointressant...  tv,hosta,tv,zappa, zappa, zappa, snyta mig, blogga, playahead, zappa, zappa, hosta, facebook.
men asså jag är hur festsugen som helst, fan måste ringa ellie, vi måste dra nånstans snart. Jag skiter fan i att jag är sjuk, för jag måste festa innan jag döööööööör i denhär jävla influensan som kan stoppa upp sig i ------!
åh, nu börjar the hills, det måste jag se. kommer sitta bänkad resten av dagen.

kram på er ♥

the city

nu sitter jag & kollar på "the city". jag har varit ute och solat lite idag hihi, men det blåste för mkt  så jag pallade inte länge alls. Men jag mår iallafall mycket bättre, snuvan är kvar och ont i halsen och i huvudet, men inte lika mkt, och jag har inte muskelvärk eller så längre, skönt. Men det skulle bara hålla i sig en vecka så jag kanske blir helt frisk till fredag ? hoppas det.
Jag kollar runt på kläder, det är så mycket jag vill ha.
synd bara att pengar inte växer på träd !
men nu ska jag kolla vidare på tv. Ciaoo

kill me

hosta. hosta. hosta. hosta. hosta .
snyta mig. snyta mig. snyta mig. snyta mig. snyta mig.
halsont. halsont. halsont. halsont. halsont.
huvudvärk. huvudvärk. huvudvärk. huvudvärk. huvudvärk.
orkar inte.
dö.




tjocktröja: peak
linne: h&m
jeans: miss sixty

men nu går jag och lägger mig, godnatt sweethearts ♥


21 juli

jag har vart sjuk hela veckan.
gud vad trist.
jag saknar edvin
gud vad trist.
kunde träffat nära kompisar denhär veckan som jag inte sett på 2 veckor (gud va kul tänkte jag) men jag är ju sjuk.
gud vad trist.
känns som om jag bara tappat bort största delen av mitt sommarlovet hittills
gud vad trist.
började störtgrina idag när jag såg videon på frida från när hon var turk, anna lindh & apa.
gud vad trist.
syrran har förstört ett par av mina jeans
gud vad trist.
varje gång jag kommer tänka på 21 juli 2009 kommer jag alltid få upp samma ord.
gud vad trist.

-

det svider i mina ögon.

men jag ska komma till saken.. Läs de med sne text en rad ner, vem håller med mig?
 - the greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return.

(om du inte håller med mig så är det något fel i ditt huvud..)

PMS

jag är inte så bitchig som jag visade mig i förra inlägget. Men vi tjejer får ju PMS ibland så det kanske blir ett eller fler raserianfall men det tycker jag att jag har rätt till. ♥

to bad

jaha men lilla alexander, trevligt att du vågar öppna käften. synd bara att jag har din ip adress så jag vet att det är du bakom det lilla anonyma namnet =) du säger att jag är fjortis? intressant.. för vem är det som hänger med emelie och som jag såg i forum med fjortisränder och knullrufs? du ska inte säga så mkt, du frågade ju chans på hannes i tvåan också... hehe oooops!

gratis bio

nu är jag medlem på gratisbio, haha tänkte ge den en liten chans efter att linda har förklarat vad det går ut på =) man samlar poäng och sen får man gratis presentkort på kicks, h&m, ginatricot och massa annat.

bli medlem:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=178355 <----------- klicka♥

men nu ska jag hjälpa syrran med maten, det var våran uppgift att göra tacos idag =) kkrraamm ♥

fixa

nu ska jag fixa naglarna. 
steg 1. nagellack remover. (Depend, kicks)
steg 2. fila (H&M)
steg 3. ta på nagellack, sommarfärg nr.135 (depend, kicks)
steg 4. lacka (depend kicks)
steg 5. ta bort det som är utanför med tops. (tops från h&m)



ursäkta mig för att jag ser ut som ett lik men jag är ju faktist sjuk. ♥

your sex is on fire !

jag har varit vaken i en timma typ, *Lay where you're laying. Don't make a sound* har kollat på massa gamla *I know they're watching. They're watching* videos på mobilen som vi gjort i skolan, haha fyfan vad jag garvar! idag blir det en till slapp dag. *All the commotion. The kiddie-like play* Jag är riktigt sugen på typ kladdkaka eller nått så jag ska nog baka, fast jag är sämst på sånt, *Has people talking. They're talking* kan inte ens laga makaroner, hehe...
men nu sitter jag här och sjunger *yyyyooouu, your sex is on fiiiiire !* och e inne på facebook.
vi lyssnade på denhär låten på gothia flera gånger, så den har satt sig på mig hjärna.

åh, det e värdelös att blogga och sjunga samtidigt... *nu kommer det igen, YYYOOOUUUUUU, YOUR SEX IS ON FIRE!*

sex on fire - kings of leon.

 


haha, trötta hälsningar från sjuklingen ♥

film time

nu ska jag kolla på min 3dje film idag, haha.
har satt på mig sov t-shirten och är redo för att krype ner under täcket i soffan & dricka varm oboy, mmm...

seriöst, vad fan händer?

seriöst, vad fan har hänt med sverige? varenda jävel har blivit fjortis, är det ett skämt eller ?!
man sitter seriöst och garvar när fjortisar går förbi eller har tagit bilder.
asså ni ser ju ut som jävla transvestiter.
Det är äckligt, inte snyggt.
Och dom flesta av er kan inte ens sminka er, haha pinsamt.





dagens skratt

pratar i telefon med ellie, haha skönt att hon har samma humor som jag.
hon skickade lite bilder, jag började as garva och fick inge luft sen började hosta och fick svårt att andas.
haha ellie jag dööööör av skratt för att du är så rolig!
you make my day honey!

tvåa i gothia 09






nu har mamma köpt ben & jerry's åt mig, och hyrt 2 filmer. Så nu ska jag bosätta mig i soffan och kurera mig.
puss & kram ♥

2a i gothia

kom hem igår från gbg,
men jag är jätte sjuk så vi åkte direkt ill karolinska sjukhuset runt kl 3 eller 4 på dagen, dom sa att vi skulle åka till sös akut mottagning, dit åkte vi och jag fick ligga där i ett isolerat rum tills kl 01:30 på natten, jag är jätte sjuk & får inte komma i kontakt med någon. kan inte säga vad för sjuk här.
Men i gothia kom vi 2a, av 43 lag, världens största cup.
Vi förlorade på straffar i finalen, finalen gick på tv, viasat fotboll 17:00 i fredags, direktsänning.
Men eftersom att det endast har varit 5 st i vårat lag som inte legat i influensa hela veckan så tyckte jag att vi gjorde bra ifrån oss som iaf kom 2a.

matchresultat

gruppspel:

Boo FF 2
-
Öjersjö IF
8-0
IF Brommapojkarna 2
-
Boo FF 2
0-2

Boo FF 2
-
Hutchison Vale (Skottland)
5-0
Gefle IF
-
Boo FF 2
0-3

åttondelsfinal:
Boo FF 2
-
Stenungsunds IF
4-1

kvartsfinal:
Buchan Girls FC (Skottland)
-
Boo FF 2
0-2

semifinal: (straffar)
Boo FF 2
-
Hammarby IF DFF 1
7-6

final på gamla ullevi: (straffar)
Boo FF 2
-
Lindö FF Norrköping
4-6

vi hette boo FF 2 för att 97orna hette boo FF 1, (vet inte varför) men dom körde i 96 serien i gothia så vi var tvungen att skilja namnen ;)

vi bodde i en skola, och det var massa brasilianska lag som bodde på våran skola som vart runt 16 år, dom visslade såfort vi gick förbi, och det var en som tog tag i min arm när jag gick förbi, så kom jag inte loss så drog jag men han släppte inte, så kollade jag på honom, hanba: one kiss, please!. jag bara skakade på huvudet, men han släppte ändå inte så då kom vevve och hjälpte mig genom att slita bort hans hand, haha =P

HERE WE COME GBG

byebye stockholm, byebye =(
nu drar jag snart.. måste bara byta om, hinner inte blogga mera nu, tjingeling♥

hejdå stockholm

nu har jag tvingat mig ur den sköna sängen, jag blir hämtad om 1 timma ungefär.
juste fan. jag ska packa lite saker också, jaja jag gör de sen,
asså det kommer bli så jävla kul,  =) men nu måste jag äta frukost, kraaaaaam på er !!!!!

flashback

jag kan inte somna för jag börjar tänka på den hemska bussolyckan..
Läskigare kommer jag nog aldrig vara med om och jag kommer deftenivift fortsätta vara rädd för bussar.
jag trodde att det var slutet, att vi alla skulle dö, det trodde alla. Alla skrek, tog händerna för huvudet och tryckte sig ner. fyfan asså.

älskling

nu sitter jag & smsar med älskling.
Jag ska nog lägga mig snart, så att jag inte är död till imorgon då vi drar till gothia!
Det ska bli så jävla kul, jag längtar så in i h*******!
FAST jag kommer inte få träffa älskling, det suuger!
menmen, gothia med brudarna blir ju helt underbart ♥
jag kommer inte kunna blogga där, och det är alltså 12/7 - 18/7.
Men komentera massa snälla saker så blir jag jätte glad, tro mig! det är så lätt & gratis, men betyder så mycket!
tänk på de♥
 jag kommer sakna jätte många! Men jag ska ner till gbg med laget  & komma hem med 1:a pris i handen, sen kan vi ses & jag kan blogga mer =) ha en jätte trevlig vecka, kkrraamm ppåå eerr !!




morronrock: lexington

duktigt

nu har jag och emelie varit ute och joggat, det känns riktigt duktigt, det är ju gothia imorgon och vi vill såklart vara i toppform, och bränna av pomfritten som vi åt till lunch =)♥
nu ska vi hoppa in i varsinna duschar =) kraaam♥


fyfan

fyfan säger jag bara,  jag tycker så jävla synd om dig så de är inte sant!. jag gråter och har gjort ända sen du berättade det om ditt liv just nu, jag skulle aldrig orkat!. Men jag vet att du klara det bästavän, jag vet det♥

packning pågår

nu packar jag till gothia, jag har precis följt emelie till busshållplatsen.
vi har varit i forum, jag köpte allt jag behövde till gothia.
sen drog vi till donken, emelie hade en kupong så man fick en gratis sallad med massa bröd och saker till, jag fick lösa ut den för emelie vågade inte.
Killarna i kön kollade på mig och asgarva för att min bricka såg ut som om den skulle servera mat till 5 pers, först sallad Och tjejen i kassan började också garva åt mig, och emelie stog och asgarvade från hela början, så det kändes extra hjälpande emelie, tack =) !
sen kom han från hey baberiba, peter magnusson. När han gick förbi oss så klämde jag fram ett "hejhej =)" och han svara "hejhej" och kollade på mig & emelie, åååh jag höll på att svimma, sååååååååå coolt.
sen när vi gått av bussen och skulle hem till mig så ska vi gå ner från en trottoar, men emelie såg den inte så hon snubblade och flög rakt in i en bil =D, asså det tog en halv sekund sen låg hon på marken, hahahahahahaha kan inte sluta garva..

emeeliee

jag pratar med ellie i telefon, snart kommer emeeliee! vi ska dra till forum och köpa det sista intill gothia, jag behöver:
♥ fotbollsshorts
♥ svarta fotbollsstrumpor
♥ fotbollstejp
♥ hårband
♥ shorts från zara.
idag ställde jag klockan på 10:30, så att jag skulle sola & det gjorde jag.
Det är ju så himla tråkigt att bara ligga där och sola utan ipod, rakt upp & ner och plågas i värmen. så jag orkade inte mer efter en halvtimme =P, men gud jag fick ju färg iallafall, det syns ganska rejält vid bikinitros kanten vilken förändring =).



ursäkta men bilden såg förjävlig ut..


TTTTTRRRRRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTT

nu drog dirran & familjen!
jag har precis borstat tänderna & tagit bort sminket och
jag är väldigt trött så jag ska lägga mig i sängen, det kommer ta 2 sekunder sen har jag somnat. skööönt!



GODNATT !♥

dirran

nu tar jag och sara en liten paus från musik päronen. De sitter där uppe och man hör när dom spelar keyboard, gitarr & när jeanette sjunger, sara till jeanette: "tur för dig att du har nedsatt hörsel". hahaha...
jag & sara gick till OC & hyrde film, den var bra =) jag och sara satt & garva halva filmen & kvinnan med tre tuttar, hahaha omg..





pussar & kramar. ♥

hår

nu har jag äntligen fixat mitt hår, vanligt utsläppt med elvispen som jag kallar den =)
första bilden är hemsk på mig, men jag kan inte ta någon ny för nu måste jag ut och plocka jordgubbar, see ya! kraam♥





svar till randy:
jag har färgat det en gång lite ljusare, dumt gjort för nu har jag fått mycket tunnare hår!. Men jag har bara några nyanser mörkare egentligen, men inget löshår eller sånt!

städaa

nu är jag hemma igen! och nu städar jag för fullt, sara och hennes familj kommer på middag ikväll, mysigt mysigt =)♥

snackar med ellie i telefon gör jag också, och sjunger när ellie pratar med sin mamma, hehe =).
på tal om ingenting så har jag jätte tovigt hår så jag ska borsta det nu, om ni vill skriva någon bok om det eller om ni vill anteckna med intresseklubben, för jag kände att det var väldigt intressant =)♥
kraam på er ♥


berglind in my heart

sitter i soffan hos klara nu, tänkte bara berätta lite kort om vad vi gjort, igår när jag kom kollade vi på handcock & pirates of the caribbean. en riktig chillkväll, det passade bra för jag var ganska trött efter gårdagens träningar å så.
sen la vi oss i sängen och pratade, sen somnade vi. vi ställde klockan på halv 10 men somnade om till 11, nu har vi bara chillat och nu ska vi käka lunch, bloggar mer sen! kraaaaam ♥


hallå

är det ens någon som läser?♥

gothia

vilka ska med ner till gothia?.

ska äta nu iaf, sen drar jag till klara, det kanske blir ett litet inlägg där ifrån om ni har tur ;)
kram på er

klarovich tonight!

nu har jag precis kommit hem, har varit med fotbollslaget sen 10:30, härligt att se att alla lever.
Många goda skratt & mycket prat och framförallt träning.
10:30 - 11:00 ombyte & snack
11:00 - 12:30 träning
12:30 - 14:00 mat & lagledare carina pratar om gothia
14:00 - 15:30 träning
sen duschade vi och drog hem.
när vi joggade runt planen innan stretchingen så gjorde klara det vi gjorde hela tiden i vintras, krokben! Hon gjorde typ 10 gånger på mig jag tappade inte ens balansen, sen skulle jag bara ge tillbaka lite så dök hon rakt ner på gräsmattan med magen först, haha dagens garv helt klart!
snackade nyss med klara i telefon & runt typ 8 drar jag till henne och ska sova där, det blir mysigt!
PS CARRO. go rasmus, måste mjölka, måste mata kossorna, måste mjölka. hahahah fan vad jag garvar!


godnatt ♥

efter en lååång dag så ska jag sova nu, börjar bli ganska trött.
Sov så gott alla, dröm riktigt söta drömmar nu! eller nä försten, jag blir alltid sur när någon väcker mig från den underbara drömmen. dröm om vad ni vill! kram på er ♥


that's life!

jadu gumman, allt du sa visade sig vara helt rätt!
Som alla andra gånger så tänker jag "varför lyssnade jag inte på det från hela början då jag kunde dra mig ut i tid? nu är det ju omöjligt..."
det är tyvärr försent att ta sig ut nu för min del, jag får alltså leva med det här, men.. that's life!
tänk dendär lilla sekunden ellie, när du berättade om hur det skulle bli, när jag hade två alternativ,
1. tro på vad du sa och byta umgänge genast.
2. leva "litelitelite" till såhär och märka sen om det var sant eller inte. för det kanske inte stämde det du sa trotsallt.

jag valde alternativ två, dumt nog. Jag kommer få sota för dethär nu de närmaste åren, usch så dumt av mig att jag inte valde alternativ ett dendär enstaka lillalillalilla sekunden, den kunde ju räddat mitt liv!




det var bara en liten sak jag tänkte på =)♥


klädkoll

här är bilder från kläderna jag köpte.
bild 1. linne & shorts framifrån
bild 2. linnet bakifrån
bild 3. shortsen bakifrån =). (dom är marinblåa)

  

linne: 149:- gina tricot
shorts: 600:- intersport
vit tröja: 149:- ginatricot
den "vita tröjan" är den som många har vit & någon färg randig. Sån fast helvit handlar det om,
jag lyckades såklart spilla på den så den ligger i tvätten, ni får någon bild på den sen =)♥

och bara för att min mormor är världens snällaste & sötaste så fick jag 500:- så att jag kunde köpa shortsen på zara som hon vet kostar 300/400:-, eftersom att jag inte hittade några liknande jag ville ha där i gävle =)

hemma

heej kära du! nu är jag hemma igen, jag kom precis in från dörren och slängde mig direkt på datorn.
nu tänkte jag berätta om vad vi gjorde i gävle eftersom att jag inte hade möjligheten att blogga där =).

SÖNDAG:
vi tog bilen först till danne, lisa & tim's nya lägenhet, den var jättefin och den passade dom super bra =)
lisa hade bakat äppelpaj, och vi fick träffa hennes föräldrar för första gången. Tim kan stå om han håller i sig i något bord eller nått sånt, han är 9 månader. Men Ella springer runt utan någon hjälpande hand, jag får massor med mms och sånt med dom på, haha kul att se att dom lever =) Men sen åkte vi vidare till gävle och när vi fram så gjorde vi typ inget, åt god mat & pratade en massa.

MÅNDAG:
shopping dag! jag letade efter ett par speciella jeans shorts. ljusa, slitna. men hittade tyvärr inte, jag köpte däremot ett linne från Ginatricot, en vit tröja från Ginatricot & ett par peak shorts från intersport.
Haha, mormor känner ju alla, så när vi kom till en affär så tyckte jag att jag kände igen tjejen som mormor pratade med, så sa mormor: tina, känner du igen henne? tjejen kollade på mig hoppfullt, "näe" svarade jag pinsamt nog (jag kände igen henne men kunde inte komma på från vad). mormor sa "det är vinnaren från robinson, ellenor =)"   "jahaaaaaaaaaa, nu vet jag!" svarade jag. så pratade vi och så frågade hon vad jag letade efter, så sa jag shorts, jeansshorts, blåa shorts... "okej kom med här" sa hon och så ropade hon till kompisen i kassan "kommer tillbaka snart" så gick hon iväg till intersport mitt emot i rask fart med sina klackskor som ekade i hela köpcentret "tjejen här ska köpa likadana shorts som jag har lagt undan" å så hände de massa, jag fick halva priset, dom tog fram 2 st i 2 olika storlekar, hon sa att hon skulle ha dom jag inte skulle ha. Så jag provade båda och bestämde mig för ett par av dom. så om ni ser ellenor med blåa peak shorts så har jag haft dom på mig =D haha. men killen i kassan på intersport sa till ellenor: haha du är bäst ellenor =P. Då svarade ellenor "I KNOW =D" och så höll hon på att säga att hon var bäst typ hela tiden =P
haha men hon var jätte snäll & gullig & trevlig =) härligt att ha en mormor med så många kontakter, för ellenor är inte direkt den första kändisen jag träffat genom mormor =P

TISDAG:
tråkigt väder, så mormor, jag & mamma tog bilen till en affär som låg på ett ställe som ingen hittar till elelr åker förbi typ, men det var ur snygga saker, precis som lexington, fast det hette carl & olivia. Det visade sig också att hon i kassan och mamma kände varandra när dom var små tills dom var 20, haha lite roligt att dom båda kände igen varandra så väl, härligt att se =) sen tog mormor bilen hem och jag och mamma en promenerade hem. Sen satt vi alla som klistrade framför tv:n och kollade på michael jacksons minnes stund. Visst var det sorgligt? men lite konstigt att hela jackson familjen har ju alltid gömt sig för kamerorna, med skydd för ansiktet osv. Och nu stog dom där framför hela världen i kameran. menmen.. ♥

ONSDAG / IDAG:
Idag åt vi god lunch på en restaurang sen åkte jag och mamma hem, när jag kom hem var det 1 timma tills vi jag skulle vidare till fotbollsmatch mot sollentuna. så jag kom hem för 1,5 timma sen. Vi vann med 6-0 =) jag gjorde hattrick haha, härligt att veta att man fortfarande kan ! nu måste jag städa mitt rum, usch vad tråkigt! men det måste göras.
hoppas ni har haft det bra! kram på er ♥

-

det är jätte många som säger att jag har fint hår.
 Gud vad underbara ni är som säger det, jag blir lika glad varje gång =)♥

uppsala, gävle

nu packar jag för fullt, jag ska först till uppsala med hela familjen och hälsa på min brorsa och hans tjej och deras son =), de har precis flyttat in i sin nya lägenhet så vi ska hälsa på. Sedan drar jag & mamma vidare till gävle, till mormor & morfar. vi kommer hem på onsdag, och jag kommer inte kunna blogga där i gävle =(. men det var väl typ allt som händer idag =)  kram på er

jag tror jag kör på:
jeansleggings:
ginatricot
vitt baslinne: ginatricot
kofta: GANT



ursäkta mig

ursäkta mig, mitt internet är helt vrickat, det funkade inte på hela eftermiddagen igår, så jag kunde inte göra mer inlägg. jätte konstigt!. Men nu funkar det minsann =).
igår åkte vi somsagt till mina kusiner och firade freja som fyllde år, haha dom har kattungar som är 2 veckor, gud så söta =).  men när vi kom hem så gjorde jag typ inget speciell. så det var gårdagen i stortsätt!
bild från igår kväll:

kusinen fyller fjortis!

grattis kussen, haha alla underbara minnen vi har haft =), känns helt ovärkligt att du fyller 14 nu, kommer liksom ihåg när vi var 4 =), grattis! jag älskar dig!

PS, vi syns om 10 minuter för nu åker vi till dig =D♥

elin jaoo !

internet funkade inte igår, ursäkta mig!
btw, vi kunde inte bryta traditionen. Vi har kännt varandra hela livet genom att våra pappor spelade i samma band som unga. Och fortfarande håller kontakten så våra föräldrar är väldigt tajta, precis som jag och elin! Som våra föräldrar säger så är vi väldigt lika.
Men vi hittade ett foto från när vi var 5 år och hade dansuppvisning för våra föräldrar i vårat vardagsrum, haha vi alla garvade åt fotot. Jag och elin hade dansuppvisning varje gång vi sågs för våra föräldrar när vi var små, och vi skulle självkalrt inte bryta traditionen.
klockan var runt 02:30 och vi satt på oss svarta kostymer en vid vante med en svart hatt och svarta glasögon, så kom vi in i vardagsrummet och gjorde moonwalk, och massor. Haha vi kände oss precis som när vi var små.
Men sen somnade vi runt 3-4 i soffan till tv:n.
Nu ska jag bort för min kusin fyller fjooortis! puss på er ♥

02:12

haha elin är här, hon håller på att tönta sig framför spegeln med hippieband & kör michael jackson move's, haha go for it elin!
idag har jag varit på ingarö, först var andrea & johanna med, sen drog dom och albin & edvin kom. Jaa vad gjorde vi... typ inget speciellt.
Sen tog vi bussen hem vid 5, jag var hemma 18:15 haha det tar sin lilla tid! =)
När jag kom hem hade gästerna kommit, elin och familjen! Nu har vi typ legat i sängen och snackat, haha jag visade elin filmerna på "runkbullen", så nu sitter och i min säng och kollar på dom filmerna och så hör jag från ryggen ungefär var tionde sekund: amen fyfaan !, uusch!, asså ofta!, iuuu osv.
vi ska nog äta snart ! ♥  ha en fortsatt trevlig kväll läsare =), här avslutar vi med några bilder från nu:


michael jackson näsa:



sovgott =)

nu sitter jag och chattar med älskling <3, men jag ska nog ta och lägga mig snart, ska upp ganska tidigt imorgon faktist, ska ut till lantis orten INGARÖ för ellie bor där, alla som lever i ingarö är lantisar =D, (ellie älskar när man säger så).
puss & godnatt♥

ta inte illa upp ni som bor i ingarö, jag bara jävlas lite med ellie ni förstår =)♥..



vårat år brudar!

jag kom hem från träningen för typ en halvtimme sen, då tog jag en dusch sen åt jag middag.
nu chillar jag typ bara.. har fortfarande träningsverk. Träningen idag gick väl bra, alla kämpar som odjur känns det som, solen steker på en och så springer man nonstop nästan, haha snacka om att vi blev svettiga brudar =).
Men det är rätt inställning, man märker att vi verkligen är allvarliga om att det är gothia snart. Fastän att vi har håll, har ont i foten eller knät eller liknande, man är jättejättejätte trött eller svårt att andas så vill vi fortsätta & fortsätta springa efter bollen & satsar mer än vad man egentligen kan. haha helt sjukt så alla kämpar!
Gothia 09 blir vårat år brudar, vårat år!
men nu ska jag chilla vidare, jag tror att jag ska städa garderoben också. Den ser ju förjävlig ut och jag andvänder inte allt i den heller.. puss♥


linus är med

nu ska jag ta bussen om 17 min till klara, då har vi en timma på oss sen drar vi till träningen.
efter träningen ska vi bada igen med laget, men linus är med och ska köra "elefanten" eller va fan de va.
Nu måste jag skynda mig. puss & kram från mig ♥

chai latte

nu sitter jag och dricker chailatte, men jag tror faktist att jag ska sluta sörja & gå upp och lägga mig på balkongen och sola, jag kan ju inte chilla bort hela dagen. puss & kram på er

träningsverk

jag vaknade för en halvtimme sen, efter det har jag inte gjort nånting, typ töntat runt lite på pea.
Jag har träningsverk i låren som in i .......... ! jag hade från träningen i förregår först, sen hade vi träning igår också så då blev det typ mer eller nått =P. Men nu är jag riktigt taggad till gothia !
men idag vet jag inte vad jag ska göra, asså jag skulle vart med en, men igår kväll sa hon att det inte gick när jag frågade, för att hon hade "lovat några andra i måndags", asså den bortförklaringen körde jag på dagis. + att hon har ju förstört hela min dag?  för nu får jag bara vara hemma hela dagen typ för jag tackade nej till flera igår, hon kunde sagt det lite tidigare så hade det ju inte gjort ett skit, hon skiter helt i allting, fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfan.
och det ska kallas "vänner"? =) fan heller.
min blogg kommer nog innehålla många raserianfall, ursäkta mig.
Men nu ska jag käka frukost, puss på er snälla läsare ♥


halo - rin on the rox



de här tjejerna är grymma, puss & kram från mig ♥

nellie: squaredance in my ♥ =D. not

haha, efter att jag damsög hela huset drog jag aldrig till stan med syrran, för hon var tvungen att åka till sin pojkvän & hämta nått.
och jag var redan astrött, så jag la mig i sängen & somnade. Sen var det bråttom med att packa fotbollsväskan & springa ner till parkeringen, där väntade skjuts till träningen.
träningen var rolig men jobbig, haha gud så vi garvade åt klaras nick "nr.2".
efter träningen gjorde vi som igår, vi gick ner till boobadet & hoppade i med kläder på.
hahaha, innan vi hann hoppa ner i badet såg vi massa tanter & gubbar som dansade squaredance.

Och dom hade precis dansat klart, så dom kom till oss och sa: kom & dansa med oss!!
Så vi gick in på den lilla trä-scenen och fick ta en varsin danspartner som kunde dansen, alltså en gubbe. För man skulle dansa tjej & kille. Det var 3 grupper, som stod i varsinna ringar, och den till vänster i ringen var ens danspartner & den till höger var ens "corner". I den ena ringen dansade: carro, sara R, Klara & sophia och deras danspartner. I den andra ringen dansade nellie och massa andra gubbar & tanter, i den 3dje ringen dansade jag med massa gubbar & tanter. så det var fett pinsamt för mig och nellie som inte kände någon i gruppen =P. Han som hade micen sa: in to the middle, out to your corner, yoddeladelidihoo. för vi fick lära oss vad allt betydde, så man skulle typ in i mitten, vända sig till höger & skaka hand, sen typ in till mitten och göra high five, sen typ byta partner mitt emot osv. haha mina och klaras blickar möttes hela tiden, och då började vi asgarva. och typ alla i min ring kollade på mig då =P. Haha fyfan va kul det var.

men nu ska jag kolla film med syrran, någon kärleksfilm tror jag det blir. ha det så bra ! =)♥ kram på er

hahaha

hahah, kolla in vad jag hittade:
ett foto från när jag va 4 och vi var i grekland & jag låg nergrävd i sanden. lite skillnad från då till nu kanske? =)




smsar, smsar & återligen smsar.

haha jag tappade bort min mobil igår, jag fick sån panik så de va inte sant, den fanns ingenstans och det enda jag tänkte var att den låg i tvättmatskinen eftersom att det var jag som la i kläderna där, och jag har alltid mobilen i handen så då råkade jag väl lämna mobilen i, och tvättmaskinen var redan på när jag letade.
haha, men sen kollade jag under kläderna i tvätt rummet, och där låg den =).

Jag har redan tappat bort min förra mobil, eller den blev stulen. Haha, gud ni vill inte veta vad som hände.
jag har allting där, nummer, bilder, sms, a typ allt.
jag smsar, smsar & återligen smsar hela dagarna. min mobil går alltså alltid varm.
Jag går ingenstans utan min älskade mobil.
därför undrar jag om jag är den enda som är så himla mobil beroende ?

Jag & bästavän ♥


senaste 2 veckorna:

all the time

idag vaknade jag runt 11:30 för att damsuga hela huset, damsugning på 3 våningar nonstop.
det var mamma som bad om det och så kommer jag få 1000kr för det, men 400kr är för månadspengen ;), men jaadu, jag gjorde det så gärna så!
jag ska typ dra till stan snart med min syrra, vi ska nog träffa våran 3dje syrra och hennes lilla bebis på något fik.
Vi ska nog shoppa, vi har ju samma storlek och vi går i varandras garderober & lånar kläder av varandra all the time så jag tror att vi får komma överrens om kläderna vi köper, så det passar båda, så även jag får gå i hennes nya kläder =)

juste skärpning nu läsare, ni får bli bättre på att kommentera! Jag får ju aldrig några kommentarer, kommentera detta inlägg med namn och någon gullig mening så har jag kvar bloggen =), ja menar, varför annars ska jag ha en blogg?♥

ha en bra dag♥




RSS 2.0