LÅRET IGEN





TJABBA!
Jag sitter hemma och myser. det blev ingen träning för mig idag men var inte orolig, jag gick inte runt med myskläderna i skolan, haha. Jag sträckte eller fick en lårkaka i benet första 5 minuterna, smidigt. Efter 5 min kom Lisa och hade samma problem så vi satt och pratade och masserade våra lår hela träningen, skit trevligt!


Bara en fet jävla saknad

Jag la mig för en timma sedan för att somna tidigt. Funkade det? - nej.

Jag har legat uppe och gråtit & tänk på minnen med 6D. Det är roligare nu i högstadiet men Filip... Han är det enda som saknas. När han sa till mig här om dagen att han ville att vi skulle börja i hans klass för att han saknar oss och att det skulle "äga som när vi hade klassresa i göteborg" och rabblade upp massa andra minnen. Då det var vi. Hannah, Alice, Ellie, Filip & Jag. Det var det dag in och dag ut i tre år - FATTA, 3 ÅR?!. När jag berättade det han sagt för Ellie, Hannah & alice blev det rena gråt kalaset. Nu när jag tänker på det han verkligen sagt, inte bara den gången. Veckan innan när du gick med oss efter skolan och sa "jag saknar faktist er, eller alltså ni är dom enda tjejerna jag har som jag kan umgås med". Det svider som fan. Fucking jävla kuk stjärt fitta säger jag. Jag skulle kunna göra allt för att du kom tillbaka. Du är så jävla saknad Filip...

denhär låten gör allt mycket sämre - jag vet. Men den får mig att minnas 6D som bäst.


EL CLASICO




någon som ser sugmärket på halsen? - nej. Fatta vad grym man är som kan sminka över det så lätt! Och så ja, jag har varit osminkad hela dagen.

Jag sitter och kollar på fotboll, el clasico! barcelona - Real madrid. Och har precis ätit en underbar ceacar sallad. Syster min åkte precis hem till Lund igen. Tråkigttråkigt. Bror min kom idag. Farmor kunde inte, syster vet jag inte varför och Lisa blev sjuk. Man skrattar alltid massor när min brorsa gör parodier på folk, han är skit rolig! Ska lägga mig i ett bad efter matchen, sen lägga mig tidigt. Ha det bra, vi hörs!

FÖRSTA ADVENT





Ellinor när hon blir stor, ENLIGT HENNE. (bilder från igår)

inget snö? inte ens kallt? åh, vad ska det bli av denhär vintern egentligen... Ha en härlig första advent iallafall, vad ska ni göra? fira? Min släkt kommer hem med bebisar och gamlingar, det blir väl kul. måste bara städa innan dess, det ligger godis papper utspritt över hela mitt rum som jag och Ellie käkade igår. Men n sitter jag och äter pepparkakor och dricker mjölk & lyssnar på adona, haha.


ÄLSKLINGAR


Lägg märke till hand rosa nagellack. Haha det var verkligen inte vi... *så sant så sant...*





(Anledningen till varför inte Ellie är med på foton är för att hon är fotografen till alla foton som togs...)

En hel dag med Ellie & Gus, härligt! Efter att vi var hemma hos mig till 18 och bara chillade drog vi till Donken och åt. Sen hem till Gus och vi kollade TV för det mesta. Sen kom Ted hans lillebror och gjorde oss sällskap. Vi 4 brottades i sängen också och Ellie & Ted hade ingen chans... Hehe. Men vi kom hem ca 11 och det märks att Ellie är i farten... Ellie sprang precis upp för att ta något att äta antar jag och nu kom hon ner igen...

Ellie: "Jag har inte fickorna fulla med godis... Alltså jag hittade eran gömma sen var det kört.." haha söööt!


Ellie är här

Nu har Ellie kommit, vi drar mot typ forum och träffar Gus, sen hem till honom eller mig tror jag. Jag ringde Ellie och frågade om inte hon kunde komma till mig, "jo, visst. Jag kommer om två minuter, är vid dig" PERFECT! Ikväll ska vi sova med varandra, vet ej vart. Kanske skulle sova hos Gus. Men vad ska ni göra idag? TELL!


M O R G O N

GODMORGON! Jag sitter och äter frukost och kollar på TV. Igår när jag Mikeala & mamma spelade spelet så skulle vi skriva fem av de fulaste plaggen vi vet. Och sen jämnför man och ser om någon annan har skrivit samma och den som har mest som andra har skrivit vinner den frågan. Mamma skrev: Mammoluck, Galosh & gaderin (något sånt iaf) Varken jag eller Mikaela hade hört det förut. Vi satt och asgarvade  jätte länge åt det. Och nu när jag gick till köket i morse så ligger det en tidning med en pil där det står "Martina & Mikaela, kolla!" och pilen ledde till ett par galosher, haha...


MIKAELA





Nu har vi för en kvart sedan slutat spelat. Jag är glad över att Mikaela har kommit hem, det känns roligare. Jag har levt med henne hela livet och nu bor hon i Lund. Jag har saknat henne en hel del men hon kommer hem då & då och vi kommer dit. Och sen när hon slutat plugga kommer hon nog flytta till Stockholm igen, fast egen lägenhet. Men jag håller nästan på att somna, så trött är jag. Men vi hörs imorgon, då ska jag träffa Gus vet jag. Sov gott, godnatt ♥


SYSTER HAR KOMMIT HEM

Idag har jag varit på tvåan. Pingisturnering, pratat, skrattat & varit ute bara. Jag kom hem till middagen och då hade min syster kommit hem, hon pluggar i Lund. Skit kul! Nu efter Idol ska vi spela retro, tills röstningen på Idol. Ha det så bra, vi hörs! ♥


GÄSTER






Just nu sitter jag med Ella & Ebba i soffan och dom kollar på Glee om det var så det hette. Och Freja spelar piano. Min mamma har två av sina bästa vänner här på middag idag, hennes syrra och barndomsvän. Så jag har varit med Ella, Freja & Ebba hela kvällen. God mat & mycket skratt. Och jag och Freja har fått tid för oss själva också, som behövdes. Mycket snack!

Men idag var jag på tvåan typ hela tiden. Det var bara Jag, Gus, Filip, Hannes & Edvin kvar tillslut och vi satt vid ett bord och pratade. Så kom Fille med sina tre nyköpta havrebollar på en tallrik och skulle sätta sig och så åkte stolen hans bort på något sätt, så han satt sig rakt ner och havrebollarna flög och han låtsas svimmade och alla asgarvade. HELT KLART roligaste på länge!

Jag saknar oss, Jag, Hannah, Filip, Ellie & Alice har varit gäng sen fyran typ, saknar det nu när vi inte går i samma klass längre. Och han vill att vi ska byta till hans klass för att han saknar oss också och att deras klass kommer äga då, och det håller Hannes, Kee & Viktor med om. Men vi vill inte byta från musikklasser haha. Men vi ska känna varandra tills vi blir 40, så det är väl lika bra att vi fortsätter umgås.

MATEMATIK





Nu sitter jag, Ellie, Alice, Hannah & Hanna i N31 och har precis jobbat matte. Och väntar på att NO:n ska börja, skit kul... Idag slutar vi två så det är nice. Men nu ska vi gå ner och köpa oss en macka. Dusan är arg som en varg säger han, haha han är så rolig. Nu sitter vi och garvar åt att han sitter vid datan med stora hörlurar, hahaha! Och han tycker att facebook är jätte farligt, och han trodde helt plötsligt att våran 11åriga kompis hade haft sex och skrivit det på facebook så vi precis fick reda på det. Haha wtf?!

STÄDPROBLEM





Nu har jag duschat och fixat mig. Hatar att duscha, jag duschar nästan aldrig.. Haha ok. Detdär lät lite fel, men jag badar alltid, har aldrig gillat att duscha... Haha det måste jag lära mig tills jag blir stor. Men nu har jag varit på träning, och innan den träffade jag Gus i lite snabbt. Jag träffade honom på tvåan och så gick vi direkt till bussen.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Har köpt en till madrass till sängen, inte för att jag bad om det men pappa tyckte att jag skulle ha det så. 2500:- och WOILA, den är 1 dm högre och mjukare... Men vi får se om jag fortfarande kommer ligga & vrida och vänta mig i två timmar. Jag har verkligen problem med att somna.

Och så städar jag, det får jag alltid göra. Provar kläder, slänger på stolen och provar nya... Jag städar bort den var tredje dag ungefär för jag är ganska lat av mig men jag är alltid så stressad så jag lägger aldrig tillbaka kläder jag provat i garderoben.. Och mitt skriv bord ser alltid ut som ett helvete :)

BILDER FRÅN I FREDAGS (egentligen för fult för att visas)






HUNTER

 

Åh, domhär skorna vill jag ha! Skit snygga tycker jag, vad tycker ni? Dom kostar ju lite mer än ett par vanliga gummistövlar. 1200:- har jag sett att dom kostar på en hemsida. Var nära på att klicka hem dom, MEN jag vet inte hur mycket jag kommer använda dom. Vi får se.. Snygga är dom iallafall, kolla in Ashley i dom, HOT!


ANLEDNINGEN TILL INGET BLOGGANDE


tröja: Odd molly
Svarta jeans: ?

Ja, Blogg.se verkar inte ha funkat så det är anledningen till att det inte har blivit något. Men idag var jag på tvåan först, sen drog alla när det stänngde och då var jag med Gus ett tag. Innan jag skulle åkte och möta upp min mamma. Men nu pratar jag i telefon med min älskade kusin Freja. Dom ska hit på middag på torsdag, det blir skit
mysigt. Jag känner att det var alldelles för länge sen vi sågs..

RESPECT!




Måste bara skriva dethär för jag är så överumplad med lycka!!. Förra tisdagen hade vi bild och vi hade möjligheten att använda rullpenslar, vete fan vad det heter på ritkigt med ni fattar. Som en toarulle man rullar men en pinne emellan att hålla i. Ellie såg min kärlek till den så bara för det ska jag få vara med henne och måla hennes garderob med en sån pensel? FATTA!

Hehe ok. Folk som inte känner mig kanske undrar om jag precis slagit i huvudet eller någonting.. Nix! Jag är helt frisk och mår bra som fan och allting =D Eller så kanske jag bara är trött.. vi säger godnatt innan jag skämmer ut mig mer. ♥

eller juste stjärt.. Jag har fucking religion's läxa att göra nu också... 6 SIDOR. SEN får jag sova..

MARTINA GENOM ÅREN






(världens sämsta bilder, jag vet. Fotade ett bild collage som vi har här hemma på mig som skitunge.. )


FUCK



En 25årig snubbe skulle prata om Gud på SO:n idag. Han berättade om deras relation med varandra och när han ska ta beslut så frågar han Gud vad han tyckte, för han vet vad som är hans bästa & blablabla. Jo jag börjar självklart as garva! jag fick ligga på bordet och låtsas som om jag "vilade" medans jag grät av skratt och försökte hålla igen fast det var omöjligt. Och när jag kollade upp med huvudet och höll masken, för att han inte skulle tro någonting. Hör jag Hannah bredvid och så får vi ögonkontakt och båda dyker ned i borden. Sånt gör jag alltid. Jag skrattar ALLTID när jag inte får. Alltidalltidalltid. Fatta hur jag kommer dö när man ska läsa upp svenska projektet då.. 3st ska skriva en egen låt om djur och sjunga upp, FUCK.

Men jag sitter just nu i min lilla lya och kollar på TV, CSI. Och chattar med Hanna, efter en stunds konstig konversion frågar jag "pratar vi ens om samma sak? :P" Och nej det gjorde vi tydligen inte, hahaha. Men vi hörs mer ikväll!


GOTT OM TID



Vaknade av ingenting 07:00 och 09:00 går bussen till skolan. Gott om tid kan man väl säga? Men ja.. Vad som händer idag är skolan sen fotboll, och tvåan i en halvtimma efter skolan. Det är så skönt på måndagar för dagen går så snabbt, sånt gillar vi. Men här får ni en dagens outfit!

UPPTAGEN





Jag är inte singel längre. Jag har hittat min superman. Jag är lycklig & kär. Och han behandlar mig som en prinsessa. GUD VAD JAG ÄLSKAR KÄRLEKEN!!

Jag har precis tagit ett varmt bad för att få tillbaka känseln i mina fingrar från kylan där ute.. Men jag har varit med Ellie, Gus, Vitkor & Jesper idag. Vi har inte gjort så mycket speciellt men vi tror att vi såg en inbrott i våran gamla skola men vi får se imorgon om nu datorerna är borta som vi tyckte vi såg. Isånnafall kan polisen tacka mig & Viktor (vi var dom enda som trodde på det) för vi sparade registreringsnumrerna på bilarna som kom bakvägen från skolan med männen i. Och så satt vi och pratade om när jag, Ellie, Alice, Lazar & Viktor var "homies" som viktor kallar det i fyran. Minnen man helst vill glömma...

ELLIE & GUS TODAY







Godmorgon! Jag vaknade 12:30, och allt jag har hunnit göra är att fixa klart min farm, satt på mig kläder och sminkat mig. Men det är lugnt för jag ska träffa Ellie och hon blir inte klar föräns 3 för hon har haft träning. Men idag ska vara träffa Gus & Ellie iallafall, trevligt! Låg vaken till 04:45 imorse också kom jag på nu, och smsade med Gus. Herregud... Men jag står på benen och är levande så det är bra. Helt okej iallafall.


PICTURES





bild 1. Jag just nu, trött och redo för sängen!
bild 2. hittade den nu, bild från igår kväll. Ser ni vilka?

Finns det någon som är vaken? ja - Gus. Jag sitter just nu och chattar med Gus. Jag är så trött så jag har halva medvetandet med mig just nu. Och det känns ganska konstigt.. Plus att jag somnar i tangenbordet när som helst. MEN vad gör man inte för kärleken?... Håller sig vaken just ikväll - GODNATT!

SVAR TILL FRÅGESTUNDEN

Ellie:
1. Om du fick göra en sak i livet ogjort, vad skulle det vara?
2. Vad är ditt bästa minne?
3. Vad är det roligaste du varit med om?
Kärlek till dig <3

SVAR:
1. Åh herregud, i-n-g-e-n-a-n-i-n-g.
2. Gothia. Göteborg med 6D. Runmarö, Skara sommarland & Justerö med dig!
3. När Hannah snubblade på tvåan är ett av dom...

Kimberly:
1. Vilken färg skulle du helst färga håret i?
2. Favorit låt just nu?
3. Hur länge har du bloggat?
4. Vilka bloggar läser du?
Det var dom frågor jag kom på :)

SVAR:
1. Jag tror att jag helst vill vara blond. Men smaken är som baken, delad!
2. Bad Romance - Lady gaga
3. sen slutet i Maj tror jag
4. Kenzas, lisasdollyblond, fjortis bloggarna (paow, dessie, kissie) och mina vänners ibland.

Anonym:
1. Favvoaffär
2. Om du fick fixa om ditt hår,hur skulle du vilja ha det?

SVAR:
1. Zara, bikbok, oddmolly & GANT gillar jag också.
2. Ooh, god. Som lauren conrad i the hills?!

FREJA:
1. vem är snyggast i världen?
2. tycker du jag va svag som vänta så länge med att dumpa honom..?
3. tycker du tony e snygg?
4. vill du tatuera dig och vad isf?
5. älskar du mej? (jag älskar dej enormt syster, kusin)<33

SVAR:
1. Torres, Gus. What else?
2. Man kan inte rå för vem jag gillar, tyvärr. Så nej du gjorde helt rätt som följde ditt hjärta ;)
3. Haha, snäll är han iallafall.
4. Mina 4 barns namn runt handleden tror jag, och typ något på fotleden och midjan.
5. SJUKT MYCKET!

Hanna:
1. Favoritplagg i garderoben?
2. Favoritoutfit?
3. Vänta lite här nu? hur går det med Gus :D ?
4. Favorit program ?
Puss & kram ! :) <33 ps. I love your blog!

SVAR:
1. min oddmolly jacka älskar jag bl.a
2. Lackleggings, vit pösig tröja, flerkedjigt silvrigt halsband & skjorta över, är en av dom.
3. bra tack ;)
4. Desperate housewives, CSI, skämt programmet vad det nu heter & THE HILLS. 
tacktacktack :)

Liine:
1. Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? ;)
2. Har du tappat alla dina tänder ? :O
3. Om du fick välja någon i hela världen att vara för en dag, vem skulle du välja och vad skulle du göra?
Haha sååå marre nu har du lite frågor, hehe det var dom första frågorna som kom upp i mitt huvud :P <3

SVAR:
1. stark , osmart, trevlig (mot vuxna, och dom jag gillar)
2. Vad läkaren säger - ja. Vad jag vet - nej.
3. MARIAH CAREY!!

Anonym:
kan inte du börja videoblogga också? :)

SVAR:
jo självklart kan jag det, jag har ju haft det lite struligt med kameran bara men nu funkar den så det kommer väl så småningsom då :)

Anonym:
e du och gus p G?

SVAR:
ja!







CLOTHES


BIKBOK - 550:- m. 30% REA.


URBAN OUTFITTERS. - 535:-


ZARA - 949:- Har kollat på domhär men då kostade dom 1400:- och nu när vi skulle köpa dom kostade dom 500:- mindre, härligt!

Åh vilken lycka. Jag har kommit hem med nya saker till garderoben. Mamma & Pappa betalade det, hehe känner mig som en bortskämd liten unge som får allt jag pekar på. Men det blir så när alla andra syskon flyttar ut, då gör dom allt för att jag ska stanna hur länge som helst och fortfarande vara en liten flicka, snäll & rar, haha! Men sen tog vi en fika på Piccolino på kungsträdgården. Vi kom hem för två timmar sedan typ och ikväll blir det bara myskväll med familjen. God mat med efterrätt snackas det om, mm. ♥


CITYSTYLE


"ellie, kan du flytta längst in?"
"Asså Marre, jag sover..."
"ska jag lägga mig på golvet eller?.."
"aaaaaaah" och la sig längst in och visade tydligt att jag var TASKIG som väckte henne.. fast det hade hon glömt bort redan imorse...


    Nu: In mot stan med mina föräldrar, ska köpa skor & behöver Jeans. Ska försöka få dom att köpa lite lite mer som jag hittat. Sen åker vi kanske till min syster Cissi.


FRIDAY


Jag & Gus


filip, Lacki, Hannes, (viktor bakom), Jag, Gus & Nina. Foto: Ellie


mahaha, böghög!


MINI TOR SOM FJORTIS!

"New moon" var riktigt bra, om man gillar twilight alltså. (Jag är inte rena nörden som Ellie & Hannah). Och sen verkar jag vara ensam om att jag tycker att Edward Pattinson är ful.. euu. Men efter det gick bara runt lite där i sickla sen åkte vi till tvåans "fest". Jag tycker att det blev en väldigt lyckad kväll fastän att det var på tvåan... ni fattar nog när ni ser bilderna så vi kan ju låta dom tala för sig själva. Ellie sover här ikväll också föresten ;)


NEW MOON



Godnatt mina kära läsare♥ Imorgon blir det väckning 06:30. Sen slutar vi 14 och då åker vi direkt till Sickla för att se NEW MOON, undra hur den är? Vi ska gå och lägga oss nu iallafall, jag kommer endå inte få mycket sömn för ni som känner Ellie vet att hon alltid tar täcket och ligger i mitten i sängen. Men jag får väl ge henne en chans. En sista. Godnatt!


IKVÄLL HAR JAG SÄLLSKAP...



Johan holgerson


Ellie tips mot mensvärk. Även egen avsugning om man har lust


...Av Ellie. Idag, en dag som alla andra dagar, tvåan & forum. Med Nina, Hannah, Ellie & sen kom Gus också. Ellie ska sova här inatt, det ska bli skit mysigt! Härligt att jag har förebrett denna kväll med att det första vi ska göra nu är att vi ska STÄDA, har världens gigantiska klädhög som måste bort.

SKOLFOTO



Herregud, ni har ju inte sett skolfotot. Såhär såg jag ut iallafall. Vad tycker ni? Det blev okej tycker jag, jämnfört med förra årets. Haha tänker inte ens prata om det! Men jag ska nog gå och lägga mig nu. Tidigt jag vet. Men jag har legat och smsat varje natt senaste veckan så jag behöver lite sömn. Sen har jag ju sovmorgon imorgon så då kommer jag vara pigg imorgon, YYEEESS!

CAUSE WHEN I LEAVE FOR THE NIGHT I AINT COMING BACK.







Efter ett långt bad tänkte jag kleta in mig i BODY BUTTER. Snart. Jag har haft det för stressigt idag för att blogga, MEN NU så har jag tid. Vi slutade en halvtimma tidigare idag för att våran ena mentor är sjuk. Vi satt och diskuterade på lunchen om man kanske ska lägga laxeringsmedel i Carina's loka eller någonting lite oftare? Man tackar ju aldrig nej till att sluta tidigare. Men nu när jag kollade in allt spännande på Facebook så märkte jag att vi inte har någon musik imorgon bitti, så vi får sovmorgon istället. OH YEAH?

Hallå, glöm inte frågestunden lite längre ner heller underbara läsare ;)


JAG VILL INTE SÄLJA MER!!



Som ni vet så har jag ju precis sålt klart mina amaryllis från fotbollen, åh herregud vilket shå det var att få iväg dom. Nu har jag fått yttligare ca 20 tandborst paket med 5 tandborstar i att sälja för 100:- från fotbollen , 20 ljus från klassen att sälja för 80:- & 10 skivor som vi precis spelat in ni vet, med dom långa, tråkiga repetionerna och inspelningarna med klassen för 150:- st. Jag vet inte vart jag ska sälja domhär liksom, kan ju inte gå 4 vändor på samma gård inom 1 vecka.. Får åka någon helst annan stans för att sälja det. JAG VILL INTE SÄLJA MER!!

"JÄVLA FJORTIS-BLATTE-EMO"


stickad kofta - ginatricot. Vit stor tröja - Gina tricot. Halsband - ?. + Lack leggings - Bikbok

YO! Jag har så tråkigt just nu så jag sitter och skrattar åt ett skämt jag drog för hannah idag i skolan. Har ingen träning idag vilket som är skönt. Tog en sväng i forum med Ellie, Nina, Eric & Edvin, sen kom Klara också. vi stod och pratade med några fjortisar om man får använda det ordet. Vi satt och pratade med dom för dom kallade oss "jävla fjortis-blatte-emo" för att killarna sa att dom var upptagna med oss. Det slutade med att den ena tjejen kissade på sig och gick där ifrån, gissa om jag inte bröt ut i skratt?... Sen stötte vi på Hannes & Filip och var med dom och dom tog och åt min PMS choklad vilket gjorde att jag fick mer pms, GAH.

RELAAAAX



- "jag ber dig verkligen björn, jag ber dig jag ber dig, någon annan än mig, snälla" nyss innan hannah blev in tvingad till skolsyster för svininfluensan sprutan.

Jag blev tvungen att följa med för Nina & Hannah som stöd, dom är inget bra stöd för varandra eftersom att dom båda börjar grina när dom ser sprutor. Nu har jag försökt sitta här utanför skolsyster och lugna ner henne, HAHA jag kunde inte sluta skratta åt henne. Och Nina sitter här och pratar av sig om skräcken när skolsyster tog fram sprutan, jag har nog aldrig sett dom såhär känsliga & rädda, söta!. Nu kom hannah ut fortfarande i chocktillstånd med armen helt hängande och knall röd i ansiktet och helt gråtandes. HAHAHAHA GUMMAN!!

Nina & Hannah diskuterar: "det är det läskigaste jag har vart med om i hela världen"




-


Vad fan har hänt med mig? Nu har jag legat och sovit i soffan, sen släpade jag ner mig själv till sängen & så har jag legat där och pratat med mamma som satt på min sängkant och kliade mig, för hon kom hem från New york idag, hon och hennes tjej kompisar bodde mitt i Mathattan. UNDERBART! Men jag smög upp nu från sängen för att säga att jag tänkte ha en frågestund, så fråga på nu bara så svarar jag imorgon tror jag.


JAG HAR REDAN HAFT DEN

TRÅKIG DAG. Jag var hos sjukgymnast 08:30, det SÖG för jag missade min sovmorgon som jag hade behövt. Men nu ska SO börja med jultomten Björn. Och jag sitter fortfarande och små fnissar åt när Cecilia våran svenska lärare gav ett exempel: Nu bara jag bullar med kanel och socker. Och mjöl. Och gäst.

Men nu snackar vi om svininfluensan, allt som sägs har jag hört minst 500 gånger. Jag har haft den, jag låg på SÖS från 16:00 till 03:00, Det kändes nästan som vanlig influensa och svininfluensan är 0,25% chans att man blir allvarligt sjuk, vanlig influensa är 1,25% farlig. Så om alla bara kan sluta prata om den vänliga lilla sjukan. Den är inte SÅ farlig som alla tror, plus att dom som dött har dött pga lunginflammation & sånt. Lite gulligt att man blev kallad för grisen/svinet och sa "nöffnöff" istället för puss puss och undrade om det hade vuxit ut en knorr eller om jag hade börjat snacka gris språk, hehe...

CITYSTYLE





klara min underbara, jag var med henne idag på stan. Vi kollade in affärer, pratade, åt på donken, skrattade som vanligt & fikade på wayne's coffee. Jag köpte ingenting, förvånande. Men Klara hittade fina grejer. Nu kollar jag på Paradise hotell och käkar godis från igår, härligt att Paradise hotell börjat nu som tidsfördriv på söndagar, perfekt! Men snart ska jag sova, och stretcha.. kollade i kalendern och såg att imorgon har jag tid hos sjukgymnast för att hon ska se hur det är med knät nu efter en månad, så det blir ingen sovmorgon för mig imorgon. Tråkigt. Och herregud, jag kollade in hur mycket pengar jag har på mitt bankomatkort och det var 2000 mindre än förut, vad fan har jag gjort med alla pengar?...

KLARA IDAG!

här höll vi hus.. före

 


Nu har Freja gått och jag fixar iordning mig för nästa brud, Klara!! Har inte varit med henne på länge faktist och vi har MYCKET att prata om, vi ska in till stan för hon behöver köpa lite saker och ta en fika. 17:30 måste jag vara hemma för då kommer brorsan Daniel, Lisa hans tjej & deras son Tim på middag. Men Klara kunde inte vara ute så länge så om hon går hem innan dess så ska jag träffa Gus. Men om 40 min går bussen och jag sitter i pyjamas så jag får sätta på ett kål. Ha en bra dag ♥

VI DRAR NER TILL...


det blev ingen bättre bild än såhär... så ni fick en "in action"

... Konsum nu och köper godis, MUUMMS. Sen ska vi slinga & färga håret på bruden, det blir nice. Förutom att jag är sämst på att slinga, jag lär mig aldrig. Haha jag fick precis dagens skratt, Freja har pratat jätte mycket om en jobbig tjej som gick i hennes fotbollslag med namn Lena. Nu när hon kollar skolkatalogen så kommer vi fram till att hon Lena, som går i särklasserna. Var hon som gick i fotbollslaget, och som JAG och mina vänner brukar prata med, HAHA.

NINA SÖTNOS IS HERE




förstår inte varför nina inte tycker att denhär bilden är söt...

Tjatja! Nina är här och vi vaknade 10:30 utan Ellie i närheten, så Ellie hade tagit sig till träningen utan att väckt oss (nästan). Men vi är skit hungriga, vi åt ingen middag igår heller. Eller 2 bullar var... Så vi ska upp och äta & syrran och ella är här nu också, roligt! Vi ska till stan och göra lite ärenden sen vet jag inte vad som händer =)

FREDAGEN DEN TRETTONDE



Jag är heelt extas, fredagen den trettonde blev världens bästa dag. SÅ UNDERBART! Idag har jag varit med Nina, Ellie, Gus, Eric, Albin & Lacki. Ellie och Nina mina tuttar ska sova här inatt, vi kom hem runt 22:30 typ och satt och pratade igenom allting, herregud vad som hänt idag, jag är SÅ glad!. Nu ligger Ellie och pillar sig i örat och håller på och somnar (sa ellie att jag precis skulle skriva, hon är halvt medveten om att hon sa det) Och nyss lyckades jag halka på golvet, det såg ut som om ellie & Nina hade stoppat upp för stor dildo, såg sin mamma död & precis fått barn. Dom skrattade väldigt gulligt! =) Och Nina är så himla söt och fick ordet ambitiös som hon läste till "ambasidös" naaw...


OH SHIT...

Nu sittter vi här och diskuterar hur många rätt vi hade, dom flesta gissar på 30/58... Alltså det där gick inte alls bra, jag är så sur på mig själv. Att jag inte tränade fler dagar än bara igår. Att jag inte var uppe längre igår och tränade. Att jag inte tränade på bussen. Aa skit också, jävla fucking kuk fis

B COOL STAY IN SCHOOL



Nu har jag rensat hela skrivbordet och lagt alla saker plats och nu är jag redo för plugg. Jag har spanska prov imorgon och har inte tränat så flitigt som jag borde. Ta det lilla lugna - vilket är omöjligt för mig. Men jag får sätta fart i baken nu så jag kommer någon vart. Någon mer än jag som har lust att döda personen som kom på "prov"?...

 


MUSIKVIDEO


(Ellie filmade, från musiken idag. Jag finns inte med på bilden)

Nu har vi NO, men nästan alla spelar farmville, herregud. Idag är jag otrligt trött, kom i sängs jätte tidigt men låg och smsade till 12, väldigt smart Martina... Idag ska jag vara med Nina kanin. Föresten. Mamma åkte till New york idag, jag har beställt lite saker som hon ska köpa till mig, underbart! vi hörs sen, hoppas allt är bra med er ♥

BEAUTIFUL



Hårinpackning, ansiktsmask, raka benen, och nu till sist underbara bodymilk från the body shop. HUR mår ni? det var ett tag sedan. Jag mår bra men är trött som satan. Dagen började med att jag försov mig, självklart. Igår när jag låg i sköna sängen så hindrade FARMVILLE mig från att sova så jag fick gå upp och skörda min farm. In i väggen med farmville.. Nu är det P!NK på spotify och jag kikar i MYRSJÖ's SKOLKATALOG, känner mig som en 5 åring på julafton.. Härligt!

bilderna kommer imorgon. Tragiskt jag vet. knappt jag kan vänta...


O-M-G...

Jag älskar henne, älskarälskarälskarälskarälskarälskar. Vet inte HUR många gånger
jag ska behöva säga det så ni ska förstå men jag ÄLSKAR henne.
Shit vilken kväll! Jag har både kommit fram till att jag ska bli lesbisk och
blivit tillsammans med Ellie & insett att P!NK är snyggare än Torres och att hon
gärna får gifta sig med mig om hon skulle vilja det. (jag VET att hon är tjej)
Hallelujah, vilken kväll säger jag bara. Berättar mer och visar bilder
 imorgon för jag kom precis hem och måste få sova, om det nu kommer gå...



PLANS FOR TODAY



- Jag, Ellie & Nina  (och alice om hon kan) åker
med mig hem när vi känner att det börjar bli dags
för punkt 2..

- Vi äter och fixar oss hos mig. Här ska det märkas
 mycket uppmärksamhet för kvällens utgång!
Mycket smink och blingbling, yeah. (Och rosa såklart)

- PALLRA OSS IVÄG TILL P!NK
Jag hoppas att ellie's kamera är i gott skick &
redo för att gå varm hela kvällen. För min
kamera har inga batterier och nina's är
borta för tillfället. Foton är ett MÅSTE. Vi fixar
det annars på ett eller annat sätt.

 

 


EXPRIMENT





Direkt från laberatioret. Vi ska göra expriment nu på NO'n, det enda roliga med dusan. Vi ska blanda oboy med någonting, huh? Dusan dödar mig om han ser att jag bloggar. Inte för att jag är den enda precis... Vi får höras sen, lägtar tills ikväääll.

FOTBOLLSGALAN

Där var jag och fotbollslaget för ett år sen och såg Zlatan. Och nu är han i bild och pratar. GOSH, fotbollsorgasm. Men jag har engelska läxa att göra just nu, glosor. Det krävs minst två timmar att få in färgerna i hjärnan. NOT. 
Men jag ska gå och lägga mig så fort när jag är klar med bloggandet, för imorgon blir en lång & härlig dag. P!NK KONSERT ALL NIGHT LONG. Suck on that..


premier på nya datan



Nu har vi lunch rast och väntar på att Svenskan ska börja och sitter med dom nya datorerna. Hannah & Ellie kom hem idag, har inte sett Hannah på tre veckor? den skitungen. Och Ellie på två veckor. Det finns en webb men man kan inte använda den verkar det som.. får utforska det lite nogrannare sen. Och det är skit skönt med att dom nya datorerna har bluetooth, ´jag har nämligen ingen usb sladd till min mobil så jag har inte laddat upp bilder från mobilen min sen tre år sen typ.. FAN VAD HÄRLIGT MED NYA DATORER!


MAN MÅSTE GE FÖR ATT FÅ - I AFFÄRER, VÄNSKAP OCH KÄRLEK.

Jag tänker inte sitta vara en bitterfitta nu hela kvällen men jag måste få ur mig dethär, på ett eller annat sätt för annars kommer det sitta och gnaga i min hjärna hela natten.

Det finns ingen man kan lite på nästan, det känns förjävligt. Olyckligtvis så har jag förändrats väldigt mycket sen ca ett år sen. Jag blev kär för första gången och han vad förjävlig mot mig, han gjorde allt för att göra mig ledsen. Han träffade en punkt som nästan förstörde mig. Som har gjort mig till den jag är idag, försiktig, rädd & har svårt för att lita på folk. Jag har svårast med kärleken, det finns gott med killar... det är inte det jag menar. Men jag har inte varit kär sen dess, för att jag inte vågar låta det hända igen. Jag känner ett tvång om att jag måste vara riktigt säker på att han är en bra kille. Men det lär ta ett tag innan den känslan kommer och det suger, jag tänker fan som en jävla 30 åring. Jag vill vara som dom flesta andra 13 åringar och kunna bli kär lätt som en plätt och inte ta allt så seriöst. Kärlek inte är allt, man kan inte leva utan vänskap. Därför är det skit hårt att veta att en av dom få personerna som jag kan säga "jag älskar dig" till och som jag har polat med i flera år nu dag in och dag ut, vad den sagt till folk och planerat för att göra mig ledsen av ren avensjuka. Jag hatar dethär, jag önskar att alla bara kunde tänka på vad det egentligen betyder för folk man sårar, det kan ta livet av en. Do it your way but be nice...

 


RESPEKT

okejokej, kolla in mina pengar. R-E-S-P-E-K-T kallas det =)

HEMMA I STOCKHOLM

HEEY! hur har ni det? Det blev väldigt tätt om tid i fredags så jag hann inte blogga. Men jag har haft det bra i helgen iallafall, kanske lite långtråkigt. Men i lördags var vi i stan och skulle leta skor till mig och så hittade vi ett par bruna stövlar i GANT, som inte fanns i min storlek. Dem kostade 2400, och dom jag kan tänka mig att köpa som bara finns i stockholm kostar 1400, så då blir mamma glad. Men jag kom bara hem med en mössa den dagen. Men idag har vi inte gjort något speciellt, kom hem för en timma sen ungefär. Och har inte packat upp än heller, men jag gör det när mamma eller pappa ber mig göra det.

mössa 400:-


Min mormor var tillsammans med Paul Anka när dom var runt 20..


Två olika tidningar där dom var med i, och nu efter svenska hollywood fruar så har hon varit med i tidningen i gävle dagblad för gävle är så stolta så


Knutte haha


Deras hus om man fotar från gästhuset


deras baksida


I HELGEN

Haha jag är så stolt så, jag övervägde min rädsla och gick till huset på gården bredvid som jag alltid tyckt varit läskigt. Anledningen till att jag tyckt att det varit läskigt är för att när jag var liten var jag med kompisar på gården och dom var äldre än mig och dom lurade mig att det bodde en sur tant där som mördar alla som kommer dit. Efter det har jag bara inte velat knackat på där, hur töntigt det än låter. Men nu gjorde jag det och det bodde en super trevlig barnfamilj där som ville köpa men som inte hade pengar på sig. FAN VAD JAG ÄR STOLT!

Imorgon drar jag först till uppsala där min kära bror, han tjej & deras som Tim bor. Tim fyller nämligen 1 år, stooor pojke alltså. Efter det far vi vidare till mormor & morfar i Gävle tills på söndag. Det ska bli jätte roligt för jag har inte träffat dom sen i somras så jag saknar faktist dom. Så just nu är jag på toppen humör =) Men har dock inte hunnit packat ikväll, det har mest varit datorn & mobilen som existerat denhär kvällen. Men jag gör det imorgon, och jag ska försöka hinna med ett blogginlägg då också, och frågestung tills över helgen kanske. Vi får se ;) God natt sweethearts, take care! ♥

I LOVE TO FALL IN LOVE



Jag går ut och säljer mina fyra sista amaryllis nu, har några snälla grannar som säkert köper. Så får jag det gjort så det blir skönt! plus att jag är kär så då blir allting extra roligt. Haha, I LOVE TO FALL IN LOVE!!♥


DET SNÖAR I STOCKHOLM!





Någon mer än jag som nästan frysit häcken av sig idag? Shit vad det är kallt ute... Det har regnat, snöat & blåst hela dagen, ett tecken på vinter. Och nu börjar jag känna saknaden av sommaren, buhuu.. Men vi fick aldrig våra datorer idag iaf så vi får dom imorgon, det kommer väl säkert inte imorgon heller, dom har ju skjutit upp det vecka för vecka sen vi började. Men jag mår hur bra som helst tror jag, vet inte riktigt för det är så mycket som händer, jag hänger inte riktigt med. Men jag antar att jag mår så bra för det är bra saker som händer ;)


TWILIGHT



Okej, nu ska jag ge twilight en chans till. Har inte läst sen i somras, men nu sa mamma att jag ska få en överraskning om jag läser ut den så nu kommer jag läsa den varje kväll tills jag somnar. Måste bara hitta bokjäveln först... Annars är det veckning 06:30 som vanligt igen, och imorgon får vi våra datorer i skolan, yeii


MARIAH CAREY

Hej mina fina läsare!♥ Vad har ni för er & hur mår ni? Jag märkte nyss att Mariah Carey ska ha kosert i new york city, MADISON SQUARE GARDEN. (senaste konserten var 06) Jag höll nästan på att dö när jag såg det, och sprang upp till pappa och berätta ivrigt att knappt orden kom ut ur munnen min. Men fick ett nej. Så nu sitter jag nästan och gråter för att jag är så himla... hittar inget bra ord men ni fattar. Hon är och har varit min förebild sen jag var 4, kunde hela hennes texter utantill redan då nästan (vokalerna var lika men ni kan ju förstå att engelskan inte var detsamma, "oh baby baby wemelong shogeter...") Åh vad jag ledsen.

Men idag slutade vi 2 timmar tidigare, asbra. Har varit i sickla och på tvåan efter det. Och mitt humör har varit på topp tills nu. Nu ropade mamma ner i trappen att fikat e klart, bullar som vi bakade igår & te. MUUMMMAA


BE COOL, STAY IN SCHOOL



Fan, det som skulle bli en tidig kväll idag. För jag ska till skolan imorgon, har fortfarande riktigt ont i halsen men det skiter jag i, jag vill till skolan, jag vill gå upp halv 7, jag vill träffa mina vänner, jag vill kunna träna. Men jag som alltid ligger och tänker en timma innan jag ska sova får nu försöka tänka på ingenting (?) vet inte hur det skulle gå till.. JAJA, det här tar för lång tid så vi slutar här. punkt.

BUSTED



Jag har tråkigt och kollar runt på vänners bloggar och ser den här videon (inte min vän på videon). Jag säger bara fyfan.. SHIT vad pinsamt.

WHATS GOING ON?

Behind the scenes:
Jag har spelat farmville, jag är över öronen förälskad i en låt, jag får ont i ryggen av att ligga i den här ställningen, jag dricker saft, jag är sjuk, jag behöver choklad, jag kollar på MTV, jag är trött.



PEACE OUT / M



                             

BEAUTIFUL




Vad har ni för er gott folk? Själv sitter jag och kollar på CSI & geekar farmville, det här är livet på en pinne (ironi). Idag var det första träningen med nya tränaren, det känns bra. Och nu har vi mindre träningar mot vintern, HÄRLIGT! och läget är som det ska, på toppen ;) Har lite tråkigt nu, men tur att mina vänner har så bra humor...

älsklings låt... Eminem - beautiful

23:40



Åh vad filmen var bra, jag har blivit förälskad i MJ! Han verkar så himla rar & go. Han var verkligen inte värd allt skit och bullshit han levde med.. Hans slutmeningar på filmen var "Rädda världen, Jag älskar er / MJ" DÅ kom tårarna. Jag kommer aldrig mer slänga tuggummipapper eller något i naturen, bara för hans skull, för att rädda världen. Sjukt synd bara att han knarkade ihjäl sig ='(  Men innan bion åt vi på donken & sen mötte vi Jonna & Alicia som också skulle se filmen. Men efter en helt underbar dag med Lisa & Klara säger jag godnatt. Sov så gott & hoppas att ni har haft ett riktigt bra lov, det har jag!


MJ, this is it

Igår blev det riktigt kul, vi kollade skräckis och Rangdal, veronica och Sophia kom uklädda, HAHA. Jag och Klara kunde inte sluta skratta. Dom trodde på att vi skulle klä ut oss till varulv, vampyr och dracula och att inga killar kommer. Inget av dom stämde =)

Jag, Lisa och Klara åkte till Klara och sov där sen. Jag och Lisa låg i sängen och pratade tills kl.05:00 så det tog ett tag att komma upp i morse. Men nu har vi städat hela Lisas hus och spelat farmville och så ska vi bara äta sen är vi lediga. Fast ikväll drar vi till stan och kollar på MJ, This is it!!
Lisas dator vill inte samarbeta med mig så den laddar inte upp mina bilder, syynd

RSS 2.0